Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
letka82 napisał(a):
A właśnie: dużo z nas karmi piersią?

ja nie 🙂
jak w Shreku-bodajze dwojce...-''...mam treme,mam treme,mam treme ....,''na to slepiec ''a ja NIE!!!!''' 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Landusia napisał(a):
aha na zaparcia asik lekarka kazala dawac czopka powiedziala ze zmiana mleka nic nie da , pomozre na chwilke i znow wroca. a moja nadii juz nie ma zaparc tylko te dwa dni..

czyli aplikujemy 🤪 😁 mój ma dziś dostać heh 😜 chyba że mu wcześniej naopowiadam i się zesra ze strachu przed czopkiem 🤪 🙃 😁 😁 😁 😁 😉

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
moj maly mial dzis chyba gorsza noc. Obudzil mi sie o 2 30 na jedzonko. Co prawda za 10 trzecia juz spal, ale sam fakt. Dziwne. Ostatnie dwa dni budzil sie przed 4, a normalnie spi mi do 6! Nie wiem czemu......moze moj pokarm jest za malo tresciwy. Zauwazylam ze w dzien tez chce cyca co 1,5 max 2 godz, a kiedys co 3 , 4.
Moze sprobuje mm dawac mu na noc. Co myslicie?
no cos Ty nie dawaj mu mm...ja bym nie dawala 1,5-2h to nie tak zle kochana..ja bym dawala chocby co 30min 😜 😉

Ja myślę, że to nie ma nic wspólnego z jakością pokarmu, bo mój się przez ostatnie noce też budzi po 2, wcześniej spał do 4, a teraz non stop dostaje mm. Może po prostu ma okres intensywnego wzrostu i więcej potrzebuje albo za bardzo wysypia się w dzień?[/quote

w dzien to on raczej sie nie wysypia, wczoraj spal az 2 razy po 10 min i z 3 ponizej 10. Dzis chyba przez te nocna pobudke spi od rana z przerwami na karmienie. Juz nie pamietam kiedy ostatnio tak spal. Nie poznaje go. A i kolejna nowosc od 5 dni zasypia sam w lozeczku 🤪

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
ja tez zapyziała SIE CZUJE !!!!!!!chciałam zaczac cwiczyc a tu dupa blada jeszcze nie moge 😠 jedynie co postanowi;am to po 18 jedyne co do geby moge włozyc to jablko albo.................... 😉 🙂

ja nawet nie wiem cyz moge cwiczyc ale cwicze 😁 do gina sie umowie jutro .
doriss to albo intrygujaco brzmi 🤪 😁

• Mamusie
Landusia napisał(a):
ja eraz walcze o swoja kobiecosc! zrobilam włoski rzesy teraz dieta w piatek rozstepy usuwanie i na wiosne sie nie poznam! 😁 a do tego czasu suchary i jarzyny hehe 😁

no Dziewczyny widzę, że nie jestem sama w swych odczuciach 😜 Na szczęście z wagą nie muszę walczyć. Co prawda mam 4kg. więcej ale przy karmieniu to chyba nawet dobrze, więc się nie przyjmuje. Tylko brzuszek ściągam i troszkę ćwiczę, bo jeszcze nie doszedł do formy. Ale z twarzą coś trzeba zrobić 😁

• Mamusie
Landusia napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja tez zapyziała SIE CZUJE !!!!!!!chciałam zaczac cwiczyc a tu dupa blada jeszcze nie moge 😠 jedynie co postanowi;am to po 18 jedyne co do geby moge włozyc to jablko albo.................... 😉 🙂

ja nawet nie wiem cyz moge cwiczyc ale cwicze 😁 do gina sie umowie jutro .
doriss to albo intrygujaco brzmi 🤪 😁

o to własnie chodzi 🙂))dopowiedz sobie ............. 😁 😁

• Mamusie
Landusia napisał(a):
ja eraz walcze o swoja kobiecosc! zrobilam włoski rzesy teraz dieta w piatek rozstepy usuwanie i na wiosne sie nie poznam! 😁 a do tego czasu suchary i jarzyny hehe 😁
OMG!!!!!co Ty jesz????ja bym za moment miala efekt jojo...bo ja tak mam ..jak sie odchudzam i wyrzekam zarelka ,to mam chec na wszystkooooo i potem pękam i podjadam co mi w oko wpadnie i efekt jest odwrotny od zamierzonego niestety..
w moim akurat przypadku skutkuje ok4-5posikow dziennie -nie za duzych ,no i po 18tej basta ,a wody bez limitu popijam ochoczo 😉

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):

buhaha klasnelam Ci 🤪 🙃 😁 😁 😁

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 no i brawo!to nie czuje sie samotna 😉

• Mamusie
Maga napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Landusia napisał(a):
aha na zaparcia asik lekarka kazala dawac czopka powiedziala ze zmiana mleka nic nie da , pomozre na chwilke i znow wroca. a moja nadii juz nie ma zaparc tylko te dwa dni..

czyli aplikujemy 🤪 😁 mój ma dziś dostać heh 😜 chyba że mu wcześniej naopowiadam i się zesra ze strachu przed czopkiem 🤪 🙃 😁 😁 😁 😁 😉

Asica Ty mi tam Zieciunia nie strasz... 😲 jak Ci pusci ogien z doopki to sie zdziwisz 😁 😁 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
my po spacerku i wizycie u moich dziadków ... Młody zaczyna się łupić ...czas na jedzonko 🙃
my tez po spacerku i zakupkach ..ale miecho zbieralam z chodnika normalnie..masakra babsztyl mi nie powiazal woreczkow w miesnym i serca i udka z kuraka jebly o ziemie ... 😠 😠 😠 😠

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Landusia napisał(a):
OMG!!!!!co Ty jesz????ja bym za moment miala efekt jojo...bo ja tak mam ..jak sie odchudzam i wyrzekam zarelka ,to mam chec na wszystkooooo i potem pękam i podjadam co mi w oko wpadnie i efekt jest odwrotny od zamierzonego niestety..
w moim akurat przypadku skutkuje ok4-5posikow dziennie -nie za duzych ,no i po 18tej basta ,a wody bez limitu popijam ochoczo 😉

a ja jem i jem a waga lecix w dol 😞 maz juz mowi, zebym karmic przestala, bo sie wykoncze.. 😞 ale tyle o to walczylam, ze mi szkoda 😜

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Landusia napisał(a):

Asica Ty mi tam Zieciunia nie strasz... 😲 jak Ci pusci ogien z doopki to sie zdziwisz 😁 😁 🙃 🙃 🙃

🤪 😁 😁 😁 😁 😁 buhahahaha
cóż zrobić 🤔 to dla jego dobra ... 🤔 😜

Pojedzony leży i się edukuję pod dżunglą ale chyba mu coś nie pasuje bo się wierci 🤢

• Mamusie
agamu napisał(a):
smerfetka napisał(a):
a na kiedy Kochane planujecie powrót do pracy? Ja mam ogromny dylemat. Chciałąbym do roku chociaż posiedzieć z synkiem, a w pracy mnie cisną i boje się, że jak im powiem to potem dupa blada będzie.

Ja wracam od września...od 1 dokładnie 🤢

ja też bym chciała od września i wtedy Młodego do żłobka. Ale Ty chyba jesteś nauczyciielką? Masz te wszystkie zaległe urlopy i wakacje? A co z Gabrysią? Z kim zostanie?

• Mamusie
Maga napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

no i dlatego ja juz nie moglam sie w Rubika pobawic 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 no i brawo!to nie czuje sie samotna 😉

buhahahah ja tyż ☺️
i zamówiłam parowar i będę na gotowanym 🤢 🙂