Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czarna79 napisał(a):
aSIK a co bedziesz dobreo na chcrzicny robiła i ile osob
Ja jutro to kurweskie szczepienie mam takiego stracha ze szok

Ja dzisiaj mialam bałam sie tak samo az sie spocilam jak szczur .... ale dominik nawet nie plakał bardzo tylko jak mu wkuła igły

Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
Maga napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a jak dzieci maja bardzo duzo goraczke i leki nie zbijaja to sie je całe wkada to letniej wody
ja tak kiedys Kami kapiel robilam...wtedy to plakalam roztrzesiona pamietam..mieszkalam u tesciowej,tam libacja trwala ,a dziecko mi 41 prawie stopni mialo..a tesciowa baaalll! 😠

ehh 😠 😠 to moj mial tylko 38,6 teraz trohe spadlo..

juz teraz bedzie spadąc Antoś trzym się 🙂 😘 😘

dokładnie
a na co szczepiłaś ?

my? na pneumo dodatkowo- dr polecila zamiast rota 🙂

u nas tez tak samo .. pow ze lepiej te piniadze wydać na pneumokoki

• Mamusie
Hello !!
[color=black] Moja krusdzyna spała od 20 obudzila sioe ok 23 i o 24 zasnela do rana 🙂) wogole nie karmie jej w nocy i jest super a w dzien co 2 h , teraz zjada ok 140 ml

Najlepszego dla Emilki z okazji małych urodzinek!!

Aga no my dostalissmy szczeniaczka uczniaczka i zabawiamy sie z nim, wg mnie jest super!!
[/color]Magda ja nie karmie juz od pazdziernika a tez nadal mleko mam jak scisne sutka, rzesy bede miec uzupelnione w piatek bo juz wygladam troche jak chora z takimi przestrzałami hehe
Agatka ja mam ciary z toba rownoczesnie na slowo POROD 🤢 🤢 🤢
Co do porodu jak zwykle zgadzam sie z tymi co są zdecydowanie na NIE , ale juz nie ze wzgl nawet na moją traume i ból ale nigdy wiecej nie zaryzykuje zdrowiem zdrowego dziecka....
Kasia, ale odjechany Avatar z chłopakami!!!!

Asik czyliu wynki krewki i moczu Olenski sa ok czyli moze po prostu slabiej przybiera i juz a to nic niepokojacego nie jest.... moja tez malo w dolnej granicy na centylach jest
Maga hahaha czyli ty tyle uprawiasz sexu ile ja pisze postów? 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Hello !!
[color=black] Moja krusdzyna spała od 20 obudzila sioe ok 23 i o 24 zasnela do rana 🙂) wogole nie karmie jej w nocy i jest super a w dzien co 2 h , teraz zjada ok 140 ml

Najlepszego dla Emilki z okazji małych urodzinek!!

Aga no my dostalissmy szczeniaczka uczniaczka i zabawiamy sie z nim, wg mnie jest super!!
[/color]Magda ja nie karmie juz od pazdziernika a tez nadal mleko mam jak scisne sutka, rzesy bede miec uzupelnione w piatek bo juz wygladam troche jak chora z takimi przestrzałami hehe
Agatka ja mam ciary z toba rownoczesnie na slowo POROD 🤢 🤢 🤢
Co do porodu jak zwykle zgadzam sie z tymi co są zdecydowanie na NIE , ale juz nie ze wzgl nawet na moją traume i ból ale nigdy wiecej nie zaryzykuje zdrowiem zdrowego dziecka....
Kasia, ale odjechany Avatar z chłopakami!!!!

Asik czyliu wynki krewki i moczu Olenski sa ok czyli moze po prostu slabiej przybiera i juz a to nic niepokojacego nie jest.... moja tez malo w dolnej granicy na centylach jest
Maga hahaha czyli ty tyle uprawiasz sexu ile ja pisze postów? 😁 😁 😁 😁

heee zostawie to dla siebie 🤪 😎

• Mamusie
laurka2011 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
hej nie mam czasu tak pisac bo niunia ciagle coś chce 🙂 marudna jest troche 🙂 dzisiaj dalam jej do posmakowania jabłuszko pół łyżeczki zjadła w trzech podejściach 🙂 a jaka zolciutka kupke dzieki temu zrobila 🙂 jutro ziemniaczka sprobuje 🙂 dadalam fotki 🙂

yyyy że już można ?? 🤔

mi sie wydaje ze nie..... za mala jest od 4 miecha mozna

kazdy robi jak uwaza 🙂 tesciowa juz dawala mojemu mezowi od 2miesiaca i jaki chlop teraz duzy 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
hej nie mam czasu tak pisac bo niunia ciagle coś chce 🙂 marudna jest troche 🙂 dzisiaj dalam jej do posmakowania jabłuszko pół łyżeczki zjadła w trzech podejściach 🙂 a jaka zolciutka kupke dzieki temu zrobila 🙂 jutro ziemniaczka sprobuje 🙂 dadalam fotki 🙂

yyyy że już można ?? 🤔

mi sie wydaje ze nie..... za mala jest od 4 miecha mozna
nie za bardzo na ale jak kto uważa ja narazie tylko do polizania daje

• Mamusie
czarna79 napisał(a):

pieczeń z surówką pekińską i do tego albo ziemniaki albo dulfinki , krokiety z serem i pieczarkami z barszczem i strogonov ( czy jak to się tam piszę 😉 )
sałatki : kebabowa , jarzynowa i chyba śledziowa pod pierzynką ... chleby musimy upiec a tak to wiadomo wędlliny , śledziki na stoł i te inne zakąski . Właśnie macie może jakieś przepisy na jakieś zakąski >????
robimy na 38 z dzieciakami 😮 bez Tymonka

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
sorka Laurka za słwoa ale atwoja teściowa nie była zbyt madra a Ty wstrzymaj sie kobieto z tym ziemniakiem jeszcze troche bo naprawde mozesz sobie dziecko uszkodzic i wtedy dopiero bedzie rozpacz!!!!!!!!!!!!

ja tez bym sie nie słuchała tesciowej tym bardziej ze podobno mojemu G podali kilka kropli spirytusu jak plakał a miał 2tyg 😮

asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

pieczeń z surówką pekińską i do tego albo ziemniaki albo dulfinki , krokiety z serem i pieczarkami z barszczem i strogonov ( czy jak to się tam piszę 😉 )
sałatki : kebabowa , jarzynowa i chyba śledziowa pod pierzynką ... chleby musimy upiec a tak to wiadomo wędlliny , śledziki na stoł i te inne zakąski . Właśnie macie może jakieś przepisy na jakieś zakąski >????

jajeczka faszerowane , roladki z szynki z chrzanem albo serem i czochem

• Mamusie
izarybka napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
sorka Laurka za słwoa ale atwoja teściowa nie była zbyt madra a Ty wstrzymaj sie kobieto z tym ziemniakiem jeszcze troche bo naprawde mozesz sobie dziecko uszkodzic i wtedy dopiero bedzie rozpacz!!!!!!!!!!!!

ja tez bym sie nie słuchała tesciowej tym bardziej ze podobno mojemu G podali kilka kropli spirytusu jak plakał a miał 2tyg 😮

😮na co ten spiryt ???

asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Jezu ze wam sie chce tyle gotowac...

nie chce mi sie 🤪 😁 😁 😁 😁 ale jak mus to mus

ja robilam na 16 i bylam umeczona jak pies a co dopiero na 38 🤪

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

oooo !
a przepisy sa u nas ??

asia19874 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

oooo !
a przepisy sa u nas ??

nie ale zaraz napisze

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):

ja robilam na 16 i bylam umeczona jak pies a co dopiero na 38 🤪

ja nawet nie chcę sobie myśleć o piątku bo sie na pewno zajadę w kuchni 😮

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):

fcajne są roladki z szynki konserwowej takie z serkiem chrzanowym srodku na wierzchu czarne oliwki, połóweczki i zalane galaretką z rosołu jak takim żelem

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

oooo !
a przepisy sa u nas ??

nie ale zaraz napisze

😘 😘 😘 😘 😘 dziękuje 🙂