Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ja kupiłam nową, troszkę taniej niż na tej aukcji: http://allegro.pl/mata-edukacyjna-tiny-love-zoo-najtaniej-sprawdz-i1970405568.html

mogę jednak stwierdzić,że jest super; wszędzie jakieś szeleszczące elementy, sporo zabawek, no i lusterko , w którym moja córa się zakochała 🙂 mały narcyz mi rośnie 🙂
mam też karuzelę tej firmy i zawieszkę do wózka- super mają pomysły; jedyny i największy minus to cena 😞 ale można na allegro coś zawsze wyhaczyć 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
sorka Laurka za słwoa ale atwoja teściowa nie była zbyt madra a Ty wstrzymaj sie kobieto z tym ziemniakiem jeszcze troche bo naprawde mozesz sobie dziecko uszkodzic i wtedy dopiero bedzie rozpacz!!!!!!!!!!!!

ja tez bym sie nie słuchała tesciowej tym bardziej ze podobno mojemu G podali kilka kropli spirytusu jak plakał a miał 2tyg 😮

😮na co ten spiryt ???

nie chciał spać i płakał potem usnął nie ma dziwne 😮

Louisedg napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
własnie sie zabralam za ukladanie w szafie iii... uzbieral sie caly karton do wyniesienia na strych 🤪

eee no co ty przechandlowac trzeba zeby na nastepne bylo

myślisz ?? 😁 ale one takie znoszone najwyzesz moje nowe ktore mu kupowalam przehandluje 🙂

kamiska napisał(a):
boszzzzzz skąd wy macie siłe czas i chęć trzaskac tyle postów toz to nie idzie dogonić ... 😁

my juz po kąpieli jutro z rana do poradni nefrologicznej i na usg nerek jedziemy trzymajcie kciuki

trzymamy mooocno kciuki

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
własnie sie zabralam za ukladanie w szafie iii... uzbieral sie caly karton do wyniesienia na strych 🤪

myślisz ?? 😁 ale one takie znoszone najwyzesz moje nowe ktore mu kupowalam przehandluje 🙂

ja tam wsjo przechandlowuje
wczoraj chapnelam 54 zł ha

• Mamusie
hejka
my wlasnie wrocilysmy z salonu i padam na twarz a jestem taka glodna bo dzis malutko zjadlam z racji bycia poza domem.. jeszcze 30min i sie najem 🙂
nadi mi dzis tak plakala w salonie ze gdyby nie ci wszyscy ludzie sama bym sie rozbeczala normalnie tak smutno plakala nie jak zawsze tylko tak litosciwie.. 30min ja i na zmiane tesciowa ja nosilysmy a ona az szlochala a ja farba na glowie.. to nic szybko do mycia i kit jak mi umyly wlosy to nadi zasnela z tego wszystkiego.. i farba przyjela sie tylko na odrostach a konce mam brzydkie. ale zrobilam sobie pazurki mam piekny fioletowo niebieski kolor brwi i rzeski uzupelnione 🙂 stop tylko nie zdazylam.. 😞
a maz dzisija kupuje x boksa a w niedziele kupimy kinekta i jechane 🤪

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
izarybka napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
sorka Laurka za słwoa ale atwoja teściowa nie była zbyt madra a Ty wstrzymaj sie kobieto z tym ziemniakiem jeszcze troche bo naprawde mozesz sobie dziecko uszkodzic i wtedy dopiero bedzie rozpacz!!!!!!!!!!!!

ja tez bym sie nie słuchała tesciowej tym bardziej ze podobno mojemu G podali kilka kropli spirytusu jak plakał a miał 2tyg 😮
no jak Asiek???zeby zamiast płakac zaczal spiewac ! 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃

😮na co ten spiryt ???

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Louisedg napisał(a):

ale jak wystawiasz kazda sztuke oddzielnie ??czy jako MEGA PAKA???i dajesz cene minimalna od 1 zł ??pytam bo sama niedugo bede handlowac a nie wiem jak to zrobic z ciuchami?i skqd wiesz ile bedzie Cie przesyłka kosztowała ??

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
my wlasnie wrocilysmy z salonu i padam na twarz a jestem taka glodna bo dzis malutko zjadlam z racji bycia poza domem.. jeszcze 30min i sie najem 🙂
nadi mi dzis tak plakala w salonie ze gdyby nie ci wszyscy ludzie sama bym sie rozbeczala normalnie tak smutno plakala nie jak zawsze tylko tak litosciwie.. 30min ja i na zmiane tesciowa ja nosilysmy a ona az szlochala a ja farba na glowie.. to nic szybko do mycia i kit jak mi umyly wlosy to nadi zasnela z tego wszystkiego.. i farba przyjela sie tylko na odrostach a konce mam brzydkie. ale zrobilam sobie pazurki mam piekny fioletowo niebieski kolor brwi i rzeski uzupelnione 🙂 stop tylko nie zdazylam.. 😞
a maz dzisija kupuje x boksa a w niedziele kupimy kinekta i jechane 🤪

,masz fioletowo niebieski kolor brwi?
czy tez brwi uzupelnione? hehe bo tak ciut wiele infor naraz ja nie chwytam ha

• Mamusie
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
oo to maga macie wy zdrowie 🤪
ja po trzech dniach pod rzad boli mnie kacha:P

buhhahahhaha 🤪 😁 😁 😁 😁 😁

ja nie narzekam 🙃
ja tam tez checi mam,ale jakos kurde dziwnie...boli jakos ..ostatnio w polowie aktu stanowczo podziekowalam... ☺️ 🤨 ale moze to ze stresu ,bo dziecie za sciana ....

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Louisedg napisał(a):

ale jak wystawiasz kazda sztuke oddzielnie ??czy jako MEGA PAKA???i dajesz cene minimalna od 1 zł ??pytam bo sama niedugo bede handlowac a nie wiem jak to zrobic z ciuchami?i skqd wiesz ile bedzie Cie przesyłka kosztowała ??

raczej osobno albo zestawami po kilka
przesylka to wiem z doswiadczenia a poza tym waze sobie, wiem mniej wiecej jaki bedzie gabaryt a cennik poczty paczek i poleconych listow jest na necie.
ja ceny minimalnej nie daje tylko za ile kto wychaczya fdo tego kupm teraz
a cena wywolawcza daje , nie od zł. tak wole

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
oo to maga macie wy zdrowie 🤪
ja po trzech dniach pod rzad boli mnie kacha:P

buhhahahhaha 🤪 😁 😁 😁 😁 😁

ja nie narzekam 🙃

heheh ja tam sie tak raz w tyg bo jakos mi sie nie chgce nawet

a u mnie się pozmieniało ☺️ i libido rooooośnie w górę 😁 ino to biedro 🤢
Asiek ..Ty sie przyznojj nom!może Ty z kunia spadłaś...he????? 🤨 🤔

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Louisedg napisał(a):

raczej osobno albo zestawami po kilka
przesylka to wiem z doswiadczenia a poza tym waze sobie, wiem mniej wiecej jaki bedzie gabaryt a cennik poczty paczek i poleconych listow jest na necie.
ja ceny minimalnej nie daje tylko za ile kto wychaczya fdo tego kupm teraz
a cena wywolawcza daje , nie od zł. tak wole

oki dzieki 🙂