dodalam fote podpasionego madyla 😁 po finale programu odeszlismy od diety i sie zaokrąglamy 😁😁 na mojej domowej wadze wychodzi 5,5 kg al to chyba i tak nie wiele jak na 3 mce
dodalam fote podpasionego madyla 😁 po finale programu odeszlismy od diety i sie zaokrąglamy 😁😁 na mojej domowej wadze wychodzi 5,5 kg al to chyba i tak nie wiele jak na 3 mce
to tak jak Ola ,a wzrost jaki???moja niewiem ale ze 3tyg temu miala 61cm
hej wszystkiego dobrego na swieta wam zycze i chyba usuwam sie z tego forum jesli jest taka opcja.pozdrowionka
a co się stało, że taka nagła decyzja o opuszczeniu nas???
jak widzicie nie mam czasu u wlazic....raz w tyogdniu moze mi sie udaje to wg mnie takie cos nie ma sensu bo nawet wtedy jak cos napsize to nikt nie zauwaza 😜 a czesciej nei dam rady tu bywac.
a poza tym to nie nagla decyzja..od dluzszehgo czasu o tym myslalam bo naprawde jaki ma sens jak wlaze na to forum raz na tydzien albo i dluzej
ale jednak włazisz 🙂 a jaki sens? to juz sama musisz sobie odpowiedziec na to pytanie. 😜
no wlaze ale nikt tu nie reaguje jak o cos pytam itd takze sensu brak.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Louisedg_m
takaa nah nah urocza
boze ja zostane lesba przez was 😁 😁
znow sie zakochalam 😁 😁 😁 😁
Louisedg_m
po finale programu odeszlismy od diety i sie zaokrąglamy 😁 😁
na mojej domowej wadze wychodzi 5,5 kg al to chyba i tak nie wiele jak na 3 mce
AsiulkaZG83_m
😁 😁 😁 😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃tu same takie love inaczej,ino nikkkk otwarcie nie mowi 🤪 😘 😘 😘
AsiulkaZG83_m
to tak jak Ola ,a wzrost jaki???moja niewiem ale ze 3tyg temu miala 61cm
AsiulkaZG83_m
Louisedg_m
hhaaaa ino dziecie se walneły dla sciemy
Louisedg_m
i ja
Louisedg_m
Gosix89_m
no wlaze ale nikt tu nie reaguje jak o cos pytam itd takze sensu brak.
Maga_m
najlepszego 😘 😘
AsiulkaZG83_m
chlopy wykorzystane w jednym celu 😉
achm_m
przez sen piszą 🙂) zazdroszę hehe
Louisedg_m
Louisedg_m
jesuuuuuuuuuuusicku ale mi sie w koncu udalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!