Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja od jutra mam takie postanowienie 🙂

ja mialam od niedzieli, ale wyszlo od poniedzialku ☺️
kurde, ciagle dzwoni do mnie zastrzezony nr, odbieram cisza.... juz zaczyna mnie to denerwowac 😠

a Ty wiesz ze ja mam tak od roku !!!!!!!!dzwoni numer prywatny i cisza w słuchawce !!!!!!!!!teraz zdarza sie to bardzo rzadko ale rok temu to codziennie 😮 😮 😮

• Mamusie
mam nerwa, pojechaliśmy na usg i okazało się że babka w rejestracji złą godzinę nam wpisała, bo w tej lekarza nie ma i musimy jutro znów się wybrać 😠 co za babsztyl!
i zastanawiam się czy nie zacząć dawać małemu na noc mm, bo na cycu to mnie wykończy w nocy, bo chyba się nie najada. dzisiaj 4 razy przysypiał przy cycu a jak go odkładałam to ryk, jestem wykończona. nie zawsze tak jest ale się zdarza. przeważnie budzi się o 2, 4, 6. albo mnie rozgrzeszcie albo zmobilizujcie 🤨

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

kurde, ciagle dzwoni do mnie zastrzezony nr, odbieram cisza.... juz zaczyna mnie to denerwowac 😠

a Ty wiesz ze ja mam tak od roku !!!!!!!!dzwoni numer prywatny i cisza w słuchawce !!!!!!!!!teraz zdarza sie to bardzo rzadko ale rok temu to codziennie 😮 😮 😮

cholera a nie idzie jakos dojsc do tego kto to? moj D juz sie wkurza, nie mowi tego ale mam wrazenie ze mnie o cos podejrzewa.... 😞

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
mam nerwa, pojechaliśmy na usg i okazało się że babka w rejestracji złą godzinę nam wpisała, bo w tej lekarza nie ma i musimy jutro znów się wybrać 😠 co za babsztyl!
i zastanawiam się czy nie zacząć dawać małemu na noc mm, bo na cycu to mnie wykończy w nocy, bo chyba się nie najada. dzisiaj 4 razy przysypiał przy cycu a jak go odkładałam to ryk, jestem wykończona. nie zawsze tak jest ale się zdarza. przeważnie budzi się o 2, 4, 6. albo mnie rozgrzeszcie albo zmobilizujcie 🤨

Ja bym spróbowała z tym mm-jeśli nie dojada to męczycie się oboje niepotrzebnie 🙂A tak Mały będzie szczęśliwy, najedzony i Mama też 🙂

• Mamusie
mariola-s napisał(a):

moj przez cala noc ladnie spi, jednak ostatnio czulam ze mam mniej pokarmu,bo cycki takie jakies puste byly. Po sciagnieciu okazywalo sie ze ledwo 70 razem, i dlatego on chcial co godz albo poltorej. Jedna noc tak mi sie budzil i w nastepna noc dalalm mu mm. Przespal cala noc jak wczesniej, teraz znowu mam duzo pokarmu przez to ciagle przystawianie, wiec mu daje na noc cyc 🙂

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

cholera a nie idzie jakos dojsc do tego kto to? moj D juz sie wkurza, nie mowi tego ale mam wrazenie ze mnie o cos podejrzewa.... 😞

niestety nie mój to wział tel i nawyzywall wpoób kulturalny tego kogos ale i tak dzwonił i teraz od czasu do czasu tez

• Mamusie
agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):

Ja bym spróbowała z tym mm-jeśli nie dojada to męczycie się oboje niepotrzebnie 🙂A tak Mały będzie szczęśliwy, najedzony i Mama też 🙂

ja juz od dawna daje na noc mm i jak zasnie o 22 to spi do 5 -6 i dopiero rano dostaje cyca

• Mamusie
wpadłam na chwile powiedzieć heloł[color=green][/color] 🙂
pobuszowałam trochę w necie i juz musze uciekać bo moja Pulpetia się obudziła 🙂
Kupiłam ostatnio woreczki na pokarm, połakomiłam się na jakies tanie i okazało sie, ze to mega szit-praktycznie wszystkie przeciekały 😠 😠 😠 😠 po małej wymianie zdań ze sprzedawcą ma mi oddać kasę ale co się na wkurzałam przelewając z jednego do drugiego i tak kilka razy to moje 😠
wniosek-lepiej czasami zapłacic więcej 😉

• Mamusie
Witamy sie ....
Noc spoko.....
Ania 100 ....to mnie zaskoczyłas , bo tez chce od nich zamowic zdjecia , juz wyczaiłam super albumy na allegro ....
Dorcia i Anka ....co do takich głuchych to ja bym ostro zjeb***i koniec wydzwaniania , ja tez tak kiedys miałam az w koncu powiedziałam , albo sie odezwiesz i powiesz o co chodzi , albo daj sobie na luz człowieku , bo ja sie nie bede bawiła w chowanego z Toba....i pozniej jeszcze raz był taki numer , wiec go zjechałam i juz nie zadzwonił 🤪 🤪
Co z ta Asia i Tymkiem ....martwie sie , ale nie chce pisac do nich

• Mamusie
agamu napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Witam was po weekendzie spedzonym u tesciow 🙂
nie dam rady was nadrobic 😜
zakupilam ostatnio taka oto zabawke,za jedyne 45 zł 🙂
Hania sie wlasnie bawi wiec ide zrobic sobie sniadanie 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/854/dsc0624kopia2.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/6397/dsc0624kopia2.jpg[/IMG][/URL]
konczymy dzisiaj 2 miesiace 🙂 🙂 🙂

Haneczko!! Wszystkiego najlepszego 😘 😘 😘
Ale super ta mata i prawie jak za darmo 🙂 Sama bym chętnie taką kupiła, ale u nas nie widziałam 😞
A jak tam Hani kolki, uspokoiło się trochę ??

Dziekujemy bardzo 🙂 🙂
jesli chodzi o kolki to wydaje mi sie ze jest coraz lepiej,z dnia na dzien chodzimy coraz szybciej spac,po ostatnim karmieniu Hania mi spi cala noc do rana 🙂

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
agamu napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Witam was po weekendzie spedzonym u tesciow 🙂
nie dam rady was nadrobic 😜
zakupilam ostatnio taka oto zabawke,za jedyne 45 zł 🙂
Hania sie wlasnie bawi wiec ide zrobic sobie sniadanie 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/854/dsc0624kopia2.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/6397/dsc0624kopia2.jpg[/IMG][/URL]
konczymy dzisiaj 2 miesiace 🙂 🙂 🙂

Haneczko!! Wszystkiego najlepszego 😘 😘 😘
Ale super ta mata i prawie jak za darmo 🙂 Sama bym chętnie taką kupiła, ale u nas nie widziałam 😞
A jak tam Hani kolki, uspokoiło się trochę ??

Dziekujemy bardzo 🙂 🙂
jesli chodzi o kolki to wydaje mi sie ze jest coraz lepiej,z dnia na dzien chodzimy coraz szybciej spac,po ostatnim karmieniu Hania mi spi cala noc do rana 🙂

No to pięknie 🙂