Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
dramat , dramat i jeszcze raz dramat 😞 😞 😞 😞
jutro jedziemy prywatnie do naszego lekarza , dzwoniłam i mówiłam że jest problem ....
ehh pierwszy dzień a ja siadam , trzęsę sie głowa mnie boli i jakieś dziwne duszności , te buty do dupy nie podobne non stop nóżki wychodzą gdzie muszą być teraz stabilne... boję się że zrobimy z niego kalekę 😞 😞 😞 teraz śpi a tak z żałością płaczę lub patrzy na mnie a ja jestem bezsilna ... dobrze że doktor przyjmie

brak słów ... najgorszemu wrogowi nie życzę
miało być już dobrze a jest gorzej ... niestety
Asiu,to co teraz przezywacie to jest straszne 😞wspolczujemy ,tulimy i kochamy 😘 😘 😘 ale po burzy wzejdzie slonko,bedzie dobrze musisz w to wierzyc i byc teraz bardzo dzielna i silna ..za dwoje 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Maga napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Izarybka jestem pełna podziwu dla Ciebie kochana , ze sobie tak swietnie radzisz z małym ja tez całe dnie jestem sama z małą ale na noc zawsze M wraca, usypia Julkę , wstanie w nocy mleko zrobic, nakarmi , czy nawet przytuli .....wielki szacun kobieto dla Ciebie 😘 🙂 🙂

ja tez, naprawde- nie zazdroszcze. moj maz zawsze wraca wczesniej, jesli ylko moze a jak potrzebuje go to wolne bierze.. w nocy karmi Antosia.. szkoda, ze Twoj nie rozumie, ze nie trzeba zalowac, zeby byc po prostu wyczerpanym 🤢 moze go ustaw jakos? 🥴

dzieki Kochana 😘 ja bym chetnie wziela go w obroty ale musi tak pracowac narzaie zeby wyrobic na rodzine 😞 moglby tylko wykazac odrobine wyrozumialosci 🥴

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
chce malej mate kupic i tesco jest za 188zl z tym ze jak dzisiaj lub jutro ja kupie w nocy to 50% wartosci tej maty dostane w bonach ktore bede mogla wykozystac od 1 do 31 grudnia uwazam ze to super oferta co sadzicie?

no pewnie że tak 🙂

jak maz z pracy przyjdzie musze go namowic heh gadal ze droga ta mata ale mam nadzieje ze jak powwiem mu ze 50%zwroca to sie zgodzi 🙂 i prezent dla niuni na swieta super bedzie 🙂

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Klasnęłam se tu klasnęłam se tam ☺️ 🤪 😁 😁
nie dostepna ... 😲

Za to ja Cie dorwałam 🤪 😁 😁
😁 😁 😁 😘 😘 😘 😘
jak ja Cie dorwe to piora sie posypia 😁 😁 😁 😁 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
jutro jedziemy prywatnie do naszego lekarza , dzwoniłam i mówiłam że jest problem ....
ehh pierwszy dzień a ja siadam , trzęsę sie głowa mnie boli i jakieś dziwne duszności , te buty do dupy nie podobne non stop nóżki wychodzą gdzie muszą być teraz stabilne... boję się że zrobimy z niego kalekę 😞 😞 😞 teraz śpi a tak z żałością płaczę lub patrzy na mnie a ja jestem bezsilna ... dobrze że doktor przyjmie

ehhhh 🤢 🤢 lekarz Wam cos zaradzi- no przeciez tak byc nie moze 🤢 🤢 🤢 daj znac, co powiedzial 😘 bedzie dobrze juz niedlugo 😘

• Mamusie
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):

ehhhh 🤢 🤢 lekarz Wam cos zaradzi- no przeciez tak byc nie moze 🤢 🤢 🤢 daj znac, co powiedzial 😘 bedzie dobrze juz niedlugo 😘

eh brak slow 😞

• Mamusie
izarybka napisał(a):
Maga napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Izarybka jestem pełna podziwu dla Ciebie kochana , ze sobie tak swietnie radzisz z małym ja tez całe dnie jestem sama z małą ale na noc zawsze M wraca, usypia Julkę , wstanie w nocy mleko zrobic, nakarmi , czy nawet przytuli .....wielki szacun kobieto dla Ciebie 😘 🙂 🙂

ja tez, naprawde- nie zazdroszcze. moj maz zawsze wraca wczesniej, jesli ylko moze a jak potrzebuje go to wolne bierze.. w nocy karmi Antosia.. szkoda, ze Twoj nie rozumie, ze nie trzeba zalowac, zeby byc po prostu wyczerpanym 🤢 moze go ustaw jakos? 🥴

dzieki Kochana 😘 ja bym chetnie wziela go w obroty ale musi tak pracowac narzaie zeby wyrobic na rodzine 😞 moglby tylko wykazac odrobine wyrozumialosci 🥴

no wlasnie o te wyrozumialosc mi chodzi, bo wiadomo, ze praca jaka jes6t to trudno..

• Mamusie
laurka2011 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
chce malej mate kupic i tesco jest za 188zl z tym ze jak dzisiaj lub jutro ja kupie w nocy to 50% wartosci tej maty dostane w bonach ktore bede mogla wykozystac od 1 do 31 grudnia uwazam ze to super oferta co sadzicie?

no pewnie że tak 🙂

jak maz z pracy przyjdzie musze go namowic heh gadal ze droga ta mata ale mam nadzieje ze jak powwiem mu ze 50%zwroca to sie zgodzi 🙂 i prezent dla niuni na swieta super bedzie 🙂
super,ze tez moj musi miec nocki teraz... 😞 pognalabym go do Tesco...a tu doopa!

Wczoraj ogladalam fotki ...Boze laski jakie my mamy cudaczne te dzieciaczki ,kazde inne kazde najpiekniejsze na swoj sposob...,a mamuski to juz nie wspomne 🤪 Karolajna -jaka szczuplutka-swietnie ,Mariolka jakby nie rodzila tez -rewelka ,a Lui to mnie powalila!Zajebiscie sie prezentuje dziewczyna,kwitnie w oczetach ten nasz Sprite -no dla mnie bomba(a wiecznie narzeka ...dobrze Aga mowi -trza Jej polac !)

• Mamusie
izarybka napisał(a):
mariola-s napisał(a):
witajcie, mój też wali mega kupole aż się wylewa - 2 dada za małe się wydaja a 3 pampki za duże 😮
Lui bądź dzielna, jesteśmy z Tobą 😘

ja ju biore 3 co prawda sa prawie po pachy ale wszytko mieszcza 🙂

a u nas 3 sa w sam raz 😮 😮 a jak sie urodzil to tylko 3280g mial 😮 i 52cm a juz 68 nosimy 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):

no pewnie że tak 🙂

super,ze tez moj musi miec nocki teraz... 😞 pognalabym go do Tesco...a tu doopa!

Wczoraj ogladalam fotki ...Boze laski jakie my mamy cudaczne te dzieciaczki ,kazde inne kazde najpiekniejsze na swoj sposob...,a mamuski to juz nie wspomne 🤪 Karolajna -jaka szczuplutka-swietnie ,Mariolka jakby nie rodzila tez -rewelka ,a Lui to mnie powalila!Zajebiscie sie prezentuje dziewczyna,kwitnie w oczetach ten nasz Sprite -no dla mnie bomba(a wiecznie narzeka ...dobrze Aga mowi -trza Jej polac !)

zgadzam sie i popieram 🤪 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):

no pewnie że tak 🙂

Tylko ja spasiona haha 😁 ale spoko od 3 dni jestem na diecie ☺️ może coś da 🤨

• Mamusie
laurka2011 napisał(a):
to taka mata http://www.promobaby.pl/promocja-5034.html
ja teraz na Mikolajazamowilam taka mala..pewnie gowno warta za te cene ,ale zobacze czy wogole warto Oli kupic Fishera ,czy Ja ta zainteresuje ...
a taka o http://allegro.pl/edukacyjna-mata-zwierzeta-farma-dzwiek-i1936390367.html a na Gwiazdora zastanawiam sie nad mata...
wkurzylam sie wczoraj bo przegapilam aukcje.. 😞 taka sliczna sukienusia przeszla mi kolo nosa.. o taka http://allegro.pl/sliczna-sukieneczka-na-swieta-i1942590113.html

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
to taka mata http://www.promobaby.pl/promocja-5034.html
ja teraz na Mikolajazamowilam taka mala..pewnie gowno warta za te cene ,ale zobacze czy wogole warto Oli kupic Fishera ,czy Ja ta zainteresuje ...
a taka o http://allegro.pl/edukacyjna-mata-zwierzeta-farma-dzwiek-i1936390367.html a na Gwiazdora zastanawiam sie nad mata...
wkurzylam sie wczoraj bo przegapilam aukcje.. 😞 taka sliczna sukienusia przeszla mi kolo nosa.. o taka http://allegro.pl/sliczna-sukieneczka-na-swieta-i1942590113.html

super ta mata 🙂 też sie nad nią zastanawiałam 🙂 a sukieneczka boska..ja też cały czas szperam i wyszukuje sukieneczek 😁 i wygrywam aukcje ale i też przegrywam 😠 dla mnei nie ma złej pory do licytowania może być 2-3 w nocy hahaha 🤪 😁 😁