Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oczywiście, że dla kolejnych dzieci się kupuję, ale już się tak nie szaleje, że to chcialoby się mieć czy tamto... bo większośc już zabawek jest 😉 u nas chyba jeszcze nie ma takich zabawek, którymi by się nie bawiła, bo i grzechotkami się bawi i lalkami, samochodami... no generalnie wszystkim 😉

No tak, jak masz do kogo zostawiać to sama widzisz, że warto 😉 Ja mam wiekszość rzeczy w idealnym stanie, bo od urodzenia używałam emolium i nie oliwkowałam więc nawet nie są niczym upaprane rzeczy 😉

Zania oo fajnie! Będziesz miała oakzję zeszczupleć 😉 hi hi i to jako jedna z 25 osób za darmo 😉 Gratuluję!

W takim razie zapytam jej czy by chciała. Ja też miałam sporo ciuszk,ów po chłopakach mojego brata bo one takie własnie uniwersalne. A 2 tyg przed slubem dowiedziałam się o ciąży i obdzwoniłam moje kuzynki zaproszone na wesele, by zamiast kwiatów kupiły mi jakies uniwersalne ciuszki dla dziecka.. tym sposobem miałam tylko co nieco do dokupienia 😉

Yen ostatnie chyba pół godziny szkolenia co? 😉 I powrót do męża i synka 😉

• Mamusie
Co u nas....?

Gemeralnie lipa... Jestem w czarnej dupie ze wszystkim. Nie mam komputera.... Swój netbook sprzedałam bo strasznie ciężko się na nim pracowałao... kupiłam nowy i jeszcze go nie dostałam. Miła być tydzień temu , potem do końca tego tyg. Dziś jest piątek i jeszcze go nie ma 😞 😞 😞 😞
Dostałam tymczasowo zastepczy IBM z 2007 roku który chodzi tak że szok!!! POmijawszy juz klawiaturę tajemną i to że nie da się tam właczyć czeskiej. Wieć jak mogę korzystam z kompa męża.... no ale kiedy on ma na skrzynce mailowej jak w zajezdni tramwajowej to lepiej bym nawet nie podchodziła.... A tak jest co chwila więc tak naprawdę moge cos zrobić tylko wieczorami 😞 😞 😞 😞 Szlag mnie trafia jak ten gość się wlecze z tym komputerem !!!

• Mamusie
Wczoraj do 1 w nocy robiłam jakis durny projekt na zjazd który mam zaprezentowac wszystkim. Prezentcja gotowa, wysłana ale nie umnie nic!!! Będę z kartek czytać ! 😎 😎 😎 😎 😎

No więc jutro zjazd !!!

A zapisałam Kacpra do przedszkola! Więc jak nie dostaniemy się do żłobka to idziemy do nowego przedszkola od września. Otwierają u nas i bedzie tam grupa dla dwulatków. COś mnie tknęło dzis aby poszykać jak będzie sie nazywało. I znalazłam- był też tam numer telefonu. Napisane jak byk dzwonic do 17.00 była 19.00 więc dzwonie i myslę albo odbiora albo nie. Odebrała kobitka i opowiada o tym przedszkolu i że będzie grupa dla dwulatków. Generalnie koszt to 300-350 PLN w tym język angielski dwa razy w tygodniu, zajęcia z logopedą, rytmika, zajęcia taneczne i gminastyczne + koszt wyzywienia - 150 zł. Razem 500 więc nie brzmi aż tak źle skoro państwówka kosztuje 380. My tak gadu gadu więc się jej pytam ze fajnie ale kiedy sa zapisy. A ona do mnie że już i zostały jej tylo 3 miejsca wolne. Więc dziecię me zapisałam 🙂 🙂 🙂 I juz dostałam potwierdzenie. Więc teraz w dupie mam złobek miejski...

• Mamusie
No i to zasypianie jakos na wychodzi póki co... chociaz wczoraj musiałam chwilke siedzieć przy łóżku bo była mała akcja przez brak drzemki popołudniowej i to ze zmecznia sie działo 😁 😁 😁 😁 😁

Ale dzis zasnął w południe i weczorem sam.... 🙂 🙂 🙂 🙂 😆 😆 😆 😆

No i najlepsze na koniec ... mąż dostaje nowy samochód służbowy !!! RODZINNY !!! W końcu ! Do tej pory miał dwuosobówkę i musieliśmy jeździć naszym!!! Szkoda bo służbówkę ma nawet do uzytku prywatnego i na wakacje nawet za garnice tez nim moze jezdzic 🤪 🤪 🤪 Więc moja Agila będzie tylko do jezdzenia po Oławie i do Ani i dzieciaczków 🙂

• Mamusie
Witam Mamusie 🙂 W domku byłam po 19. Oskar był u dziadków , a małż po mnie na dworzec przyjechał. Wpadamy do dziadków, lecę do Oskara ....a ten w RYK!!! 😲 😲 😲 😞 😞 😞
Nie wiem czy co z emocji, że mnie zobaczył, czy już o mnie zapomniał...ale powiedziałam sobie, że więcej na tak długo go nie zostawię! Musiała minąć godzina, żeby w końcu się znowu do mnie przyzwyczaił. Płakać mi się chciało!
Co do szkolenia, to już ciut więcej kumam, ale jest kilka spraw , których nadal nie ogarniam. W poniedziałek na 8:30 do pracy i tylko przez dwa dni będzie mnie jeszcze taka laska szkolić, a od środy już będę pełnoprawnym kierownikiem...taaa, powiem Wam, że jestem przerażona i tym samych zniechęcona...te kilka dni, pokazały mi jaka to ciężka praca. poza tym znowu pół dnia nie będę widzieć syna! Aj kurcze dupa , dupa dupa!!!
No a poza tym nakupiłam sobie ostatnio ubrań do pracy, a i tak mam chodzić w koszulce firmowej...zonk!

Cherry super sprawa z tym przedszkolem!!!

Zaniu gratuluję testowania!!!

A ja we Wrocku wygrałam 20 zł w zdrapkach, kupiłam 2 po 1 zł i na każdej miałam 10 zł 🙂

Oki idę lulu 🙂 Zawsze cieszyłam się weekendem,. a teraz jestem przerażona, że to tylko dwa dni i do pracy!!! Już zapomniałam jak to jest!

• Mamusie
Te stroje słuzbowe są najlepsze....

Pamiętam jak w Mango musiałam chodzić w pomarańczowej bluzce, czarnej spódnicy i czarnych rajstopach!!! Nienawidziłam tego zestawu !!! Nawet nie wiecie jak bardzo!!!

Ale z to Kappahl rozwiązał to świtnie. Dostawliśmy 1000 PLN raz na pół roku na zakupy w sklepie. Za ten bon kupowaliśmy sobie ubrania służbowe bo obowiązkiem było miec na sobie chociaż jedną rzecz KappAhlowską !!!

W Quazi czarna bluzka z napisem firmowym + czarne spodnie dało się przezyć.

Niestety jako kierownik będziesz musiała chodzić w koszulce by świcić przykładem 😉 😉 😉

A z obowiązkami dasz radę 🙂 🙂 🙂 Wypracujesz sobie regularny plan wiec jakoś to będzie - głowa do góry!

• Mamusie
Yen wobec tego udanego weekendu!!!
Shelby moja sakwa również pusta..
Cherry EXTRA z tym rzedszkolem - masz nosa kobito! I wcale nie tak drogo!!!
McDusia powodzenia!
Co do ubranek to ja również jestem za tym żeby dawać i dostawać!

A wiecie jaki ja myk zrobiłam 🙂 Poszłam na miasto kupić Majusi rajstopki bo już wszystkie takie ble się zrobiły.. No ale mówię że najpierw do lumpka wejde bo nie byłam z 2 miechy!!! Oczywiście chciałam sobie coś kupić ale niec nie znalazłam, a z Mają na rękach ciężko.. (zakaz wjazdu wózkami) Weszłam więc na dziecięce, wychaczyłam sukienke sztruksową, bluzeczke z hm i uwaga 11par rajstoek prawie jak nowe! Wcześniej rajstoy wydawały mi się być bardziej osobistą rzeczą jak bielizna ale w takim stanie szkoda było nie kupić .. Wgl wisiała reklamówka a w niej same rajstopki i tak przeglądam i się zastanawiam które kupić aż wzięłam wszystkie te które mi się podobały a w reklamówce zostały 3 pary takich maciupkich.. No i mam już spokój z rajstopami na wiosne bo są super i to z george i marks&sencer i za to wszystko zaplacilam 14zł. Na wycenie kupiłam spódniczke jeansową za 8zł i pluszowego słonia za 10! Także zakupy udane 😁 😁 😁