Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
My juz po spacerze.....
Wiec zaczniemy ....
Ja koncze 3 z pampersa ( PREZENT) I DADY PÓŁ PACZKI I ZACZYNAM 4 , mam ich duzo bo była promocja po 19.90 he he
Gabi i Olusia ....dzielne dziewuszki ....dały rade na szczepieniu wiedzialam
Asik z K...jak pojdziesz jutro to zapytaj sie o te kurewsakie ulewanie i daj znac , bo ja juz nie wyrabiam
Kamisia.....wielki szacun , ja juz dawno odpusciłabym z cycem ....wszytskie podziwiam te co karmia , bo dla mnie jak juz wczesniej pisałam to najgorsza rzecz na swiecie jaka mogła spotkac kobiete .....jak patrzyłm na to sciagniete mleko , to po prostu sie cofało i od razu do kibla nie mogłam podac małej , było tam z 10 ml ale nie dałam rady ....szok
Moja tez czasmi oglada tv .....ale i tak najlepsze jest lustro he he
Legins ...zrob zdjecie i wstaw , chociaz mała na zdjeciu zobaczy ,,,,bo u nas sie nie zapowiada

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
achmjak sie miewa Hania i kolki? 🤨 🙂

Hania to taki marudek; kolki już nas z rzadka odwiedzają ale teraz jej coś innego;marudzi, płacze, wkłada wszystko do buzi, nie chce jeść z butelki, przerywa z płaczem no i całe łózeczko jej tak szaleje,ze glowa sie uderzyla no i placz; poza tym ma katar-ciagne i ciagne i wyciagnac nie moge
czytalam,ze zabkowanie jest genetyczne a ja mialam pierwszego zeba w 3cim miesiacu
podsumowywujac jak kolki ustaly to wyglada na to,ze rozpoczely sie zeby

a jak u Was?

• Mamusie
agamu napisał(a):
achm napisał(a):
agamu napisał(a):
melduję się po szczepieniu.Gabi ma 5900 🙂
Nadrabiam 🙂

jak było?przeżyłyście?

PRZEŻYŁYŚMY, BYŁ PŁACZ PRZY KŁUCIU, MI AŻ SERCE SIĘ KRAJAŁO...ALE ZARAZ PO WZIĘŁAM JĄ NA RĘCE, WTULIŁA SIĘ I JUŻ BYŁO OKI 🙂

no to fajnie-zazdroszcze,ze juz po 🙂

achm napisał(a):
Leginsik napisał(a):

Hania to taki marudek; kolki już nas z rzadka odwiedzają ale teraz jej coś innego;marudzi, płacze, wkłada wszystko do buzi, nie chce jeść z butelki, przerywa z płaczem no i całe łózeczko jej tak szaleje,ze glowa sie uderzyla no i placz; poza tym ma katar-ciagne i ciagne i wyciagnac nie moge
czytalam,ze zabkowanie jest genetyczne a ja mialam pierwszego zeba w 3cim miesiacu

a jak u Was?

a u nas kolek nie było moze z prae razy brzuszek bolał ale to chwilowe a zębów nie widać a moze cos sie zaczyna dziać bo coraz wiecej sie slini i wklada raczki do buzi

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
My juz po spacerze.....
Wiec zaczniemy ....
Ja koncze 3 z pampersa ( PREZENT) I DADY PÓŁ PACZKI I ZACZYNAM 4 , mam ich duzo bo była promocja po 19.90 he he
Gabi i Olusia ....dzielne dziewuszki ....dały rade na szczepieniu wiedzialam
Asik z K...jak pojdziesz jutro to zapytaj sie o te kurewsakie ulewanie i daj znac , bo ja juz nie wyrabiam
Kamisia.....wielki szacun , ja juz dawno odpusciłabym z cycem ....wszytskie podziwiam te co karmia , bo dla mnie jak juz wczesniej pisałam to najgorsza rzecz na swiecie jaka mogła spotkac kobiete .....jak patrzyłm na to sciagniete mleko , to po prostu sie cofało i od razu do kibla nie mogłam podac małej , było tam z 10 ml ale nie dałam rady ....szok
Moja tez czasmi oglada tv .....ale i tak najlepsze jest lustro he he
Legins ...zrob zdjecie i wstaw , chociaz mała na zdjeciu zobaczy ,,,,bo u nas sie nie zapowiada

aGA CO DO KARMIENIA-ZGADZAM SIĘ W 100%. DLA MNIE TEŻ KARMIENIE BYŁO OKROPNE I OBLEŚNE. I NIE LICZĄC PORODU BYŁA TO NAJFATALNIEJSZA "RZECZ" JAKĄ W ŻYCIU ROBIŁAM. NIEMNIEJ PODZIWIAM WSZYSTKIE KARMIĄCE PIERSIĄ 🙂

• Mamusie
achm napisał(a):
Leginsik napisał(a):

a jak u Was?

no masz..jak nie jedno to drugie 🥴 biedactwo małe
to 😘faktycznie moga byc zabki 🤢 my tylko skonczymy 3 miesiac i zaczynamy smarowac dziaselka i je myc 😮
a u nas srednio..wczoraj przeszlysmy obydwie horror,caly dzien istnej masakry 😲
zadzwonilam do lekarza i zdecydowalismy sie na zmiane mleka,dzisiaj poki co prezenia nie zaobserwowałam.

• Mamusie
achm napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
achm napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Mateusz właśnie siedzi w leżaczku i sie zaciesza no niestety włączyłam mu mini mini i jest grzeczny staram sie tego nie robic ale tak ,moge coś w chacie porobić 🙂

ja tam nie chce się mądrzyć ani krytykować ale jak byłyśmy u neurologa to kategorycznie zabroniła oglądania tv przez maluszka
hehe nakazy i prikazy ...noz ksiazkowo to dzieciaka nie wychowasz prowadzac dom i majac rodzine na wykarmieniu..trza sobie radzic...

ja to wszystko wiem tylko napisałam jakby kto nie wiedział 🙂 nie krytukuje bo wiem,że czego się nie robi aby przestało płakać czy marudzić 😉
głupa czlowie z siebie robi 😁 😁 😁

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
achm napisał(a):
Leginsik napisał(a):

a jak u Was?

no masz..jak nie jedno to drugie 🥴 biedactwo małe
to 😘faktycznie moga byc zabki 🤢 my tylko skonczymy 3 miesiac i zaczynamy smarowac dziaselka i je myc 😮
a u nas srednio..wczoraj przeszlysmy obydwie horror,caly dzien istnej masakry 😲
zadzwonilam do lekarza i zdecydowalismy sie na zmiane mleka,dzisiaj poki co prezenia nie zaobserwowałam.

cały czas 3mam mocno kciuki za Was bo wiem co przeżywacie

z ciekawostek powiem,ze ja w pewnym momencie nie mogłam uwierzyć,że kolki mogą trwać cały dzień; Hania się darła od 7ej do 20ej prawie bez przerwy; piątego takiego dnia,wieczorem pojechaliśmy na pogotowie wpadła w takie spazmy,że nie mogliśmy nawet tego przerwać; H drze się(bo płaczem tego nie można nazwać), mój M nerwowo buja fotelikiem ja zdenerwowana i siedzi taki tam azjata w poczekalni i nagle odzywa się: głodna jest , głodna

no myslalam,ze mu zasunę; diagnosta sie znalazł 🙂

a czym smarujecie te dziasla to moze tez zakupie?

Leginsik napisał(a):
e voila 😎 😘
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/141/dsc0033by.jpg/][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/2907/dsc0033by.jpg[/IMG][/URL]

alee baajkaaa

• Mamusie
agamu napisał(a):
achm napisał(a):
agamu napisał(a):
melduję się po szczepieniu.Gabi ma 5900 🙂
Nadrabiam 🙂

jak było?przeżyłyście?

PRZEŻYŁYŚMY, BYŁ PŁACZ PRZY KŁUCIU, MI AŻ SERCE SIĘ KRAJAŁO...ALE ZARAZ PO WZIĘŁAM JĄ NA RĘCE, WTULIŁA SIĘ I JUŻ BYŁO OKI 🙂
bidulinka 😘

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
e voila 😎 😘
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/141/dsc0033by.jpg/][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/2907/dsc0033by.jpg[/IMG][/URL]

A u mnie jest tak 🙂 🙂 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/192/s1052810.jpg/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/4026/s1052810.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Jak ja czytam ile Wasze laski waza , to moja Julka jak chłop , ponad 7 kg 🙂czyli te ulewanie w ogole jej nie szkodzi co ma zjesc to zje a reszte uleje
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 jak chlop 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 dorodna sztu nia a nie chlop 🤢 😉 😜

AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Jak ja czytam ile Wasze laski waza , to moja Julka jak chłop , ponad 7 kg 🙂czyli te ulewanie w ogole jej nie szkodzi co ma zjesc to zje a reszte uleje

dokładnie ulewanie to nie choroba dopóki ładnie dziecko przybiera to jest ok gorzej jak ulewa i nie przybiera na wadze