Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
o matko wlasnie ogladam na 2 co sie stalo z 5 mies dzieckiem jak z dnia na dzien zachorowalo na pneumokokowe zapalenie opon mozgowych ja piernicze

oglądam 😞to jest o chłopcu?

trzy lata temu sama zachorowałam na zapalenie opon mózgowych i tez nie wiem od czego i skąd się przyplatało a dodam, że nawet przeziębienie rzadko miałam 🤔

• Mamusie
agata82 napisał(a):
jeszcze cos dodam odnośnie asymetrii[color=red][/color]- zauważyłam jakiś czas temu,że Ala chętniej patrzy w prawo i śpi na prawej stronie, główka jej się odkształciła nawet- z prawej byla bardziej płaska. to bylo jakis miesiąc temu. odwróciliśmy łóżeczko tak, żeby podchodzić do niej z lewej strony,pod poduszkę podłożyłam koc, zeby sie na prawo nie przekrecała,zaczełam ja karmić , romawiać z nia, bawić się siedząc po jej lewej stronie. i po miesiącu jest duuuża zmiana, sama układa sie do snu na lewa stronę, główka jest bardziej symetryczna, itd.
więc dziewczyny NIE MARTWCIE SIĘ!!!!!Nie chodziłam na rehabilitację i w domu przy odrobinie pracy można niektóre rzeczy skorygować 🙂

No wlasnie ja to pisalam ja osobiscie ostatnio w ciagu 3 dni wyprostowalam to co nawrocilo sie u małej

• Mamusie
agata82 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
o matko wlasnie ogladam na 2 co sie stalo z 5 mies dzieckiem jak z dnia na dzien zachorowalo na pneumokokowe zapalenie opon mozgowych ja piernicze

trzy lata temu sama zachorowałam na zapalenie opon mózgowych i tez nie wiem od czego i skąd się przyplatało a dodam, że nawet przeziębienie rzadko miałam 🤔

no masakra ja piernicze z dnia na dzien i po dziecku,.,... 😮
a sczepienie p/ pneumokokom zapobiegnie temu?

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
agata82 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Louisedg napisał(a):

no masakra ja piernicze z dnia na dzien i po dziecku,.,... 😮
a sczepienie p/ pneumokokom zapobiegnie temu?

100% pewności chyba nigdy nie ma. szczepienie łagodzi objawy jesli cos się zdarzy.tak przynajmniej mówią..

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a co sie dzieje z IZARYBKA[color=blue][/color]??????????????????
z chlopem ma jazdy ,jakis czas woli odpuscic od forume ,bo nakryl ja na pisaniu z sis i na siebie wyczytał hahaha
jutro ma szczepienie z Danielkiem i wszystkie nas caluje i pozdrawia 🙂

o niezle... 😮 😮

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
tez to ogladalam i wpadlam w muł.. 😞

no mnie normalnie zamurowało 😮 😮 😮 😮
i szybko pomoglo podjac decyzje