Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Ale moja Bambina dzis powazna 😮 Obudzila sie i jak zawsze sie smiejemy tak teraz pelna powaga! Butelka w dziubku i patrzy w jeden pukt 😮

Czy wasze bobasy wpadaja czasami w placz tak nagle i nie wiadomo dlaczego? Wczoraj Yasminke trzymalam na reku, nagle zrobila sie pokowka i wrzask, to jest taki placz jakby sie czegos przestraszyla, jakby sie bala. Probowalam ja uspokoic i nic, rozgladala sie tylko z przerazeniem. Malzon ja wzial na rece, dwie sekundy i cisza. To juz chyba z trzy razy tak bylo.

Awad ma tak czasem ale to chyba przez te zęby albo jak czasem czegoś się przestraszy to też jest wrzask 🤢

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
Coq chodziło mi o głębokie przytulanie 😉 jak mam to jeszcze napisać... ja jak się kłócę z tym moim to absolutnie zero przytulania i koniec.a czasami na nerwy to jednak łóżko jest rozjemcą...aj tam.przerwy Ci potrzeba i już.jeszcze tylko kilka dni 🙂 (wiem że do 30 maja troche więcej ale grunt to pozytywne myślenie!! mojej się zdarzyło też tak zapłakać kilka razy.wczoraj szłam z Nia na spacerku i zaczepiła nas taka starsza ciotka i zaczęła mi Milenkę tarmosić za nogi i gadac do niej a ta chwila ciszy ,podkówka i ryk! się ciotka przestraszyła ze dzieciak płacze i poleciała dalej 😜 a co myśli,że będzie moje dziecko dotykać??a precz z łapskami!
a jeszcze apropo kawy to ja przez całą ciążę piłam i teraz też jedna dziennie.czasami zdarzy się nawet dwie wypić ale rzadkość 🙂 łyżeczka płaska rozpuszczalnej z mlekiem. toż to nie zabójstwo 🙃 a ja kawę uwielbiam!! jadłyście Michałki kawowe????kurde ale dobre... a grycan caffee latte??och...a dupa rośnie 🤪 pichce dalej bo w końcu przyjdą moi a tu obiad w lesie 🙃 babcia wzięła dziewczynki,mąż gdzieś tam a ja w kuchni 🙂

Och Ty!!! Zrozumialam zrozumialam co pisalas, glupia udawalam 😜 Odpowiadajac: juz nie pamietam co to jest glebokie przytulanie. 😎 I zgadzam sie z Toba jest to rozwiazanie.

A ciotka musiala miec niezla mine 😁

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
hej no to coq do dzieła ! 😜 znajdź sposób by spędził z Tobą romantyczny wieczór 😁
ja to zawsze mam na to sposób 😁 posprzątane mieszkanie, jedzonko, zapach perfum 😁 Facet nie jest głupi więc od razu wie o co chodzi 😁

On zaraz wroci z pracy i bedzie martwy, bo o 4:45 musial wstac, a w dodatku w nocy nie udalo mu sie zasnac.
No i on cos wczoraj kombinowal, ale ja bylam zimna sztuka ☺️

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
hej no to coq do dzieła ! 😜 znajdź sposób by spędził z Tobą romantyczny wieczór 😁
ja to zawsze mam na to sposób 😁 posprzątane mieszkanie, jedzonko, zapach perfum 😁 Facet nie jest głupi więc od razu wie o co chodzi 😁

On zaraz wroci z pracy i bedzie martwy, bo o 4:45 musial wstac, a w dodatku w nocy nie udalo mu sie zasnac.
No i on cos wczoraj kombinowal, ale ja bylam zimna sztuka ☺️

lody muszą puścić, bo wiesz jak to jest... a przytulanie pomogłoby wam wyrzucić złe emocje 🙂 i rozluźnić tę całą sytuację 🙂 Wiem to z własnego doświadczenia 😜

• Mamusie
Ugotowałam dziś pierwszą zupkę dla Weroniki - do tej pory szła jarzynowa gerbera. Dziś wymieszałam pół na pół z moją i młoda wcinała 🙂 Zostalo mi jeszcze na jutro a potem bedę kombinowac dalej - chciałabym żeby jadała i moje i sloiczkowe zupki bo kupne wychodzi drogo ale nie zawsze jest czas na zabawę z gotowaniem i blendowaniem, zwłaszcza jak jestem cały dzień sama i wolne chwile spędzam z laktatorem. Staram się odciągnąć i zamrozić po 100ml dziennie.
Ok, idę wstawiać obiad - wypchnęłam resztę ekipy na spacer więc będę tu pewnie lukać 😉
ps. Ulka bodziaki zapowiadają się nieźle - przypomnij jeszcze potem o nich bo ja to pewnie przegapię termin... 🤔

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):
[
Wanilia u Ciebie co jeden avatar to lepszy! 😆 co ma Weronika na glowie?

Moje korale mi zajumała 😜

a ja obstawiałam, że to takie warkoczyki rasta haha.... tylko się zastanawiałam kiedy tak urosły 😁

Ech bo Ty rzadko tu bywasz to i przegapiłaś 😜 A my się na festiwal folkowy do Krotoszyna szykujemy to wlosy młodej przestałam przycinać 😁

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
Meliska nerwy Ci puszczają że do Mosznej zawitałaś? 😜 Zdjęcia sliczne 🙂

stale ☺️ i masz Basieńka odpowiedź na swoje pytanie... to jest właśnie zamek w Mosznej

A w zamku ośrodek terapii nerwic 😁

dlatego czasem tam sobie wyskoczę 😜 blisko mam 😜
Asia i na Twoje pytanie też odpowiedź 🙂

A co do michałków kawowych... ajajaj jakie to dobre 🤪
a kawy wcale nie piję, ale nigdy nie piłam... czasem taką mrożoną wciągnę, ale bardziej z łakomstwa ☺️

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):

stale ☺️ i masz Basieńka odpowiedź na swoje pytanie... to jest właśnie zamek w Mosznej

a kawy wcale nie piję, ale nigdy nie piłam... czasem taką mrożoną wciągnę, ale bardziej z łakomstwa ☺️

Nigdy tam nie bylam a w sumie daleko tez tm nie mam 🙂

• Mamusie
Ach i dzień dobry, bo tak jakoś z dupy strony zaczęłam 😉

My dziś już po kościele, spacerze i lodach włoskich 😎
Wczoraj Jula pierwszy festyn zaliczyła... no ba tak teraz można kukać z fotelika samochodowego, że ani oka nie zmruży 😜
Ach i w temacie głębokiego przytulania, chyba tak to leciało... wczoraj sprawdziłam i jeszcze pamiętam jak to się robi, bo szczerze to brocha zaczęła już mi pajęczynami zarastać ☺️

I zaraz foto wrzucę... wiem wiem forum zaśmiecam ☺️ ale się oprzeć nie mogę 😜

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):

ech to zapraszam... oprowadzę po włościach 😎
no a na śląskich blachach non stop tam śmigają 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):

ech to zapraszam... oprowadzę po włościach 😎
no a na śląskich blachach non stop tam śmigają 😉

Moze w weekend mi sie uda wybrac 🙂 Pogadam z moim M 🙂

• Mamusie
meliska napisał(a):
Basieńka a ja teraz pytanie z innej beczki mam... jak z Florkiem na basen uderzacie to ile takie niemowlaczki mogą się w tej wodzie pławić? bo my się pomału przymierzamy 🙂

Zajecia u Nas trwaja 30 minut 🙂 Po tym czasie maly jest tak padniety ze zasypia na rekach 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):

super... mogłybyśmy się spotkać, ale tak nieskromnie dodam, że sobota odpada, więc jakby Wam pasowało w niedzielę ☺️ a chyba w ten weekend mają tam być jakieś zawody konne czy coś

• Mamusie
meliska napisał(a):
Basienka84 napisał(a):

super... mogłybyśmy się spotkać, ale tak nieskromnie dodam, że sobota odpada, więc jakby Wam pasowało w niedzielę ☺️ a chyba w ten weekend mają tam być jakieś zawody konne czy coś

Kurcze, to może i ja bym się dopisała....Ale chyba bez M bo cos mi sie o uszy obiło że go nie bedzie