Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
jakoś dziś mam zły dzień martwie się o Dominika bo cos mało je...

moja ostatnio tez tak miala po 60 ml pila i wiecej nie chciala.... moze to dziasla albo co albo te skoki rozwojowe..

no możliwe .. zobacze jutro jak bedzie tak jadł to pojde znowu do lekarza

oby samo sie zmienilo!!!
😘

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Ania od PAwełka- to asymetria -ale mzoe byc spowodowana napieciem po 1 stronie
a do neurologa was nie wyslala? nie kapuje 😮 😮

jak Pawełek sie tak odchyla przymuszaj go za kazdym razem delikatnie do drugiej strony, nawet jak bedzie plalal i sie opierał to za kazdym razem po troszku i z czasem zoabczysz jak sie poluzuje to szybko działa
obracaj go na 2 strone w lozeczku i zmieniaj strony przy karmieniu i ramie do odbijania i to w pakiecie wiele daje!

dała od razu skierowanie na rehabilitacje. A najlepsze jest to ze nawet nic nie wytlumaczyla. Skierowanie znalazlam przypadkiem

no widzialam wlasnie
dla mnie dziwne
i co tam wyczytałas? jakie te reh?

no wlasnie nie moge sie doczytac tak ma na bazgrane!!!!

bezczelna ta lekarka z enic nie pwoiedziala..... wrrr
kiedy idziesz z tym i gdzie?[/quot

U nas w Starogardzie jest Centrum Rehabilitacji, znajoma tam jeździ z dzieckiem. Jutro umówi mnie z wicedyrektorką, która jest najlepsza. Tak przynajmniej mówią

• Mamusie
aniulka25 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Ania od PAwełka- to asymetria -ale mzoe byc spowodowana napieciem po 1 stronie
a do neurologa was nie wyslala? nie kapuje 😮 😮

jak Pawełek sie tak odchyla przymuszaj go za kazdym razem delikatnie do drugiej strony, nawet jak bedzie plalal i sie opierał to za kazdym razem po troszku i z czasem zoabczysz jak sie poluzuje to szybko działa
obracaj go na 2 strone w lozeczku i zmieniaj strony przy karmieniu i ramie do odbijania i to w pakiecie wiele daje!

dała od razu skierowanie na rehabilitacje. A najlepsze jest to ze nawet nic nie wytlumaczyla. Skierowanie znalazlam przypadkiem

no widzialam wlasnie
dla mnie dziwne
i co tam wyczytałas? jakie te reh?

no wlasnie nie moge sie doczytac tak ma na bazgrane!!!!

bezczelna ta lekarka z enic nie pwoiedziala..... wrrr
kiedy idziesz z tym i gdzie?[/quot

U nas w Starogardzie jest Centrum Rehabilitacji, znajoma tam jeździ z dzieckiem. Jutro umówi mnie z wicedyrektorką, która jest najlepsza. Tak przynajmniej mówią

to dobrze!! 😘 😘
nic sie nei martw bedzie dobrze

• Mamusie
Maga napisał(a):
achm napisał(a):
Louisedg napisał(a):
to czyli poprzez sentyment zostajemy i czekamy na zmiany tak?

W zasadzie to chciałabym aby Admin odpisał i się na Nas nie gniewał

no wlasnie Adminie- nie obrazaj sie i odpisz na pytanie odnosnie grup 😉

nie obraziłem się, poszedłem sobie bo podobno marudzę, a nie chciałem się wdawać w zbędne dyskusje. Nazbierało mi się trochę pracy po świętach, gdy tylko obrobię się z klientami, wrócę do przeróbek forum - może uda mi się coś zrobić przez weekend ale nie obiecuję.
To forum nie jest gotowcem tak jak PHPBB czy SMF Forum lub większość for jakie są w internecie. Ja to tworzyłem od A do Z samemu by wytrzymało duży ruch, dlatego każdą funkcję muszę zbudować od początku i tyle to właśnie trwa. Najprościej będzie wykorzystać to co już jest na Brzuszku, czyli grupę znajomych do budowania zamkniętych wątków.
A co do oczekiwań, że będę Was przekonywał i mam tak robić to trochę upokarzające - jesteście tu w końcu dzięki tej stronie i same zadecydujecie czy chcecie stąd odejść czy zostać dalej.
To tyle.

• Mamusie
agata82 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
agata82 napisał(a):
ja tez się zalogowalam 🙂 choć przyzwyczaiłam się do Mamusiek 🙂 może admin szybko zadziała 🙂

ale super avatarek masz 🙂

dzięki w imieniu mojej Kluseczki 🙂

Jaka ta Alunia śliczna od urodzenia jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepszego z okazji urodzinek!!

• Mamusie
jeszcze cos dodam odnośnie asymetrii[color=red][/color]- zauważyłam jakiś czas temu,że Ala chętniej patrzy w prawo i śpi na prawej stronie, główka jej się odkształciła nawet- z prawej byla bardziej płaska. to bylo jakis miesiąc temu. odwróciliśmy łóżeczko tak, żeby podchodzić do niej z lewej strony,pod poduszkę podłożyłam koc, zeby sie na prawo nie przekrecała,zaczełam ja karmić , romawiać z nia, bawić się siedząc po jej lewej stronie. i po miesiącu jest duuuża zmiana, sama układa sie do snu na lewa stronę, główka jest bardziej symetryczna, itd.
więc dziewczyny NIE MARTWCIE SIĘ!!!!!Nie chodziłam na rehabilitację i w domu przy odrobinie pracy można niektóre rzeczy skorygować 🙂

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
agata82 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
agata82 napisał(a):
ja tez się zalogowalam 🙂 choć przyzwyczaiłam się do Mamusiek 🙂 może admin szybko zadziała 🙂

ale super avatarek masz 🙂

dzięki w imieniu mojej Kluseczki 🙂

Jaka ta Alunia śliczna od urodzenia jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepszego z okazji urodzinek!!

dzięki Lui 😘 wszystkie nasze dzieciaczki są cudne i do schrupania 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
admin napisał(a):
Maga napisał(a):
achm napisał(a):
Louisedg napisał(a):
to czyli poprzez sentyment zostajemy i czekamy na zmiany tak?

W zasadzie to chciałabym aby Admin odpisał i się na Nas nie gniewał

no wlasnie Adminie- nie obrazaj sie i odpisz na pytanie odnosnie grup 😉

nie obraziłem się, poszedłem sobie bo podobno marudzę, a nie chciałem się wdawać w zbędne dyskusje. Nazbierało mi się trochę pracy po świętach, gdy tylko obrobię się z klientami, wrócę do przeróbek forum - może uda mi się coś zrobić przez weekend ale nie obiecuję.
To forum nie jest gotowcem tak jak PHPBB czy SMF Forum lub większość for jakie są w internecie. Ja to tworzyłem od A do Z samemu by wytrzymało duży ruch, dlatego każdą funkcję muszę zbudować od początku i tyle to właśnie trwa. Najprościej będzie wykorzystać to co już jest na Brzuszku, czyli grupę znajomych do budowania zamkniętych wątków.
A co do oczekiwań, że będę Was przekonywał i mam tak robić to trochę upokarzające - jesteście tu w końcu dzięki tej stronie i same zadecydujecie czy chcecie stąd odejść czy zostać dalej.
To tyle.

o losie przeciez to byl żart z tym przekonywaniem
a jednak: niby same zrobcie co uwazacie ale sentymencik wzbudził w co niektórych