Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kinga mam nadzieję, że synek to mruganie ma tylko z powodu braku magnezu.
Co do wagi to ja nie karmię, ale mam już wagę z przed ciąży. Pracuję nad jędrnością brzucha i i biustu. Chcesz się dołączyć do robienia brzuszków, razem łatwiej? 😜
Skoreczka to super, że badanie wyszło dobrze. A następnym razem może spróbujecie przyjechać tam ze śpiący Błeżejkiem?

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nikusia mogę spróbować dołaćzyć do robienia brzuszków ale nie wiem jak to będzie czy codziennie mi się uda? a ile robicie na dzień?i czy mogę już robić jak nie byłam jeszcze u ginekologa po porodzie czy już wszystko jest dobrze pójdę chyba w przyszłym tygodniu do niego

• Mamusie
Kinga poczekać aż będziesz po wizycie, bo szkoda żebyś coś sobie naderwała. My nie określamy ilości, Ty zobaczysz ile jesteś w stanie. Ja na początku z jednym miałam problem ☺️. Robię codziennie, nie udało mi się zrobić chyba z 3 razy. I piszę czy zrobiłam czy nie. Anabel też robi. Może jeszcze ktoś dołączy? 😜
Mąż mówi, że już są efekty 🤪

• Mamusie
KingaS spróbuj nic przy synku nie mówić o jego mruganiu. Podobno jak sie zwraca uwage wtedy dzieci bardziej mrugają. Wtedy zaobserwujesz czy mruga bo cos sie dzieje czy tak poprostu bo mu się to spodobało " bo mama zwraca uwag ę".
Nikusia rzeczywiscie piękny prezent 🤪
A pani doktor doradzila wlasnie zeby nie dac dziecku nawet sie zdrzemnać w aucie 😮 To bedzie cyrk!

Dziewczyny cierpie na notoryczny brak czasu, ja juz nie chodze ja biegam 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
Kacha nareszcie pokazałaś mi małą na forum, bo pewnie reszta kobietek na fb widziała 🙂
Ale ma fryzurę super 🤪 W tych dzinsach taka dorosła krzykaczka 😁 Super dzidzia!

Kinga
dziękuję 😉 Łap również na lepszy dzień 🙂

A kijki mi się juz niedługo przydadzą 😁 A wiecie czasami to jest bieg z przeszkodami, między zabawkami 😁 😁 😁

• Mamusie
Nikusia102 napisał(a):
Pogońcie mnie, żeby poszła się ubrać i zabrała za mycie okien póki mała śpi. 🙃

Tez tak mam, jak dzieci śpią to nie wiem czy usiąść przy kompie z kawą i odpocząć czy coś robić w domu czy w ogóle coś innego, bo wiem ze lada moment i wstaną 😎

• Mamusie
kacha Natalka będzie śpiewaczką operową

Skóreczka mój mały jak z nim gdzieś jadę to już mi zasypia jak nakładam mu kombinezon nie ma opcji żeby nie spał i do tego nie da się go obudzić po drugie nie dziwie się bo tyle co on była za kierowce z mamusią to szok 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Nikusia, wielka, elka zalegle gratulacje dla waszych maluszkow 🙂

Nikusia, nie dziwie się ze masz obawy... ja tez takie posiadam :P... u mnie okresu nadal ni ma

Kacha szczescie w nieszczesciu ze sasiadka byla 🙂 a mala pieknie ci spala, zazdroszcze :P

Kruszyna moja lezy tak jak ją położę... 🙂 tylko delikatnie raczkami macha i sie obraca na boczki... moja z jedzeniem ma to co twoja... ale pediatra powiedziala ze takie dzieci wiedza ile zjesc a jak sie przeje to zwymiotuje nadmiar i tyle 🙂

Skoreczka dobrze ze badanie ok...

KingaS moja kuzynka miala tak z dzieckiem i po pol roku sama przestala... okazalo sie ze zobaczyla jak ksiezniczka w bajce tak robi...

Kacha Natalka śliczna 🙂

Skoreczka to też jakieś wyjscie z tym smoczkiem, w koncu czyuje ze ma go pod reka :P

sorki za bledy ale mala na rekach

• Mamusie
a ja wczoraj jak maz wrócił poszlam sie polozyc, a on kompaa wyłaczył i juz mi sie nie chciało włączać.

Dziekuje za życzenia.

dla Fabisia i Emilki dużoooooo zdrówka 😘 😘 😘 😘 😘 😘

o 22.16 pomyslałam sobie ze to był ten czas co Jas juz na swiecie był 🙃

ja wchodze na i nternet wieczorkiem jak juz kompa wylacze przez telefon i czytac moge ale zalogowac sie nie dam rady ani nie mam kolo posta zeby odpisac 😠 😠 😠 😠
nie wiem czemu 😞

Skoreczka dobrze ze badanie ok...