Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale tak piszecie że jesteście takie młodziutkie więc chyba jestem najstarsza 😉 ja mam w tym roku 33 ale dopiero 30 grudnia więc zawsze się śmieję że jestem rok młodsza 🙂 a Wy ddziewczyny ile macie lat?

• Mamusie
Pamii18 musiałam się cofnąć kilka stron, żeby zobaczyć o czym piszesz "nawet nie wiedziałam, że tak się da". I już wiem podnieść koło obrotowe w sklepie 😁 😁 😁. Ja kiedyś pracowałam w dużym markecie i mieliśmy takiego niepełnosprawnego klienta. Jak przyjeżdżał to się koło podnosiło i wjeżdżał. 😁 😁
Kinga to stary ale skuteczny sposób, znam takich co do dziś mąki używają zamiast kosmetyków. 🙂 i sprawdza się. 😜. O kąpielach w krochmalu tylko słyszałam, ale nie stosowałam. 😉

• Mamusie
tu jest link na brzuszek i tam pisze która ile ma lat, z tym, że część jest już nieaktualna bo niestety czas leci 😁 😁 😁 😁
I o naszych dzieciaczkach. Przypomniało mi się jak czekałyśmy 🤪
http://brzuszek.net/forum,tabelka_stycznioweczek_2012,338,918175.html,str=126#1098414

• Mamusie
elka144 napisał(a):
nikusia jak ty zapraszlas gosci ustnie?

Najpierw zadzwoniłam i powiedziała, że będę chrzciny a potem kupiłam zaproszenia i dałam.
Jak mówisz przez telefon kiedy, gdzie i o której to ktoś może nie zapamiętać a tak jest zaproszenie i zawsze sobie zobaczy. 🙂

• Mamusie
Kupiłam sobie wczoraj dwa sery do sernika i w domu okazało się, że mam tylko jeden 😮
nie wiem czy nie wzięłam czy może gdzieś po drodze zostawiałam. Mąż pojechał po ser 😁 😁 😁 😁

Mąż dziś też rozkojarzony, robił mięso w piekarniku. I jak wyjeżdżał do sklepu to pytam ile jeszcze musi tam być. A mąż w śmiech. I mówi, że miało być jeszcze 10min, ale zapomniał włączyć piekarnika, włączył tylko światło. 😁 😁 😁 😁