Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
MamaNataszy napisał(a):
asia19874 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Wy to Laski jak powypisujecie to normalnie ni dy rydy was nadroboić. Haha 🙂 U mnie to ta pediatra to jakaś wysprzęglona jest. Ona mi nagadała, że jak wprowadzę w 4 msc to mała będzie marudziła itp. Kazała mi dopiero w 6 msc wprowadzić jedzonka. Ale jak wy to ja też lecę z tym koksem. Wysyłam mojego po 5kg jabłek i wpycham Nataszce

🤪 😁 😁 😁 😁 buahhahaha tylko nie 5 kg na raz 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 😁

No jak to nie 😁 😁 Będzie zapas. A małą zje od razu z 2. haha Niech ma. Nie no żartuje. Mąż wziął małą a mi już szajba z tego szczęście odpija 🙃 🙃

nie zetrzyj 5kg na raz 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
asia19874 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Wy to Laski jak powypisujecie to normalnie ni dy rydy was nadroboić. Haha 🙂 U mnie to ta pediatra to jakaś wysprzęglona jest. Ona mi nagadała, że jak wprowadzę w 4 msc to mała będzie marudziła itp. Kazała mi dopiero w 6 msc wprowadzić jedzonka. Ale jak wy to ja też lecę z tym koksem. Wysyłam mojego po 5kg jabłek i wpycham Nataszce

No jak to nie 😁 😁 Będzie zapas. A małą zje od razu z 2. haha Niech ma. Nie no żartuje. Mąż wziął małą a mi już szajba z tego szczęście odpija 🙃 🙃

a co niech Nataszka je he he ....
Jak Nataszka zje napisz jak tam jej smakowało ....

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asik z K....czy jak ktos miał działalnosc i z Nowym Rokiem zakonczył a urodził w listopadzie to mcierzynski płaci mu zus , ale jezeli chciałby zajsc w ciaze po koniec macierzynskiego i poszłaby na zwolnienie to dalej płaciłby zus za zwonienie chociaz nie ma juz działalnosci ale chce wiecej kasy wyciagnac , mam nadzije ze wiesz o co mi chodzi

tak jak zajdzie w trakcie macierzyńskiego daje L4 i płacą zasiłek a potem zaś macierzyński 🙂 sprytna 😉 ale nie ma co ... każdy orze jak może i jak jest możliwość cza wyciągać
Tylko żeby zaciążyła na macierzyńskim !!!

dzieki kochana .....jak mozna korzytsac to co ....niech teraz sciaga od nich tyle lat im płaciła hehe

a oczywiście , powiem Ci że zdzierają tyle kasy z nas to trzeba ich pociągnąć też za kieszeń ...

tyle impłaciła nich teraz oni jej płaca a co jak ma sznase tylko ze ona za bardzo nie chce jedno za drugim , moj braciszek owszem SYNAAAAAAAAAA 🤪 🤪a co

domyśliłam się że to oni 😉

🤪 😁 😁 😁 ☺️

Doris5969 napisał(a):
Asia ile puszek mleka idzie Ci na m-c?i czy recepty masz wystawiane na caly m-c czy biegasz w m-cu po recepty do lekarza?
mi puszka wystarxcza na 3- 3,5 dnia

Dorcia a Twój Mati pije nutramigen?

• Mamusie
Laski jeszcze jedno wazne pytanie , czy miałyscie cos takiego jakby woda z piana z odbytu dzieciaczkow , u nas wczoraj po przemyciu ( nie kapieli z babelkami ) ja ubieram Julke a tu z baczkeim cos takiego wylatuje pieniacego sie bezbarwnego i bezzapachowego , ja na M on na mnie szok po prostu i tez od razu powiem to pediatrze co to moze byc

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
asia19874 napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):

a co niech Nataszka je he he ....
Jak Nataszka zje napisz jak tam jej smakowało ....

No i już się skończyło 😠 😠... Natasze mi oddali na rece i nie moge szalec na forum. 🙃 🙃ide wysłac mego mena po jabłka. zdam relacje po szamaninie. 😎 😎 idziem się stołowac 🤪

• Mamusie
laski ale nadi mnie obsrała szok.. wiecej nie podam jej soczku sliwkowego.. normalnie strumieniem polecialo jak z fontanny 😮 kupka taka dziwna..
co do gryzaka podaje zimny z lodowki a zel smaruje sama palcem na dziasełka.
aa i my tez mamy skaze bialkowa ale narazie dostalismy tylko masc i pomogła

• Mamusie
agamu napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
agamu napisał(a):
Boli mnie głowa...tak bardzo, że lezę i nie mam siły na nic!!!!!!!!!
te pier*****one migreny mnie wykończą...

a i jeszcze ta pogoda do d....i swoje robi

szkoda gadać, dobrze że jestem jeszcze u Rodziców, bo jakbym sama była z Małą dzisiaj to chyba bym w czarnym worze skończyła 🙂

nosz... ja tez to mam 😮 przez te bole i dusznosci.. a jestem sama z Toskiem.. szykujcie worek! 🤪 🤪

• Mamusie
noz kurw.., dzwonilam przed chwila do przychodni gina i mowie ze chce sie umowic babka chwilke zaczekac i czekam czekam 2 minuty przy tym tel i slysze jak ona przyjmuje pacjentki i odbiera telefony po 3,5 minuty sie rozlonczylam bo kurw chyba zapomniala o mnie a teraz maja zajete!!! grrrrrr

Maga napisał(a):
agamu napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
agamu napisał(a):

szkoda gadać, dobrze że jestem jeszcze u Rodziców, bo jakbym sama była z Małą dzisiaj to chyba bym w czarnym worze skończyła 🙂

nosz... ja tez to mam 😮 przez te bole i dusznosci.. a jestem sama z Toskiem.. szykujcie worek! 🤪 🤪

a jaki Pani sobie życzy ?zielony ,niebieski bo czarne to chyba już z mody wyszły 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Landusia ,ja tez musze gnac do gina ..ale u mnie to juz sama niewiem co jest..po kazdych fikolkach mam jakbyOkres"kurde i trwa to ok 10dni ,teraz tez leje sie ze mnie jak czort ..mimo tego ze w swieta skonczyl mi sie okres ...kurde ktoras z Was tak ma???

ja mam to samo 🤢 🤢 bylam u gina i mowi, ze jak karmie i jeszcze ta depo provera to to normalne 🤢 🤢 tylko, ze u mnie to jakby mocniejsze plamienie, nie okres. no i codziennie musza wkladki nosic 🤢 🤢 a okres rozpoznaje tylko po tym, ze mocniej leci 😜

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Dziewczyny tu jest wypisane ,ze aby uzyskac 400zl wychowawczego ,na czlonka rodziny nie mozna przekroczyc kwoty 504zl...ale w tej sytuacji to dochod matki nie jest liczony?dobrze mysle?
http://e-prawnik.pl/wiadomosci/informacje/zasilek-wychowawczy-2011-kto-go-dostanie.html

tak , twój się nie liczy
choć powiem Ci że oni to mają tak dziwnie sformuowane że nie idzie się doczytać najlepiej przedzwonić do mops-u czy tam gops-u i dopytać bo to oni wypłacają
temu nie pomogę 😞
😘 😘 😘Aśku wiem 🙂ja to wogole ciemna w tych spr 🥴

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Asik z K jeszcze jedno mam pytanko , a jak nie ma juz tej działalnosci to musi sie zarejestrowac z zatrudniaku jako bezrobotna chociaz jest na macierzynskim , bo nigdzie teraz nie jest ubezpieczona , czy macierzynski z zusu ja jakos ubezpiecza ????

nie musi się zgłaszać na bezrobociu

• Mamusie
Wiola1976 napisał(a):
Maga napisał(a):
agamu napisał(a):
Wiola1976 napisał(a):
agamu napisał(a):

a jaki Pani sobie życzy ?zielony ,niebieski bo czarne to chyba już z mody wyszły 😁 😁 😁 😁 😁 😁

zielony- bedzie pod kolor oczu 🤪 🤪 🤪 🙃

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asik z K jeszcze jedno mam pytanko , a jak nie ma juz tej działalnosci to musi sie zarejestrowac z zatrudniaku jako bezrobotna chociaz jest na macierzynskim , bo nigdzie teraz nie jest ubezpieczona , czy macierzynski z zusu ja jakos ubezpiecza ????

nie musi się zgłaszać na bezrobociu

tak mi napisałas ze zgupiałam jest z zusu ubepieczona tak w razie gdyby cos sie stało nie musi sie rejestrowac w zatrudniaku