Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Landusia napisał(a):
🤪hejka!
dziekuje dziewczyny ! 😘
u nas nocka super nadii spała jak zawsze od 19 do 7 rana 🙂 ☺️
a wieczor a raczej jego zakonczenie jeszcze lepsze ☺️ wczoraj mialam z mezem niezła kłotnie az dostalam taka migrene ze myslalam ze glowa mi peknie i twarz mi wybuchnie tak mnie bolalo ale po wyjasnieniu sprawy okazalo sie ze mylilam sie totalnie co do meza i nie jest tak jak myslalam wyjasnilismy wszystko nawet michala i teraz jest super 🙂
a dzis mam dentyste a pozniej laser juuhuu ☺️

coś o tym wiem heh... dobrze ze sobie wszystko wyjasniliscie 🙂 nie ma to jak zgoda 🙂 tez nie lubie sie klocic 🙂zreszta kto lubi... 🙂 super masz laser heh ale dentysty nie zazdroszcze 🙂 a ten kremik co polecalas jest super widze duza roznice w rozstepach 🙂 kupiam sobie tez krem ten firmy odchudzajacy 🙂 tez widze roznice moze nie tyle co odchudza ale skora taka lepsza jest 🙂

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam się i ja 🙂
MAGDA wszystkiego najlepszego 😘

U nas nocka byłaby udana, gdyby nie fakt, że Gabi po pierwszym nocnym karmieniu zamiast odbić puściła takiego pawia, że masakra-na mnie oczywiście 🙂 do tego strzeliła MEGA KUPĘ!!!!Więc musiałybyście widzieć tą akcję, ja zdjęłam tą obrzyganą koszulę (cały przód), ją położyłam na przewijaku, ona w tym momencie zaczęła płakać...ja do niej ( bo nie chciałam, żeby męża obudziła, mówię sobie niech się chłopaczyna wyśpi )z tymi gołymi cycami ( bo jeszcze nie zdążyłam się ubrać), zdjęłam jej tą pieluchę z MEGA KUPĄ, ona zaczęła wierzgać-całe pięty w kupie i tymi piętami mi po tych cycach...no masakra normalnie. W końcu mąż się obudził, śmiał się z nas, ja też się śmiałam, jak sobie wyobraziłam, jak musiałam wyglądać 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 Wziął ją, pobujal , a ja poszłam się wykąpać. Więc było wesoło hihihhhi.

• Mamusie
agamu napisał(a):
Witam się i ja 🙂

U nas nocka byłaby udana, gdyby nie fakt, że Gabi po pierwszym nocnym karmieniu zamiast odbić puściła takiego pawia, że masakra-na mnie oczywiście 🙂 do tego strzeliła MEGA KUPĘ!!!!Więc musiałybyście widzieć tą akcję, ja zdjęłam tą obrzyganą koszulę (cały przód), ją położyłam na przewijaku, ona w tym momencie zaczęła płakać...ja do niej ( bo nie chciałam, żeby męża obudziła, mówię sobie niech się chłopaczyna wyśpi )z tymi gołymi cycami ( bo jeszcze nie zdążyłam się ubrać), zdjęłam jej tą pieluchę z MEGA KUPĄ, ona zaczęła wierzgać-całe pięty w kupie i tymi piętami mi po tych cycach...no masakra normalnie. W końcu mąż się obudził, śmiał się z nas, ja też się śmiałam, jak sobie wyobraziłam, jak musiałam wyglądać 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 Wziął ją, pobujal , a ja poszłam się wykąpać. Więc było wesoło hihihhhi.

haha niezła akcja 🤪 😁 😁 🙃 🙃 🙃

normalnie aż musiałam Ci oklaska sprzedać 😁

• Mamusie
agamu napisał(a):
Witam się i ja 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Hej
Najlepszego dla Hani i Dominika

Ania Aga Maguś dzięki 😘
ale to nie pogoda ani szarość za oknem
tylko brak kolorów w wizji naszej przyszłości mnie przygniótł
dotarło do mnie co może, ale oczywiście nie musi nas dotknąć, ale jednak może i to nie pozwala mi już sie uspokoic lgną do mnie te myśli jak cholerna ćma do swiatła

i nic mnie nie pociesza
nie pomaga mi to ze inni maja gorzej to słaby argument i wcale nie jest dzieki temu lepiej
troska o dziecko jest zbyt silna a strach o to co przyniesie jutro chwilowo mnie przytłoczył

zaczynamy też rehabilitacje 2-3 razy w tyg panstwowo i bedziemy duzo cwiczyc w domu
nie be juz miala czasu na kompa

Luui- zobaczysz- przyjdzie nowy dzien a z nim wiecej nadziei 😘 cwiczcie- to na pewno zbuduje Ci poczucie, ze pomagasz Laurce i tez bedzie lepiej. poza tym- chyba, ze sie myle(?) - to napiecie nie jes az tak mocne w jej przypadku?
ode mnie i Antoniego 😘 na poprawe nastroju- a od niego to taki kiss-lizak, bo teraz non stop cos lize 🤪

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Izarybka jestem pełna podziwu dla Ciebie kochana , ze sobie tak swietnie radzisz z małym ja tez całe dnie jestem sama z małą ale na noc zawsze M wraca, usypia Julkę , wstanie w nocy mleko zrobic, nakarmi , czy nawet przytuli .....wielki szacun kobieto dla Ciebie 😘 🙂 🙂

ja tez, naprawde- nie zazdroszcze. moj maz zawsze wraca wczesniej, jesli ylko moze a jak potrzebuje go to wolne bierze.. w nocy karmi Antosia.. szkoda, ze Twoj nie rozumie, ze nie trzeba zalowac, zeby byc po prostu wyczerpanym 🤢 moze go ustaw jakos? 🥴

• Mamusie
agamu napisał(a):
Witam się i ja 🙂

heheh kupa na cycach co za fetysz 🙃 🤪 🤪 😁

• Mamusie
ANIA100 napisał(a):
Witajce.

Nocka ok choć malej się przypomnialo ze istnieja cyce do spania 🙃 🤢, no coż oby w t 🤢a noc wolala koszyczek.

po poludniu idziemy na usg, u nas kupale też pokaźne 🙃

Pozdrawiamy

a do kiedy moze w tym koszyczku spac? 🙂 pozniej na lozeczko bedziecie przestawiac? 🙂
u nas kup brak 😠

• Mamusie
Maga napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Witajce.

Nocka ok choć malej się przypomnialo ze istnieja cyce do spania 🙃 🤢, no coż oby w t 🤢a noc wolala koszyczek.

po poludniu idziemy na usg, u nas kupale też pokaźne 🙃

Pozdrawiamy

a do kiedy moze w tym koszyczku spac? 🙂 pozniej na lozeczko bedziecie przestawiac? 🙂
u nas kup brak 😠

Koszyczek już się robi za mały, następne dzieci w brzuszkach na niego już czekają. Na krótko wystarcza ale zakupu wcale nie żałuję jak dla mnie rewelacja i bardzo ułatwia mi życie. Tak idzie do swojego łóżeczka choć ja najchętniej bym zakupiła taki koszyczek większy ale nie widzę takiego.

• Mamusie
dramat , dramat i jeszcze raz dramat 😞 😞 😞 😞
jutro jedziemy prywatnie do naszego lekarza , dzwoniłam i mówiłam że jest problem ....
ehh pierwszy dzień a ja siadam , trzęsę sie głowa mnie boli i jakieś dziwne duszności , te buty do dupy nie podobne non stop nóżki wychodzą gdzie muszą być teraz stabilne... boję się że zrobimy z niego kalekę 😞 😞 😞 teraz śpi a tak z żałością płaczę lub patrzy na mnie a ja jestem bezsilna ... dobrze że doktor przyjmie

brak słów ... najgorszemu wrogowi nie życzę
miało być już dobrze a jest gorzej ... niestety

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
dramat , dramat i jeszcze raz dramat 😞 😞 😞 😞
jutro jedziemy prywatnie do naszego lekarza , dzwoniłam i mówiłam że jest problem ....
ehh pierwszy dzień a ja siadam , trzęsę sie głowa mnie boli i jakieś dziwne duszności , te buty do dupy nie podobne non stop nóżki wychodzą gdzie muszą być teraz stabilne... boję się że zrobimy z niego kalekę 😞 😞 😞 teraz śpi a tak z żałością płaczę lub patrzy na mnie a ja jestem bezsilna ... dobrze że doktor przyjmie

brak słów ... najgorszemu wrogowi nie życzę
miało być już dobrze a jest gorzej ... niestety

Kochaniutka trzymamy kciuki z Emilią za Was..żeby wszystko dobrze było..modlimy sie 😘 bedzie dobrze!MUSI BYĆ!!!!!!!!!!!!!

• Mamusie
Landusia napisał(a):
🤪hejka!
dziekuje dziewczyny ! 😘
u nas nocka super nadii spała jak zawsze od 19 do 7 rana 🙂 ☺️
a wieczor a raczej jego zakonczenie jeszcze lepsze ☺️ wczoraj mialam z mezem niezła kłotnie az dostalam taka migrene ze myslalam ze glowa mi peknie i twarz mi wybuchnie tak mnie bolalo ale po wyjasnieniu sprawy okazalo sie ze mylilam sie totalnie co do meza i nie jest tak jak myslalam wyjasnilismy wszystko nawet michala i teraz jest super 🙂
a dzis mam dentyste a pozniej laser juuhuu ☺️

wszyskiego najlepszego super że się dogadaliscie z mężem 😘 😘 😘

• Mamusie
agamu napisał(a):
Witam się i ja 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 ale akjcja 🙂