Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Louisedg napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Aga Aga co to ma byc niewazne?? jakiego to chlopa mialas z dg Gadaj szybko!!!
tylko nie mow ze mial na imie Rafal bo sie zsiuuram

a co pisz tu szybko o co chodzi z Rafałem

ty Pisz...

hehe macie klapsa 🤪

• Mamusie
kurcze moje dziecku już zaraz będzie miało 3 miesiące a ruchowy nie robi praktycznie nic tak jak w opisie dla tego wieku;jedyne co to wodzi wzrokiem ale aninie podnosi sie na ramionach ani nic nie lapie a juz o przewracaniu nie wspomne, jakos sie zaczynam martwic 😞

achm napisał(a):
kurcze moje dziecku już zaraz będzie miało 3 miesiące a ruchowy nie robi praktycznie nic tak jak w opisie dla tego wieku;jedyne co to wodzi wzrokiem ale aninie podnosi sie na ramionach ani nic nie lapie a juz o przewracaniu nie wspomne, jakos sie zaczynam martwic 😞

spokojnie mój tez kazde dziecko jest inne jedno zaczyna wsxzystko szybciej drugie potrzebuje czasu

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
achm napisał(a):

spokojnie mój tez kazde dziecko jest inne jedno zaczyna wsxzystko szybciej drugie potrzebuje czasu

no tak to sobie tłumaczę ale martwię się czy aby na pewno się dobrze rozwija-dobrze,że idę do neurologa w środe to powie co i jak

achm napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
achm napisał(a):

no tak to sobie tłumaczę ale martwię się czy aby na pewno się dobrze rozwija-dobrze,że idę do neurologa w środe to powie co i jak

pewko 🙂 zawsze człowiek spokojniejszy

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
witam sie,

u nas tez pogoda do dupy, ciemno w domu, ciagle pada. Ja tez jestem niewyspana, mama mi sie snila, ze byla w szpitalu. Ostatnio bardzo zle spie, tzn. spie jak kamien, nawet malego nie slysze, maz mnie budzi ale jakos nie moge sie wyspac, budze sie i czuje jakbym cala noc nie spala. Malo jem, tylko obiady, Darek mowil ze jakies witaminy mi dzis kupi, bo mocno schudlam, ale to nie od tego przeciez tylko od zmartwien.

A tak wogole milego dnia wam zycze dziewczynki
jesli chcesz podtrzymac laktacje to jedz dziewczyno!musisz ,dla siebie i dla Pawelka-bo to Ty jestes Jego mamusia

• Mamusie
kamiska napisał(a):
my mamy taka dziedziczna chorobe w rodzinie i u jaska chyba ona tez jest...nie ma lekarstwa na to... 😞

było 50% szans ale cos tam juz sie dzieje trzeba sie modlic i miec nadzieje ze to sie nie rozwinie ...

ale dosc smutow
a jaka to powiedz albo napisz na priva mi 😉 U MNIE TEZ JEST GOWNIANA CHOROBA W FAMILII I BOJE SIE O DZIECI..