a aj ide mięte parzyć ,bo mnie tak żołądek napier..i rzygać mnie sie kceee...
ładna sprawiedliwos kurna na świecie -jedne se desperata spooorego trzaskaja ,a drugie ziołka kurna naparzają 🤢🤢🤢 P.S-choc nie ja kacora jutro bede miala 🤪🤪🤪-moje marne pocieszenie ☺️ ANULCIA GRATULUJE ZĘBISZONKA!!! 🤪 chwilę temu nie mialam jak pisac ,tylko myszą na emotikonki najeżdżałam ..
ide po zioła..
a aj ide mięte parzyć ,bo mnie tak żołądek napier..i rzygać mnie sie kceee...
ładna sprawiedliwos kurna na świecie -jedne se desperata spooorego trzaskaja ,a drugie ziołka kurna naparzają 🤢🤢🤢 P.S-choc nie ja kacora jutro bede miala 🤪🤪🤪-moje marne pocieszenie ☺️ ANULCIA GRATULUJE ZĘBISZONKA!!! 🤪 chwilę temu nie mialam jak pisac ,tylko myszą na emotikonki najeżdżałam ..
ide po zioła..
a ja sie zastanawiam czy nastepne pifko otworzyc żubra złotego -tez nowe 😁i dobre ale obawiam sie się że mój to mni wzrokiem pożre 😁ale co tam raz się żyje 😜 a jutro od 10 troje dzieci będe miala bo sis mi jeszcze córe przywozi ale dam radę a co 😁
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
AsiulkaZG83_m
😘 😘 😘
AsiulkaZG83_m
ładna sprawiedliwos kurna na świecie -jedne se desperata spooorego trzaskaja ,a drugie ziołka kurna naparzają 🤢 🤢 🤢
P.S-choc nie ja kacora jutro bede miala 🤪 🤪 🤪-moje marne pocieszenie ☺️
ANULCIA GRATULUJE ZĘBISZONKA!!! 🤪 chwilę temu nie mialam jak pisac ,tylko myszą na emotikonki najeżdżałam ..
ide po zioła..
Doris5969_m
a ja sie zastanawiam czy nastepne pifko otworzyc żubra złotego -tez nowe 😁i dobre ale obawiam sie się że mój to mni wzrokiem pożre 😁ale co tam raz się żyje 😜
a jutro od 10 troje dzieci będe miala bo sis mi jeszcze córe przywozi ale dam radę a co 😁
AsiulkaZG83_m
Doris5969_m
NO WŁAŚNIE JA TEŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!