Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
Agata cos pisala ze Ala mało je 😞
Mamanataszy zeby lekarz kazał podciagac do siadania to masakra jakas dziwne strasznie 😞
Dostałam paczke z hippa 🤪
Asia ja tyz nie mam prezenta dla Grzeska 😞
cos jeszcze mialam napias i zapomniałam 😞

na pewno zapytac sie o synową he he .....a jak ta zięciunio kochany

no własnie jak tam Juleczka z ulewaniem??
zienciuniowi cos padło od 2och dni non stop jeczzy 🥴

jak ja czytam ile jedza wasze dzieci to moja bije rekordy i nie dziwie sie ze ulewa, wypiła 180 ulała po godz 90 ulała ....ale waga jej rosnie , po swietach diete wprowadzamy i koniec ile to mozna jesc he he ....mowie jej zeby nie jadła tyle bo bedzie taka wielka jak matka ....a ona mi sie smieje w twarz z butelka w buzce .....

buhahahahahaha

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
Mamanataszy zeby lekarz kazał podciagac do siadania to masakra jakas dziwne strasznie 😞

jak ja czytam ile jedza wasze dzieci to moja bije rekordy i nie dziwie sie ze ulewa, wypiła 180 ulała po godz 90 ulała ....ale waga jej rosnie , po swietach diete wprowadzamy i koniec ile to mozna jesc he he ....mowie jej zeby nie jadła tyle bo bedzie taka wielka jak matka ....a ona mi sie smieje w twarz z butelka w buzce .....

buhaha mój wczoraj rekord pobił po cycku zjadł 130 jeszcze i za godz ryk głodny wciagnał jeszcze 90herbatki 😮
ja Ci kiedyś mówiłam że może za dużo je i temu ulewa tak moja sis miała z małą ulewała po cycku że szok a przybierała ładnie 🙂

ponad 7 ma ....wiesz to sie zalicza do wagi ciezkiej ....
a teraz siedzi i oglada tv , krzyczac na tuska he he

moja też ogląda i śmieje sie do reklam 🙂ale zaraz ją zawijam do mycia 🙂

• Mamusie
po wizycie 🙂 Tymon ząbkuje 🤪 idą mu z góry i z dołu 🤪 😮 lekarka powiedziała że obstawia po dziąsłach że najpierw wyjdzie na dole 🙂 heh . Waży 7,800 kg 😮 klocek 😜 Ogólnie wsio ok tylko musi więcej na lewej stronie leżeć więc przełożyliśmy go w łóżeczku na drugą stronę 🙂

Czarnulo co do ulewania to dostaliśmy syrop do podawania 3 razy na dzień i podnieśliśmy łóżeczko o 30stopni(taka delikatna równia pochyła)

Mam nadzieje że z Alusią wsio ok 😞 ....

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
MAga napisz jak tam Antos.....

narazie (coby nie zapeszyc) nie widze pogorszenia.. polozylismy go spac niedawno.. caly dzien byl wesoly i co najwazniejsze- nie bylo goraczki.. jutro idziemy do lekarza i ona zdecyduje czy szpital czy dom.. martwie sie 🤢 🤢 ale podajemy leki i troszke moze? lepiej jest.. eh.
w ogole to jeszcze raz dzieki, ze sie tak o nas martwicie, kochane jestescie dziewczyny 😘
doczytalam, ze Ala tez w szpitalu- trzymajcie sie dziewczynki !! Iza- Agata pisala, ze da znac jak cos sie nowego dowie? oni ich tam zatrzymali, czy tylko na kontrole tego wymiotowania pojechali?

• Mamusie
agamu napisał(a):
Matko na tvn mówią o rodzinie, która od dziś dopiero ma prąd...ja pierdolę...masakra...jak oni dawali rade...?????????????????

widzialam tez i nie mam pojecia 😮 mnie sie wydaje, ze jestem ogromnie uzalezniona od pradu 😜 juz nie tylko od komputera 🙃

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
po wizycie 🙂 Tymon ząbkuje 🤪 idą mu z góry i z dołu 🤪 😮 lekarka powiedziała że obstawia po dziąsłach że najpierw wyjdzie na dole 🙂 heh . Waży 7,800 kg 😮 klocek 😜 Ogólnie wsio ok tylko musi więcej na lewej stronie leżeć więc przełożyliśmy go w łóżeczku na drugą stronę 🙂

Czarnulo co do ulewania to dostaliśmy syrop do podawania 3 razy na dzień i podnieśliśmy łóżeczko o 30stopni(taka delikatna równia pochyła)

Mam nadzieje że z Alusią wsio ok 😞 ....

ale super, ze zabkuje! 🙂 i jest juz jakis nieznosny bardziej? widac te zabki?

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
izarybka napisał(a):

buhaha mój wczoraj rekord pobił po cycku zjadł 130 jeszcze i za godz ryk głodny wciagnał jeszcze 90herbatki 😮
ja Ci kiedyś mówiłam że może za dużo je i temu ulewa tak moja sis miała z małą ulewała po cycku że szok a przybierała ładnie 🙂

ponad 7 ma ....wiesz to sie zalicza do wagi ciezkiej ....
a teraz siedzi i oglada tv , krzyczac na tuska he he

hihi 😜