Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
izarybka napisał(a):
mariola-s napisał(a):
ja też biorę azalię, jakoś nie zauważyłam efektów ubocznych, no może sklerozę bo nigdy nie pamiętam o wzięciu o danej porze...
idę szykować kąpiel dla malucha...

ja tez powoli zaczynam zapominac brac o czasie wczoraj 1.5godz pozniej wzielam 😮

to jeszcze nie tak źle, mi 2 razy zdarzyło się przypomnieć z rana, że wczorajszego wieczora powinnam wziąść 🤢

hehe to ładnie to może zrobmy sobie forumowe przypominanie 😜

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
izarybka napisał(a):
mariola-s napisał(a):
ja też biorę azalię, jakoś nie zauważyłam efektów ubocznych, no może sklerozę bo nigdy nie pamiętam o wzięciu o danej porze...
idę szykować kąpiel dla malucha...

ja tez powoli zaczynam zapominac brac o czasie wczoraj 1.5godz pozniej wzielam 😮

to jeszcze nie tak źle, mi 2 razy zdarzyło się przypomnieć z rana, że wczorajszego wieczora powinnam wziąść 🤢

dlaczego sobie nie ustawicie w telefonie wez pigułke , ja zawsze jak brałam to miałam ustawione...

ja kiedyś też miałam ustawione i chyba wrócę do tego systemu 🙃

hehe to mi się przypomniało jak mojej mamie ustawiłam dzwonek budzik z moim i siostry darciem japy wez pigulke nauczyła się brać leki po sniadaniu 😁

• Mamusie
hej! przyszlam sie pochwalic bo uwazam dobry interes zrobilam kupilam mate fisher price za 120 zl 🙂 a w sklepach nawet 300zl kosztuje 🙂 odkupilam od takiej pani jej coreczka 3miesiace ja tylko uzywala wyglada jak nowa 🙂 to ta mata http://www.google.pl/imgres?q=mata+edukacyjna+fisher+price&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=BwzuFuI_1JfesM:&imgrefurl=http://www.zabawki-fisher-price.pl/pl,product,muzyczna_mata_edukacyjna,13.html&docid=zUgpLOeqcWlzpM&imgurl=http://www.zabawki-fisher-price.pl/Files/product/450/16.jpeg&w=450&h=331&ei=UDzVTvzEOcXChAfEu6Bv&zoom=1&iact=hc&vpx=190&vpy=157&dur=1761&hovh=192&hovw=262&tx=130&ty=127&sig=102693299911231941677&page=1&tbnh=147&tbnw=201&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0

• Mamusie
laurka2011 napisał(a):
hej! przyszlam sie pochwalic bo uwazam dobry interes zrobilam kupilam mate fisher price za 120 zl 🙂 a w sklepach nawet 300zl kosztuje 🙂 odkupilam od takiej pani jej coreczka 3miesiace ja tylko uzywala wyglada jak nowa 🙂 to ta mata http://www.google.pl/imgres?q=mata+edukacyjna+fisher+price&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=BwzuFuI_1JfesM:&imgrefurl=http://www.zabawki-fisher-price.pl/pl,product,muzyczna_mata_edukacyjna,13.html&docid=zUgpLOeqcWlzpM&imgurl=http://www.zabawki-fisher-price.pl/Files/product/450/16.jpeg&w=450&h=331&ei=UDzVTvzEOcXChAfEu6Bv&zoom=1&iact=hc&vpx=190&vpy=157&dur=1761&hovh=192&hovw=262&tx=130&ty=127&sig=102693299911231941677&page=1&tbnh=147&tbnw=201&start=0&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0

super! niezła okazja

mariola-s napisał(a):
no i nie jest kolorowo - od 18 odciągam pokarm, jak mały je z prawej to ja z lewej i na odwrót, tyle że on je co godzinę, więc szału nie ma. jak narazie zgromadziłam 60 ml 🤢

mam to samo... i nie wiem co sie dzieje od 16 sciagalam wydoilam 80 ml zjadł i dorobilam mu sztucznego tez zjadł

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
no i nie jest kolorowo - od 18 odciągam pokarm, jak mały je z prawej to ja z lewej i na odwrót, tyle że on je co godzinę, więc szału nie ma. jak narazie zgromadziłam 60 ml 🤢

mam to samo... i nie wiem co sie dzieje od 16 sciagalam wydoilam 80 ml zjadł i dorobilam mu sztucznego tez zjadł

ja wyciągnęłam z zamrażalnika kolejne 60 to wyjdzie 120 i nakarmię go za godzinkę jak M przyjdzie i zobaczę ile po tym pośpi. okaże się czy wogóle jest sens się męczyć z tym laktatorem.

• Mamusie
Ehh moje dziecie dopiero ok 24 zasnelo tak na stałe
makabra co wyczynia a jaka zywa byla i skora do zabawy o 23:00 a my na rzesach robilismy liste zakupow na jutro

Mezul leci do neurologa po skierowanko na rehabilitacje z samego ranka i od srody zaczynamy w szpitalu
fartnelo nam sie bo baardzo dlugo sie czeka u nas na termin ok 2 miechy ale kolezanka miala obnizone napiecie u synka i mu sie wyrownalo zanim doczekał terminu ( to jest optymistyczna wiesc dla Nas Magda) i ja wskoczylam na jej miejsce na jej termin i mamy 10 spotkan do konca grudnia + cwiczenia w domu + rehabilitantka prywatnie raz w tyg.
czasowo bede słabo bo jeszcze ja w pozostale dni ten fitness ( wogole nie chydne bez diey to nie ma sensu.. lekko wyszczupliło mnie tylko i zeszla woda i cellulit ale nie chudne w kg nic 😞
od pn ide na diete a maz obiecal ze mna wytrwac
jak bedzie efekt to wam wrzuce czym sie katowałam

Postaram sie zagladac w miare mozliwosci
chyba jestem uzalezniona bo jednak w kazdej chocby krotkiej wolnej chwili zagladam do Was :P

Jak tam [color=purple]AsiakRK[[/color]/b] sobie radzi z tymonkiem macie jakies wiesci>?? zajrzy do Nas?? pozdrowcie ode mnie i Laury jak sie ktora skontaktuje i pwoiedzcie ze 3mamy kciuki za dzielnegom Tymonka
A Novika,Mama Oli. Letka.Meggie, Szotka zajrzą do NAs ?

poklaskalam gdzie sie da
dobrej nocki

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Ehh moje dziecie dopiero ok 24 zasnelo tak na stałe
makabra co wyczynia a jaka zywa byla i skora do zabawy o 23:00 a my na rzesach robilismy liste zakupow na jutro

Mezul leci do neurologa po skierowanko na rehabilitacje z samego ranka i od srody zaczynamy w szpitalu
fartnelo nam sie bo baardzo dlugo sie czeka u nas na termin ok 2 miechy ale kolezanka miala obnizone napiecie u synka i mu sie wyrownalo zanim doczekał terminu ( to jest optymistyczna wiesc dla Nas Magda) i ja wskoczylam na jej miejsce na jej termin i mamy 10 spotkan do konca grudnia + cwiczenia w domu + rehabilitantka prywatnie raz w tyg.
czasowo bede słabo bo jeszcze ja w pozostale dni ten fitness ( wogole nie chydne bez diey to nie ma sensu.. lekko wyszczupliło mnie tylko i zeszla woda i cellulit ale nie chudne w kg nic 😞
od pn ide na diete a maz obiecal ze mna wytrwac
jak bedzie efekt to wam wrzuce czym sie katowałam

Postaram sie zagladac w miare mozliwosci
chyba jestem uzalezniona bo jednak w kazdej chocby krotkiej wolnej chwili zagladam do Was :P

Jak tam [color=purple]AsiakRK[[/color]/b] sobie radzi z tymonkiem macie jakies wiesci>?? zajrzy do Nas?? pozdrowcie ode mnie i Laury jak sie ktora skontaktuje i pwoiedzcie ze 3mamy kciuki za dzielnegom Tymonka
A Novika,Mama Oli. Letka.Meggie, Szotka zajrzą do NAs ?

poklaskalam gdzie sie da
dobrej nocki

No to trzymamy kciuki za Was kochane-rehabilitujcie się 😘 😘
Co do Asi KR-pisałam do niej wczoraj, ale nie odpisała...mam nadzieję, że u nich ok i niedlugo odezwie się do nas 🙂 a reszta chyba nas opuściła 😞
A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY!!!!!!!!!!

• Mamusie
hejka.
lui u nas czeka sie nawet 6 miesiecy.. ale ja bede miala zalatwione ze od reki nas przyjmą a jak nie da rady to prywatnie pojdziemy bo u nas te cwiczenia maja nie dopuscic do powiekszenia napiecia bo mamy slabe gorne. dzis sie wszystkiego dowiem bo jedziemy z mala na bioderka drugi raz juz kontrola mam nadzieje ze ostatnia i tesciowa mi powie co sie dowiedziala bo byla u tej lekarki sama bo to jej znajoma.
a nocka koszmarna.. nadi jest taka marudna ze szok caly dzien marudzi chce byc noszona tulona a ja padam normalnie.. wczoraj zasnela mi o 18 obudzila sie na jedzenie o 23 30 pozniej o 5 troche marudzila o 6 jadla i od tego czasu nie spimy bo juz nie chce, a teraz sie wierci w bujaku.. kurde padam na twarz nauczylam sie juz ze w dzien spi i w nocy po 12-13godzin..

no i po naszym piatkowym szczepieniu ... mamy katar.. boze ja nigdy go chyba nie zaszczepie.... mam nadzije ze to nie ma wplywu taka duza odległosc czasowa kurdee nooo a juz sie cieszylam ze bedziemy miec z glowy a tu katarzysko i kichanie

• Mamusie
hej 😘 😘 😘
Szczepiliśmy się wczoraj , Młody zniósł je dzielnie , nie gorączkował i obrzęków dużych nie ma więc jest ok choć z tym . Waży nam 7,180 kg 😮 co odbija sie na moich plecach niestety ;/ . Co do nóżek mamy wymienione buty i do dupy z nimi 🤢 dalej się wygrzebuję , zaraz dzwonię do lekarza i pewnie czeka nas jutro wizyta 🤢 oststnio nic nie robimy tylko jeżdzimy po lekarzach 🥴 Ogólnie jest dalej mocno absorbujący ale w nocy śpi ... tylko z tym spaniem jest tak że dziś np usnął 21.30 obudził się 6.40 bez butów 😞 a tak nie może być ... ehhhh wykończę się nerwowo z tymi butami 🤢

aah i polecam BOBOTIC 🙂 zero wzdęć i kupy powróciły !!!
Dzięki Agatko za sms 😘 😘 😘 😘 i wszystkim za pamięć !
Nie mam zbyt dużo czasu ostatnio temu nie zaglądam , Tymon i przygotowania do chrztu , zakupy itp.