Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
karolinecka831 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
A powiedzcie jak wasza waga ??? ja mam jakąś masakre nic mi nie idzie staneło w miejscu od miesiąca i zak ... najchętniej to przeszła bym na DUKANAOWĄ dietę i by coś sie ruszyło ... a ściągam po 50 ml pokarmu i dupa ...

u mnie tez lipnie z wga i tez na Dukana bym przeszła ale karmie cycem wiec odpada

no właśnie i co zrobic ....
kopulowac moja droga ,kopulowac buahahahha -jak te slonie z zoo 😁 😁 😁

😁 😁 😁 😁 😁 😁 🤪

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
no teraz przylazły jak ja musze isc 😜 😜 😜 😜

mój śpi prawie w pionie co by 300zł się strawiło 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 nie to żebym żałowała ale raczej wolałabym żeby mi tego nie wyrzygał 🤪 😮

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

buahhaaaaa nie no nie poderzewalabym ze zalujesz

☺️ ☺️ ☺️ no tak ...

• Mamusie
szuwartyna napisał(a):
dzien doberek, mam takie pytanie, czy ktores z waszych malenstw mialo katarek? jak z tym walczyc? bo moj Jedrek, chyba podlapal. Co prawda nie duzy, ale wpadam juz w panike.
slyszalam, ze od kataru moze sie zrobic zapalenie pluc....
sol fizjologiczna,albo morska i aspirator,a jak cos powazniejszego to radze udac sie do lekarza ,badz tez zaradzic poloznej

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
A powiedzcie jak wasza waga ??? ja mam jakąś masakre nic mi nie idzie staneło w miejscu od miesiąca i zak ... najchętniej to przeszła bym na DUKANAOWĄ dietę i by coś sie ruszyło ... a ściągam po 50 ml pokarmu i dupa ...

u mnie tez lipnie z wga i tez na Dukana bym przeszła ale karmie cycem wiec odpada

no właśnie i co zrobic ....
kopulowac moja droga ,kopulowac buahahahha -jak te slonie z zoo 😁 😁 😁

😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Cześć mamuśki

Ja powoli dochodzę do siebie psychicznie, nie miałam ani głowy ani czasu z wami pisać czasami coś podczytałam. Dzięki Bogu z mała lepiej,proszę o modlitwę za nas, nie jestem w stanie opisać sytuacji i powiedzieć dlaczego się nie udzielałam na forum, muszę bardziej stanąć na nogi, dostałam po psychice okropnie i nie chcę powracać do traumy.

U nas wczorajsza nocka była bardzo ciężka, a dzisiaj żeby mąż mógł się wyspać bo czwartki ma bardzo odpowiedzialny dzień w pracy,mała spała całą noc mi na piersi 🙃

Ania jestesmy z wami myslami i wspieramy cokolwiek wam zakłocicło spokoj
napewno bedzie wszystko już dobrze 😘
Aneczko nie smutaj ,mnie tez psychicznie ciezko..najbliza osoba bardzo mnie zawiodla i tez sie zbieram niezdarnie..ale damy rade Mycha !Mamy dla kogo byc i walczyc 🙂powodzenia 😘

Twarde sztunie jesteście 🙂 więc podołacie Kochane moje 😘 😘 😘 !!!!!!!

• Mamusie
agata82 napisał(a):
kalais napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski, mam pytanie...jedno z tych żenujących ☺️ ☺️

Odkryłam, że nie mogę podczas sikania zatrzymać moczu tzn tego strumienia. Kiedyś tak umiałam, zatrzymać na chwilę i sikać dalej ☺️
Kurde zastanawiam się, czy to normalne, czy coś mi tam uszkodzili...
Wiem, że to może nic takiego, po prostu będę sikaś ostrym strumieniem 🤪 🤪 😁 😁 eheheh, ale mimo wszystko trochę mnie to zastanawia... 🙂

hej, ja tez tak miałam, masakra na początku zaraz po porodzi. Ćwicz jak najczęściej mięśni Kegla. U mnie problem minął

dokładnie, ćwiczenie mięśni Kegla pomoże. ja sobie obiecuję, że np. zawsze jak karmię Małą będę ćwiczyć ale zazwyczaj zapominam ☺️ 😉
no wlasnie ..skad ja to znam??? 😮 🤢 🤨 ☺️

• Mamusie
kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

🤢 U MNIE TYZ ..BYLO 69KG JAKIS CZAS TEMU A WCZORAJ JUZ 70KG I TAK WAHA SIE MI TA WAGA,NIE CHCE LECIEC W DOL..POKI CO TYLKO 12KG STRACILAM OD PORODU , SZLAG 🤢

ja straciłam 14, 5 jeszcze zostało i też stoi w miejscu, zatrzymało się na 75 kg ☺️

Aga co myslisz jakbysmy sie tak na 75 kg zatrzymały? ja to bym znikła chyba 😁 😁 😁
ale najpierw musiałabym 3 lata nie jesc 😁 😁 😁 😁

kasia1986 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

🤢 U MNIE TYZ ..BYLO 69KG JAKIS CZAS TEMU A WCZORAJ JUZ 70KG I TAK WAHA SIE MI TA WAGA,NIE CHCE LECIEC W DOL..POKI CO TYLKO 12KG STRACILAM OD PORODU , SZLAG 🤢

ja straciłam 14, 5 jeszcze zostało i też stoi w miejscu, zatrzymało się na 75 kg ☺️

mi14 spadło zostało jeszcze 6 ... i stoi w miejscu

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
siemka mamusie,
u nas nocka oki, 3 razy pobudka ale nie wiem co ten mój syn sobie mysli popije 5 minut i kima na 3 h
ale ogólnie jest ok brzuszek go bolał bo kupy nie mogł zrobic no ale rano poszłooo 🙂 aż po same pachy 🙂
teraz sobie lezy w łozeczku i słucha muzyczki z karuzeli 🙂
no i dziś kończymy 3 tygodznie 🙂 jezu jak ten czas leci
najlepszego dla syneczka 😘

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
I dla Oleńki 😘 😘 😘 😘
Najlepszego!!!!
😘 😘 😘kochana ,a dla Ciebie zdrowka ,abys mogla znowu owocnie karmic ,odciagac i doic do syta 😁

podobno przy adopcji rozkrecaja laktacje albo po pol roku przerwy to ja jeszcze ze dwa dni powpierdalam ketonal i kebaby i sprobuje od nowa z entuzjazmem 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
agata82 napisał(a):
kalais napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski, mam pytanie...jedno z tych żenujących ☺️ ☺️

Odkryłam, że nie mogę podczas sikania zatrzymać moczu tzn tego strumienia. Kiedyś tak umiałam, zatrzymać na chwilę i sikać dalej ☺️
Kurde zastanawiam się, czy to normalne, czy coś mi tam uszkodzili...
Wiem, że to może nic takiego, po prostu będę sikaś ostrym strumieniem 🤪 🤪 😁 😁 eheheh, ale mimo wszystko trochę mnie to zastanawia... 🙂

hej, ja tez tak miałam, masakra na początku zaraz po porodzi. Ćwicz jak najczęściej mięśni Kegla. U mnie problem minął

dokładnie, ćwiczenie mięśni Kegla pomoże. ja sobie obiecuję, że np. zawsze jak karmię Małą będę ćwiczyć ale zazwyczaj zapominam ☺️ 😉
no wlasnie ..skad ja to znam??? 😮 🤢 🤨 ☺️

ja sobie przypominam dopiero jak kolana wilgne 😁 😁 😁

AsiulkaZG83 napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
siemka mamusie,
u nas nocka oki, 3 razy pobudka ale nie wiem co ten mój syn sobie mysli popije 5 minut i kima na 3 h
ale ogólnie jest ok brzuszek go bolał bo kupy nie mogł zrobic no ale rano poszłooo 🙂 aż po same pachy 🙂
teraz sobie lezy w łozeczku i słucha muzyczki z karuzeli 🙂
no i dziś kończymy 3 tygodznie 🙂 jezu jak ten czas leci
najlepszego dla syneczka 😘

dziekujemy dla Oluni równiez

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Mateusz konczy dzisiaj miesiac!!!!!!!!! 🤪 🙂 🙂 🙂 🙃
😎 🤪 no winszujemy! 🤪 😉 wspolny Kinderbal >? 😁 😎

Oraz całusy dla OLCI od TADZIA!!! Ma się rozumieć niezobowiązujące i przyjacielskie 🤪 🤪 🤪
😁 😁 😁 😁rozumiemy i dziekujemy 🤪 😘

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
I dla Oleńki 😘 😘 😘 😘
Najlepszego!!!!
😘 😘 😘kochana ,a dla Ciebie zdrowka ,abys mogla znowu owocnie karmic ,odciagac i doic do syta 😁

podobno przy adopcji rozkrecaja laktacje albo po pol roku przerwy to ja jeszcze ze dwa dni powpierdalam ketonal i kebaby i sprobuje od nowa z entuzjazmem 🤪 🤪 🤪

😁 😁 😁 😁 i popłynie potok mleka .... 😁 😁 😁 😁 🤪

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Siema laski ....
U nas noc super jedno jedzonko o 4....czyli jak zawsze
Ania 100 ....trzymaj sie dzielnie kochana, ja sie za wszystkie dzieciaczki wrzesniowe modle ...
Wszystkim dzieciaczka ktore maja dzisiaj swoje małe urodzinki wszystkiego dobrego , duzo zdrówka i słodyczy ciocia Aga z Julcia życzy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Luzika trzymaj sie ....juz niedługo bol minie, nie wiem dlaczego tak długo Cie trzyma , ja tez tak miałam i 1 dzien na ketanolu i po bolu...
Dziewczyny a orientujecie sie ile te pnemokoki kosztuja ???
dziekowac ! 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
I dla Oleńki 😘 😘 😘 😘
Najlepszego!!!!

😁 😁 😁 😁 i popłynie potok mleka .... 😁 😁 😁 😁 🤪

jak szczochy po kolanach 😁 😁 😁