Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
EMI1 napisał(a):
Landusia napisał(a):
jak dobrze ze moja nadi nie ma kolek.. ale ma za to humorki 😁

To tak jak moja i dzisiaj prawie ma takie humorki,a nawet całe HUMORY,księżnczki tak mają 🙂

hehe ksiezniczki dobre 😁 ale tak na serio wspolczuje dziewczyna ja tak na prawde nie wiem jak dziecko placze.. moja nadii dluzej niz 5 minut nigdy nie plakała.. jedyne co to marudzi , wierci sie chce byz noszona ale to nie płacz..

laski doradzcie mi czy kupic nadii ten bujaczek co ma agamu czy nie? przydaje sie? dzieci chetnie w tym leza?

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Landusia napisał(a):
EMI1 napisał(a):
Landusia napisał(a):

To tak jak moja i dzisiaj prawie ma takie humorki,a nawet całe HUMORY,księżnczki tak mają 🙂

hehe ksiezniczki dobre 😁 ale tak na serio wspolczuje dziewczyna ja tak na prawde nie wiem jak dziecko placze.. moja nadii dluzej niz 5 minut nigdy nie plakała.. jedyne co to marudzi , wierci sie chce byz noszona ale to nie płacz..

laski doradzcie mi czy kupic nadii ten bujaczek co ma agamu czy nie? przydaje sie? dzieci chetnie w tym leza?

moja go uwielbia,czasem nawet kimę w nim przycina 🙂

• Mamusie
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski kawałek szwu/szwa został mi w katarzynie 🤢 🤢 🤢wczoraj go przyuważyłam...chciałam nawet sama wyciągnać ,ale boli 🤢 🤢 Więc zostawiam jak jest, może się wykruszy...a jak polożna przyjdzie (jeśli jeszcze przyjdzie) to jej pokażę. Mam nadzieję, że nic mi się nie stanie z tej okazji (jakieś zakażenie czy coś w tym stylu).

to powiedz Tomkowi zeby ci wyjał , u mnie tak miała kolezanka i jej M wszytsko powyjmował , bo nie mogła sidziec na DUPIE 🤪

Też już próbował, ale jak tylko się zbliżał to ja nogi razem i strach w oczach.... 🤢 🤢 🤢 🤢

oooooooo patrzcie jaka cnotke teraz zgrywa 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ahahhahaaahhaahahahahaah 😁 😁 😁 😁 😁

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
agamu napisał(a):
Landusia napisał(a):
EMI1 napisał(a):
Landusia napisał(a):

moja go uwielbia,czasem nawet kimę w nim przycina 🙂

my jeszcze go nie uzywamy choc nas kusi ale caly czas martwie sie o tę pozycję,,,,
a itak bujac nie bede, tylko do tego zeby miec przenosnie małą do kuchni itp to z dwa razy wzielam w foteliku

Louisedg napisał(a):
Się witam:*
Aga czarna - co do kolki to u nas to wygladalo tak ze: pręzenie i mega wrzask tak napadowo jak skurcze... chwila przerwy i od nowa i tak 3 h

Doris- bobotic u nas okazal sie odrobine slabszy, stosowalismy tylko 1 dzien i ze strachu szybko spowrotem sab , ktory juz przyszedl pocztą, ale powinien dzialac podobnie w dawce takiej jak sab
Fajnie z hukiem zamknelas topic na brzuszku 😁 😁
Asia - trzymamy mocno kciuki za Tymonka
Maga - TY i spadek libido 😁 😁 😁 😁
Landusia- ja tez nie zauwazylma sliny w jakijs wiekszej ilosci
Asiulkazg - powoli wracam do psychicznej formy zeby mleko sie nie stresowało 🙂 dzis pomogl nam w tym spacer(mooocno przeciągany) do pediatry

Co u nas:
Waga wreszcie sie dzwigneła - mamy 3780 g
Dostalysmy skierowanie na bad moczu - jutro bede sie uczyc z polozna ubierac to do lapania siusków
polozna przychodzi do nas jutro na 3 wizyte i chyba ostatnią
Mam tez jak agata kawalek szwa ale boli to wyciganie - dzis runda druga

A co do zakazów, niestety kontynuacja, wyprosilam tylko ze jak bezwietrznie i slonecznie to mozemy na krotko wyjsc ale nawet bron boze z nikim w windzie nie jechac.... i nikt ma sie nie zblizac, bede jak dzikus chodzic i uciekac przed wscibskimi zaglądaczami wózkowymi bo jestem przewrazliwiona
odwiedziny zakazane do odwolania!! nastraszyla nas Pani ze jakakolwiek infekcja w naszym przypadku to bedzie - szpital.,,, a teraz kazdy nawet jak nie jest chory to chodzi lekko zakatarzony albo pokasłuje.... i mamy nie ryzykowac
ale najwazniejsze ze malutka zdrowiutksa i po chorobach ni sladu

Teraz ta pogoda taka nie ciekawa i chorych pełno więc trzeba uwazać na nasze maluszki bo one ciężej przechodzą każdą infekcje.A z 2 strony ciężko tak tylko w domu siedzieć.

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
aaaaa a co to bobotica to własnie wyczytałam ze jesli poda sie w takiej dawce co sab to ma dziaanie takie samo 🙂jak sie skonczy sab to podziaam z boboticem

si, zgadzam sie z tym tez mam na zapasie jak by mi sie przesylki opoznialy
ja teraz sie zastanawiam kiedy to zacząc odstawiac
teraz my dajemy juz tylko po 7 kropli do kazdego jedzonka potem planujemy do co drugiego a potem zmniejszyc na 5 kropli do co drugiego
i tak do 3 miesiaca moze max i obserwowac

• Mamusie
EMI1 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Się witam:*
Aga czarna - co do kolki to u nas to wygladalo tak ze: pręzenie i mega wrzask tak napadowo jak skurcze... chwila przerwy i od nowa i tak 3 h

Doris- bobotic u nas okazal sie odrobine slabszy, stosowalismy tylko 1 dzien i ze strachu szybko spowrotem sab , ktory juz przyszedl pocztą, ale powinien dzialac podobnie w dawce takiej jak sab
Fajnie z hukiem zamknelas topic na brzuszku 😁 😁
Asia - trzymamy mocno kciuki za Tymonka
Maga - TY i spadek libido 😁 😁 😁 😁
Landusia- ja tez nie zauwazylma sliny w jakijs wiekszej ilosci
Asiulkazg - powoli wracam do psychicznej formy zeby mleko sie nie stresowało 🙂 dzis pomogl nam w tym spacer(mooocno przeciągany) do pediatry

Co u nas:
Waga wreszcie sie dzwigneła - mamy 3780 g
Dostalysmy skierowanie na bad moczu - jutro bede sie uczyc z polozna ubierac to do lapania siusków
polozna przychodzi do nas jutro na 3 wizyte i chyba ostatnią
Mam tez jak agata kawalek szwa ale boli to wyciganie - dzis runda druga

A co do zakazów, niestety kontynuacja, wyprosilam tylko ze jak bezwietrznie i slonecznie to mozemy na krotko wyjsc ale nawet bron boze z nikim w windzie nie jechac.... i nikt ma sie nie zblizac, bede jak dzikus chodzic i uciekac przed wscibskimi zaglądaczami wózkowymi bo jestem przewrazliwiona
odwiedziny zakazane do odwolania!! nastraszyla nas Pani ze jakakolwiek infekcja w naszym przypadku to bedzie - szpital.,,, a teraz kazdy nawet jak nie jest chory to chodzi lekko zakatarzony albo pokasłuje.... i mamy nie ryzykowac
ale najwazniejsze ze malutka zdrowiutksa i po chorobach ni sladu

Teraz ta pogoda taka nie ciekawa i chorych pełno więc trzeba uwazać na nasze maluszki bo one ciężej przechodzą każdą infekcje.A z 2 strony ciężko tak tylko w domu siedzieć.

No ciezko dlatego wczoraj marudzilam
:P ale dzis luksusowa wycieczka cale 15 min 😁 i lepiej mi jak sie dotleniłam 🙂 juz jestem mniej zmierzła :P

• Mamusie
Landusia napisał(a):
kurcze laski od wczorajszego sciagania tak bola mnie brodawki i sutki piekna jak cholera 😞 nawet karmic malej nie moge tak mi trudno i co ja mam teraz zrobic.. 😞

bepanthen pomaga szybko na bolące suty
mi pomaga jak mala mi zmasakruje, ostatnio wykręciła mi w bok razem z głową nie dalo sie wyjąc nawet za pomoca palca , to bolało 😮 😮

• Mamusie
kasia1986 napisał(a):
czesc

na kilka dni wyłączam się z aktywnosci na forum, nie mam do tego głowy, ogónie zwaliło mi się dużo rzeczy. Mój mąz miał wypadek, czołówka z murem, auto do kasacji, on uszedł z życiem.. jest w domu.

odezwę się za jakiś czas, buźka 😘

o losie....... dobrze ze sie skonczylo tylko tak...
trzymaj sie kasia:*

• Mamusie
kasia1986 napisał(a):
czesc

na kilka dni wyłączam się z aktywnosci na forum, nie mam do tego głowy, ogónie zwaliło mi się dużo rzeczy. Mój mąz miał wypadek, czołówka z murem, auto do kasacji, on uszedł z życiem.. jest w domu.

odezwę się za jakiś czas, buźka 😘

Dobrze, że tak się to skończyło!! Trzymaj się Kasia i wracaj do nas, jak będziesz mogła!! 😘

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
A my bez humoru bo rok temu 12 pazdziernika to byl bardzo bardzo smutny dzien i nie da sie zapomniec nawet jesli teraz juz duzo sie zmienilo to byl 10tc
i tak nostalgicznie ja dzis..... w skrócie czemu nie tryskam humorem juz wiecie

😘 przez to samo przechodziłam w czerwcu...