Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
czasem przy piwie ciagne e-fajka ale sie nie zaciagam bo sie dusze i syf taki łe
a Ty też paliłas przed ciaza? Mnie w ciazy nic ,ale teraz po jedzeniu-mysle o fajeczce,przy kawusi-mysle o fajeczce,w nerwowych sytuacjach to samo ...ech..a juz dac mi browara ,to koniec 😮

12 lat

☺️ ☺️
rzucilam 7 stycznia

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
pipy grochowe ale bym se zajarała hhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm.......tak mi sie czasami chce ze szok, ale mysle tylko ja taka głupia a jednak
dawaj Aga siadaj kochana ,my tu wirtualnie piffko ciągniemy(ale ja juz mam w tym wprawe ) a do tego zaraz przyćmimy ,jest zlot -jest impreza!!!!!!! 🤪

asik finlandia zmrozona.......ooooooooooolłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeee.....chyba na swieta zapodam se a co
moj Andru to smakosz Finlandii,a ja lubiec i Polska i Żubroweczke z jablkowym soczkiem a z Wami to bym pila co popadnie 🤪 🤪 🤪 🤪

nawet Mamrota?????????? 😁 🤪 🤪

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
mnie tez sie chce ☺️ ☺️ ☺️
my mamy taki podejrzany numerek we dwie ..kochana 169...-nie dziwota ,ze Ci sie chce ! 🤪 mnie tez sie chce 😁 😁 😁 😁

co za szuje nikt mi nie klaskal jak mnie nie bylo.... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

JA TEZ TAK MA 169 .....
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...................... 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
izarybka napisał(a):
wiecie co ja ogolnie nie paląca a tak mi się przypomniało jak paliłam sziszę to arabską fajkę uuuuuuuummmmmmm jabłkowa 🤪
wow!no widze,ze kolezanka za byle jakie faje sie nie łapie !jak juz to konkret widzę 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
pipy grochowe ale bym se zajarała hhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm.......tak mi sie czasami chce ze szok, ale mysle tylko ja taka głupia a jednak
dawaj Aga siadaj kochana ,my tu wirtualnie piffko ciągniemy(ale ja juz mam w tym wprawe ) a do tego zaraz przyćmimy ,jest zlot -jest impreza!!!!!!! 🤪

asik finlandia zmrozona.......ooooooooooolłłłłłłłł jeeeeeeeeeeeee.....chyba na swieta zapodam se a co
moj Andru to smakosz Finlandii,a ja lubiec i Polska i Żubroweczke z jablkowym soczkiem a z Wami to bym pila co popadnie 🤪 🤪 🤪 🤪

piło sie piło sie ......o matko jak sobie przypomne

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
cześć 🙂

przezywam chyba jakieś załamanie nerwowe, krzycze, wrzeszcze o byle co, dzieciaki tylko na tym cierpią 😞
jutro idę do apteki po jakies tabletki uspokajające bo wykończe siebie i otoczenie..
wydaje mi sie że chwilowo mam wszystkiego dosyc, ale nie wiem jak soboie z tym poradzić.

tyle ile mogłam to doczytałam Was
Gratulacje pierwszego wrześniowego ząbka dla Anulki.

Lui, <ściskam> i , żeby było Ci lepiej.

mykam spać, buziaki 😘
Kasik nie jestes odosobniona w tym poczuciu ..Ja to samo nerwus okropny ze mnie ...a jak juz przychodzi wieczor ,sa takie dnie ,ze mam dosc wszystkiego,dopada mnie bezsilnosc ,poczucie winy za te nerwy i wrzaski...Nie smutaj ,tulimyyy 😘 😘 😘 😘 😘 😘

ja też nerwus dzsiiaj rano dałam czadu swojemy chopowi ☺️ale w sumie co należalo się oni tez nie są bez winy 🙂
dokladnie,ja wczoraj swojemu nagadalam,bo przegina kurde ,a dzis wrocil z nocki ,pospal 3h ,wstal ,poszedl po dziecko ,zrobil obiad (a niepamietam kiedy ostatnio mu sie to zdarzylo...) a wieczorem wykąpal Olinke (drugi raz w zyciu sam ) no nie opierdaczysz ni ujedziesz !tak z chlopami jest ! 🤪

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

piło sie piło sie ......o matko jak sobie przypomne

buhahah nic co Polskie nie jest mi obce 😁

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
czasem przy piwie ciagne e-fajka ale sie nie zaciagam bo sie dusze i syf taki łe
a Ty też paliłas przed ciaza? Mnie w ciazy nic ,ale teraz po jedzeniu-mysle o fajeczce,przy kawusi-mysle o fajeczce,w nerwowych sytuacjach to samo ...ech..a juz dac mi browara ,to koniec 😮

12 lat

☺️ ☺️
rzucilam 7 stycznia
no i git! 😉

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):
wiecie co ja ogolnie nie paląca a tak mi się przypomniało jak paliłam sziszę to arabską fajkę uuuuuuuummmmmmm jabłkowa 🤪
wow!no widze,ze kolezanka za byle jakie faje sie nie łapie !jak juz to konkret widzę 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

hehehehehehehhehehehe....niezła jestes ......

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
cześć 🙂

przezywam chyba jakieś załamanie nerwowe, krzycze, wrzeszcze o byle co, dzieciaki tylko na tym cierpią 😞
jutro idę do apteki po jakies tabletki uspokajające bo wykończe siebie i otoczenie..
wydaje mi sie że chwilowo mam wszystkiego dosyc, ale nie wiem jak soboie z tym poradzić.

tyle ile mogłam to doczytałam Was
Gratulacje pierwszego wrześniowego ząbka dla Anulki.

Lui, <ściskam> i , żeby było Ci lepiej.

mykam spać, buziaki 😘
Kasik nie jestes odosobniona w tym poczuciu ..Ja to samo nerwus okropny ze mnie ...a jak juz przychodzi wieczor ,sa takie dnie ,ze mam dosc wszystkiego,dopada mnie bezsilnosc ,poczucie winy za te nerwy i wrzaski...Nie smutaj ,tulimyyy 😘 😘 😘 😘 😘 😘

ja też nerwus dzsiiaj rano dałam czadu swojemy chopowi ☺️ale w sumie co należalo się oni tez nie są bez winy 🙂
dokladnie,ja wczoraj swojemu nagadalam,bo przegina kurde ,a dzis wrocil z nocki ,pospal 3h ,wstal ,poszedl po dziecko ,zrobil obiad (a niepamietam kiedy ostatnio mu sie to zdarzylo...) a wieczorem wykąpal Olinke (drugi raz w zyciu sam ) no nie opierdaczysz ni ujedziesz !tak z chlopami jest ! 🤪
mój dzisij od 14 z hakiem sie Mtim zajmował a jak mu powiedziałamz ego kapie iu przyszło co do czego to zrobil maślane oczy i powiedzial ze dziaj nie czas na nauki wiuęc co miaam zrbic wzielam dziecoie i wykąpalam 🙂

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

buahahahhahahaahahahahahaha ale wypas ! na google wynalazlam ,bo mysle -jaki Mamrot ?kurna zlewam 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 nazwa zbójaszcza !!!! 🤪 🤪 🤪 pewno ! 😘

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):

no baaaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 bania po tym pizga ale fajnre 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
no ładnie niby wszystkie grzeczne a co do czego to kazda paliła h he juz nie powiem o piciu
oj ja to popalala sporo,ale ze Ty Agusia palilas to ja w szoku! 😮 😮 😮 😲 taka rozsądna 😁 😁 😁

HE HE ....aSIK JA TO PALIŁAM I CHLAŁAM O MATKO JAK JA SE POMYSLE HE HE ....ROZSADNA 😜 😁 🤪

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
ja sie staram nie byc nerwowa ale mi nie wychodzi
a potem mam wyrzuty ze przeciez ja nie chodze do roboty i wogole ze sie awanturuje
a przeciez moj maz to skarb a w nerwach gadam glupio
eeeeeeeeeeeee
a Ty to nie Skarb??? my to takie Skarby wykopane z całej Polskiej ziemi 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁