Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
slyszalyscie ze karmi wspomaga laktacje?

Słyszałyśmy właśnie piję 🙂 🙂 🙂, ale dla tego że mi smakuje, a tak mi zostało po wizycie koleżanek z nieistniejącej pracy. Impra przy piwie ja karmiąca, następna w ciąży i kierowca. 😁 😁 😁, hahah karmi rządzi.

i malej nic nie jest ??

nic nie jest, niech wie co dobre.

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):

Słyszałyśmy właśnie piję 🙂 🙂 🙂, ale dla tego że mi smakuje, a tak mi zostało po wizycie koleżanek z nieistniejącej pracy. Impra przy piwie ja karmiąca, następna w ciąży i kierowca. 😁 😁 😁, hahah karmi rządzi.

i malej nic nie jest ??

ja też mam chcice na karmi, ale jest gazowane więc sie wstrzymam ;/ i tak powróciłam do nabiału i zdarza się że Michał ma twardy brzuszek.

tak w ogóle to witam 🙂 iu miłego weekendu zycze 😘 😘

ps. muszę się pochwalić, parę dni temu zrobiłam pierwsze w życiu konfitury jabłkowe 🙂 spodobało mi się i zaczne robić z innych owoców konfitury 🙂a w przyszłym roku pobawię się w inne "słoiki" 🙂

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Witamy sie....
Wszytskim dzieciaczka z okrągłymi tyg duzo zdrówka ....
Moja Julcia ma juz 9 tyg
to co wy takiego spiewacie ze wasze dzieciaczki zaczynaja płakac ,albo jak spiewacie....
i zapomniałam co miałam napisac jak zwykle

Całuski od Cioci Kasi i Michałka dla Julki 🙂

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):

i malej nic nie jest ??

wow
ja sie nie odwazylam jak karmilam bo jednak jest w nim alkohol i po za tym to gazowane

• Mamusie
agamu napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
mama tak spiewala dziecku, ze zaczelo [plakac w niebiglosy (dodam ze placz slyszalam moze kilak razy)
i co,... zapragnelo spac w lozeczku odlozeone tam uspokoilo sie i spi 🤪 🤪 🤪
a tak mamusia chcial sie bawic ☺️

liczą sie intencje 🤪 😁 a że wyszło inaczej mówi się trudno 😜 😜 😜 😜

Moja zawsze zaczyna płakać, jak jej śpiewam ☺️ 🤢

dziecko zawsze prawde powie 😁 😁 😁
widocznie nie powinnysmy spiewac im heheheheh

• Mamusie
kasia1986 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):

i malej nic nie jest ??

ja też mam chcice na karmi, ale jest gazowane więc sie wstrzymam ;/ i tak powróciłam do nabiału i zdarza się że Michał ma twardy brzuszek.

ps. muszę się pochwalić, parę dni temu zrobiłam pierwsze w życiu konfitury jabłkowe 🙂 spodobało mi się i zaczne robić z innych owoców konfitury 🙂a w przyszłym roku pobawię się w inne "słoiki" 🙂

Kasiu ja piję karmi cały dzień to już gazu nie ma a alkoholu to ma jablko wiecej . w tym roku zrobiłam ok 400 słoików już się wszyscy zajadają a teraz to jest dżem z dyni na czasie rewelacja, ale już moja mam go robi 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski mam pytanko...czy wszystkie jesteście już po pierwszym razie po porodzie ( albo po kilku kolejnych razach 🤪 🤪 )??czy ja tylko zostałam jak taka cnotka niewydymka??
my juz po ☺️ we wszystkich sw.zostalam riozdziewiczona 🙃

i my już po ☺️ tyle czekania i warto było 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😜
Asice to jednak zadziorne sa 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

buhahahah
naopowiadałaś o tych kulkach poczytałam i kminie co by je zakupić 🤪 😁 Do chrzcin muszę schudnąć a ćwiczyć mi się nie chce 🤨 🤔 za to ile kalori się w sexie spala i może biedra by na swoje miejsce wróciły 😠:
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asiulka zg z tego co wiem to moja szwagierka poszła na solarium a karmila piersia i zaniknoł jej pokarm ...

ojojojjj...no cos Ty.. 😮

lampy wysuszyly 😁 😁 😁

buahahahahahahahah na wiór!zamiast mleka biały proszek... 😮 😮 😮

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Siema
Co do seksu ....to ja jakos nie mogę ....jeszcze przed pojsciem do Gina tak czasmi miałam chęć ...ale zawsze nie było M....a po wizycie to mi sie odechciało wszytskiego ....ja myslałam ze to tylko boli jak sn rodzimy , a nie po cc.....myslałam ze sie zsune z fotela ....a lekarz do mnie zachowuje sie Pani jak dziewica ....a ja bardzo smieszne ....myslałam ze to nic nie boli jak w czasie ciązy ...moj Gin jast bardzo delikatny ale teraz jak zasunął mi to myslałam ze zejde .....
Kasia....ze tak napisze mam nadzieje ze sie nie obrazisz ....ale z Ciebie dojna.....no szok ile ty masz mleka ....Michas rosnie jak na drożdzach , czy przy Grzesiu tez tak miałas....??
Lui.....jak Ty cos napiszesz to na serio idzie popuscic w gatki ....
Asik z Zg ....powtarzam pyanie kochana!!!!!Jak po wywiadówce???????

Kochana byla moja mam w ten dzien i qrwA zapomnialam z tego wszystkiego o wywiadowce ☺️...tzn przypomnialam sobie w trakcie trwania zebrania 🙃...i kij juz zaniechalam pędzenia na nie ..bo kobita nie dosc ,ze z Kami sie ma to jeszcze matka gapa ... ☺️
Ale pewnie nic nowego bym sie nie dowiedziala..."Kamila nie potrafi sie skupic na lekcji,wychodzi do wc kiedy chce i nie chce pracowac .."-piekne realia 🤢

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Siema
Co do seksu ....to ja jakos nie mogę ....jeszcze przed pojsciem do Gina tak czasmi miałam chęć ...ale zawsze nie było M....a po wizycie to mi sie odechciało wszytskiego ....ja myslałam ze to tylko boli jak sn rodzimy , a nie po cc.....myslałam ze sie zsune z fotela ....a lekarz do mnie zachowuje sie Pani jak dziewica ....a ja bardzo smieszne ....myslałam ze to nic nie boli jak w czasie ciązy ...moj Gin jast bardzo delikatny ale teraz jak zasunął mi to myslałam ze zejde .....
Kasia....ze tak napisze mam nadzieje ze sie nie obrazisz ....ale z Ciebie dojna.....no szok ile ty masz mleka ....Michas rosnie jak na drożdzach , czy przy Grzesiu tez tak miałas....??

Kochana byla moja mam w ten dzien i qrwA zapomnialam z tego wszystkiego o wywiadowce ☺️...tzn przypomnialam sobie w trakcie trwania zebrania 🙃...i kij juz zaniechalam pędzenia na nie ..bo kobita nie dosc ,ze z Kami sie ma to jeszcze matka gapa ... ☺️
Ale pewnie nic nowego bym sie nie dowiedziala..."Kamila nie potrafi sie skupic na lekcji,wychodzi do wc kiedy chce i nie chce pracowac .."-piekne realia 🤢

Asik niezła jestes....a co do Kami.....chyba kazde dziecko nie potrafi sie skupic.....wiesz siedziec tak przez 45 min .....ale ze sobie sama wychodzi to jest niezła , w sumie w domu nie pyta sie Ciebie czy moge mamusi zrobic kupę....hi hi...wiem o co chodzi .....
A na nk widziałam zdjeci babci .....jaka Ty jestes do mamy podobna.....mam nadzije ze teraz wszytsko sie ułozy i bedzie git.....
A rodzice Jędru juz byli u Was ....????Pierwsza wnuczka...????

• Mamusie
hejka nadrobilam was ii..
🤔moj men dostal dzis ode mnie na klate kilka slow goryczy na temat zajmowania sie nadinka a raczej nie zajmowania sie.. no kompletnie juz nic nie robi przy niej.. nic! jest mu calkowicie obojetnia najlepiej jakby nie istniala.. a na poczatku byl taki zakochany w niej nawet wozka nie kazal mi prowadzic 😞 bo zjebce zabrał ja na spacer jak ja cwiczylam i na tyle ojcostwa z jego strony.
🙃ja wczoraj kapalam mala poraz pierwszy sama.
😲co do libido to ja nie mam ochoty jak przed ciaza i nie mam pierwszego ponownego razu za soba jeszcze , jak narazie inaczej sobie dogadzamy tzn ostatnie 3 dni ale juz kompletnie dzis nie mam brania , wkurwia mnie moze dlatego.
🙂 co do kupy nadii dzis zrobila juz lepsza odkad ja dopajam herbatka i woda w dzien.
🙃 co do diety ciezko mi jak cholera wrocilismy od mamy tam takie smakolyki a ja kefir ktorego nie cierpie i woda.. super..
🥴 w chacie mam okropny balagan, na podlodze znajdzie sie wszystko, mam jutro nas odwiedza 😁 🤪
😞 martwia mnie nadinki oczka nadal bardzo lzawi 😞
i chyba wsio co chcialam napisac..

• Mamusie
Landusia napisał(a):
🤔moj men dostal dzis ode mnie na klate kilka slow goryczy na temat zajmowania sie nadinka a raczej nie zajmowania sie.. no kompletnie juz nic nie robi przy niej.. nic! jest mu calkowicie obojetnia najlepiej jakby nie istniala.. a na poczatku byl taki zakochany w niej nawet wozka nie kazal mi prowadzic 😞 bo zjebce zabrał ja na spacer jak ja cwiczylam i na tyle ojcostwa z jego strony.
😲co do libido to ja nie mam ochoty jak przed ciaza i nie mam pierwszego ponownego razu za soba jeszcze , jak narazie inaczej sobie dogadzamy tzn ostatnie 3 dni ale juz kompletnie dzis nie mam brania , wkurwia mnie moze dlatego.
🙂 co do kupy nadii dzis zrobila juz lepsza odkad ja dopajam herbatka i woda w dzien.
🙃 co do diety ciezko mi jak cholera wrocilismy od mamy tam takie smakolyki a ja kefir ktorego nie cierpie i woda.. super..
🥴 w chacie mam okropny balagan, na podlodze znajdzie sie wszystko, mam jutro nas odwiedza 😁 🤪

Moja od popołudnia też mocno łzawi, zadzwoniłam do znajomej okulistki i mnie uspokoiła, że często maluszki tak mają bo się kanaliki zatykają, przemywać często rumiankiem na zmianę z solą fizjologiczną i często masować.

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):

i malej nic nie jest ??

Kasiu ja piję karmi cały dzień to już gazu nie ma a alkoholu to ma jablko wiecej . w tym roku zrobiłam ok 400 słoików już się wszyscy zajadają a teraz to jest dżem z dyni na czasie rewelacja, ale już moja mam go robi 🙂

super ja nigdy jeszcze nie robilam zadnychy sloikow ale zamierzam sie nauczyc 🙂

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Siema

Asik niezła jestes....a co do Kami.....chyba kazde dziecko nie potrafi sie skupic.....wiesz siedziec tak przez 45 min .....ale ze sobie sama wychodzi to jest niezła , w sumie w domu nie pyta sie Ciebie czy moge mamusi zrobic kupę....hi hi...wiem o co chodzi .....
A na nk widziałam zdjeci babci .....jaka Ty jestes do mamy podobna.....mam nadzije ze teraz wszytsko sie ułozy i bedzie git.....
A rodzice Jędru juz byli u Was ....????Pierwsza wnuczka...????

właaaaaaaaaśnie baaardzo podobna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

a Kami po kim ma być nie łobuz?? 😎

• Mamusie
Landusia napisał(a):

ostro chlopa ostro!!! ma pomagac!

3mam kciuki za silna wole 😉

na lzawienie pani przepisala nam kropelki

ale ja obczailam ze jej od swiatla łzawią i słoońca[/color]
dzis bede kapac drugi raz sama bo maz tapetuje 🙂

• Mamusie
MamaNataszy napisał(a):
Hey Lalki 🙂 🙂
U nas wsio ok, oprocz jednej rzeczy. Mała ma krostki na tyłeczku i do tego taką suchą skóre. Dopiero w poniedziałek mamy wizyte więc nie wiem co to jest. Może wy wieie??
'
moze to piluszkowe zapalenie?
u nas na pupce nigdy jeszcze nic nie bylo wiec nie w temacie
mamy krosty na buzce
pani dr podejrzrwa alergie
a ja ze tradzik

• Mamusie
byłam u księdza 😠 noż kur*** czarna mafia i nic pozatym ! mówię do gościa że chcę na 10.12 na 16stą on ok i pisze ... poczym ja mu z kasą (200zł szlag mnie trafi) a on no to bądżcie o 17.40 przed mszą ochrzcze i zostaniecie na mszy na 18stą 😠 😠 😠 😠 ja pier**** co za banda ! ale mam nerwa !! jakbym wiedziała to bym podziękowała i szukała a teraz łyżka po obiedzie 🥴 i jak ja ludzi z małymi dziećmi na noc zaproszę ? krew mnie zaraz zaleje 😠 😞

• Mamusie
😠 😠 😠 pojadę do niego w przyszły piątek i mu powiem że mam dużo małych dzieci i czy by się nie dało na tą 4 no niech będzie 5 a nie na samą noc mi wyskoczył jak łysy zza zakrętu 🤢 😮 dobrze Palikot chce zrobić i im kasy zamontować fiskalne bo nie dość że 2 stówy straciłam to jeszcze zrobi mi chrzest w 15min 😮 🥴 😠 no i jak tu nie iść na księdza czy zakonnice ? banda złodziei !!!!!!!