Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
czarna79 napisał(a):
jestesmy
Julka spi a mamusie nie moze he he...wystarczyło tylko dodac jedna łyzke mleka przeciw ulewaniu i niunia sobie smacznie spi od 20.30 🙂 🙂

wow! jak długo!!! mój jak je teraz mm na noc i w nocy to śpi od 22 do 3 i od 3 do 7
Dorcia super że frejka idzie precz 🤪

zobaczysz juz niedługo tez bedzie przesypial całe noce

ja nadal tego nie znam my budzimy sie co 3 godz z zegarkiem w reku 🙂tzn Jasiek ma zegarek w glowie

a w miedzyczasie w nocy sa tez charce wierzgania itd zapytam dzis o to p.doktor

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam. Jestem wściekła!!!wściekła, bo przemęczona. Nie wytrzymuję już z tym ząbkowaniem..mały jest taki marudny. Wczoraj zasnął a potem się co chwilę budził. W sumie tak mocno usnął dopiero o 2!! pobudka o 5 i nie spał do 9 20! był ryk, krzyk, bujanie , gdzie wcześniej zasypiał sam w łóżeczku. Chciałam szczęśliwa choć na chwilę się położyć, ale przyjechał kurier.... i dzwonek do drzwi obudził małego 😠 😠 😠 😠
Teraz leży w łóżeczku, ale już się niecierpliwi. Znowu chce na ręce!!! 😮 😮wcześniej potrafił leżeć, gadać sobie a teraz nie, zaraz jest ryk!! I nie chce smoczka, który zawsze go uspokoił.
Proszę nie skończyłam pisać a on już sie znowu wydziera!!!RATUNKU!!!

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
jestesmy
Julka spi a mamusie nie moze he he...wystarczyło tylko dodac jedna łyzke mleka przeciw ulewaniu i niunia sobie smacznie spi od 20.30 🙂 🙂
🙂 witojcie,a my kaweczke pijemy,wyszykowalam moich do szkoly i pracy i trza zaczac dzien 🙂chyba bigos sobie dzis zrobie -w słoiki i z glowy bydzie 🙂milego dnia laleczki 😘 😘 😘

witojcie ja toze z kawa ......a co ..... 🤪 🤪gotuj gotuj , a pozniej wyslij mi słoiczek he he
😁 😁 😁 Aga ,a powiedz mi kochana czy Ty tez masz wrazenie ,ze te swieta kurde jakos tak szybko??ja pitole przecie my dopiero z porodowki wychodzily ...
a i ta aura za oknem ,nic a nic nastroju swiatecznego.... 🤢

strasznie szybko ,,,,,Asik zobaczysz za chwile juz bedzie roczek .....tak czas leci 🙂

aniulka25 napisał(a):
Witam. Jestem wściekła!!!wściekła, bo przemęczona. Nie wytrzymuję już z tym ząbkowaniem..mały jest taki marudny. Wczoraj zasnął a potem się co chwilę budził. W sumie tak mocno usnął dopiero o 2!! pobudka o 5 i nie spał do 9 20! był ryk, krzyk, bujanie , gdzie wcześniej zasypiał sam w łóżeczku. Chciałam szczęśliwa choć na chwilę się położyć, ale przyjechał kurier.... i dzwonek do drzwi obudził małego 😠 😠 😠 😠
Teraz leży w łóżeczku, ale już się niecierpliwi. Znowu chce na ręce!!! 😮 😮wcześniej potrafił leżeć, gadać sobie a teraz nie, zaraz jest ryk!! I nie chce smoczka, który zawsze go uspokoił.

twoij maly juz zankujee ???

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):

a smarujesz mu dziąsełka ??

• Mamusie
Jestesmy juz po lekarzu....
Nie jest az tak zle , anemia i cos z moczem nie tak , jakby jakies kamyczki czy co , ale po swietach jeszcze raz powtarzamy bo tak moze byc po okresie , wypisała mi zelaza i musze dalej brac prenatal .....Asik z zg super ze wtedy wychaczyłas ta promocje na prenatal zamowiłam i znowu bede brała .....
Agata ...załuj ze nie doczytasz kochana bo w piatek sie duzo działo he he , nocne picie 🤪 🤪
ania ....zakupuiłas ta masc na zabki i nic nie pomaga ????

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Nie jest az tak zle , anemia i cos z moczem nie tak , jakby jakies kamyczki czy co , ale po swietach jeszcze raz powtarzamy bo tak moze byc po okresie , wypisała mi zelaza i musze dalej brac prenatal .....Asik z zg super ze wtedy wychaczyłas ta promocje na prenatal zamowiłam i znowu bede brała .....
Agata ...załuj ze nie doczytasz kochana bo w piatek sie duzo działo he he , nocne picie 🤪 🤪

Picie??????? Beze mnie???? 🤪 🤪 🤪 🤪 kurde to poszukam i się pośmieję 🙂

• Mamusie
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):

Picie??????? Beze mnie???? 🤪 🤪 🤪 🤪 kurde to poszukam i się pośmieję 🙂

wirtualnie kochane he he ..... 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
jestem na dobrej drodze żeby poprasować ...
wyciągnęłam żelazko 😁 😁 😁 😁 😮

Nooo to już duży sukces 🙂 🙂 🙂

😜 to już jakby nie było krok do przodu 🙃 😁
nienawidzę prasować gryyy 😠

Ja to samo...i dla mnie też samo wyciągnięcie żelazka to sukces 🙂 A jak już poprasuję, to jestem z siebie dumna jakbym conajmniej w totka wygrała 🙂 🙂 🙂

agamu napisał(a):
Znalazłam ihhihihi i się uśmiałam!!!!!!!!!Ladnie pobalowały pijaczynki moje kochane 😘 😘 😘 😘

też doczytałam hehe nieźle moze niedlugo wiecej dolączy do wirtualnego piwka 🙂 i fajurka:P

• Mamusie
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
jestem na dobrej drodze żeby poprasować ...
wyciągnęłam żelazko 😁 😁 😁 😁 😮

Nooo to już duży sukces 🙂 🙂 🙂

😜 to już jakby nie było krok do przodu 🙃 😁
nienawidzę prasować gryyy 😠

Ja to samo...i dla mnie też samo wyciągnięcie żelazka to sukces 🙂 A jak już poprasuję, to jestem z siebie dumna jakbym conajmniej w totka wygrała 🙂 🙂 🙂

no to pieknie kochana.... 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
ania ....zakupiłas ta masc na zabki i nic nie pomaga ????
ojojoj..to nie tak calkiem fajnie...dbaj o siebie Ryba i jedz witaminki ,ja tez biore,tzn jak sobie przypomne to wezme 😉 a ta promocja pewnie ze fajna ja tam tez zamowilam 🙂

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
agamu napisał(a):
Znalazłam ihhihihi i się uśmiałam!!!!!!!!!Ladnie pobalowały pijaczynki moje kochane 😘 😘 😘 😘

też doczytałam hehe nieźle moze niedlugo wiecej dolączy do wirtualnego piwka 🙂 i fajurka:P
🤪 a jak ,ja tam nie odmowie 🤪 🤪 🤪
dziewczynki,a powiedzta mi co kupujecie swoim mężulom ???????????? ja niewiem..nic nie mam oprocz siebie 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Co do maści mamy i stosujemy. Wydaje mi się, że efekt słaby.... a może do tego dochodzi skok rozwojowy!!!??? 🤢 🤢 🤢nawet jak już śpi to co chwilę tak jakby się rzucał przez sen, jest bardzo niespokojny.
Asia co do bigosu, ja mam jeszcze mojej mamusi w słoiku. Chociaż w ten sposób będzie z nami.....
dziecie spało ... 2 min!!!! normalnie chyba zwariuje!!! tj. niemożliwe!!! już znowu płacze!!
mam głupie myśli! chyba jestem złą matką....

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Wiecie co dzisiaj moja Jula zaczeła krzyczec , ale tak głosno ze szok , ja przychodze a ona sie smieje .....i krzyczy do zabawek , matko z dnia na dzien mnie zaskakuje .....
😁 😁 😁 😁 fajnie to wyglada ,OIa to samo cieszy sie i gada ze słoniami z karuzeli ..normalnie jakby dialog z nimi przeprowadzała 😮 wlasnie czasem jakby krzyk,pisk śpiew 😁 😁 😁w kazdym razie temat rzeka 😲