Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kruszyna123 napisał(a):
Nikusia a to masz gdzieś w pobliżu tego alergologa??

W Opolu. Bardzo fajny lekarz i w poczekalni TV, co dla takich dzieci jak Kuba jest super bo ciągle bajki lecą i patrzy a nie marudzi. Dzieci po imieniu wołają. Do tego miedzy gabinetem lekarz a pielęgniarek są wewnętrzne drzwi. I jak wyszliśmy od lekarza a mieliśmy iść na testy to on pielęgniarką przekazał i one nas wołały, żadnego zajmowania sobie drugiej kolejki. I potem znowu do lekarza i znowu oni się kontaktowali a nas tylko wołał. Do tego lekarz ma wszystko w laptopie i nie ma biegania z kartotekami, ręcznego wypisywania recept.
Ja sporo jeżdżę po lekarzach i mi się tam podoba. 😉
Skoreczka dzięki, jutro jeszcze zajrzę do Was przed wizytą.

• Mamusie
Ja wstawałam o 24,3,5 i już potem nie spałam. Ciekawa jestem kiedy mnie zmęczenie dopadnie. Musiałam rano obudzić Kubę, żeby przyszedł do nas do łóżka i przypilnował Emilki jakby krzyczała a mojego zawieść do pracy, żeby mieć auto (cała w nerwach, żeby się tylko Emilka nie obudziła). Wróciłam a mój za pół godziny wrócił, bo coś się w pracy zepsuło i do domu 😠 😠
Kacha sto lat, sto lat. Szczęścia, zdrowia, pomyślności, spełniania marzeń, wiary w siebie i wszystkiego co sobie sama życzysz 😉

• Mamusie
Nikusia trzymam kciuki za wygraną ! 🙂 a dziś spróbowałam dać jej na sniadanko kaszkę ryżową ale wkurzała się bo wolno szło łyzeczką, butla lepsza 🙂... będziemy próbować :] a dziś ciekawe jak zupka będzie smakować i ile zje 🙂 co do jedzenia na raz to ja właśnie dziwie się że te nasze dzieciaczki zupą się nie najadają, tzn chyba nie wiedzą że trzeba się najadać 🙂 i piją mleko później 😉

Kruszyna mam nadzieję że gipsu już nie bedzie trzeba zakładać 🙂

Kachha sto lat !! dużo szczęścia, zdrówka, spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego !! 🙂

Wizyty- powodzenia na dzisiejszych wizytach !! 🙂

A ja dzis idę do pracy!? anoo 😞 nie wiem jak dam radę bez mojego okruszka heh 🙂 zostaje z moją mamą 🙂... w sumie do 18 mnie nie będzie... ale to zawsze stres co w domu itp... mąż o 15 będzie więc jakoś damy radę ... i tak do poniedziałku (za szwagierkę w sklepie będę) trzymajcie kciukki zebym sięnie zanudziła i żeby było wszystko ok 🙂... !! mmiłego dnia kochane ! 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Ale dziś beznadziejna pogoda 🤨 Zimno, szaro i pada 🤨

Nikusia również trzymam kciuki za wygraną 😉 A jak chcecie to możecie jeszcze wziąć udział w konkursie Milki (pisałam Wam kiedyś, że się w ich konkursie zarejestrowałam bez kupienia produktu, bo stwierdziłam, że jak coś wygram, to kupię i im odeślę i patrzę, a mnie wylosowali, ale mi się nie chciało wysyłać im paragonu więc nic z tym nie zrobiłam, a po jakimś czasie patrzę, a oni mi nagrodę - piórnik krówkę przysłali 😜 ). Czyli w Milce jest duże prawdopodobieństwo wygrania, a na reklamie widziałam, że mają nowy konkurs 🙂

Kruszyna i Nikusia trzymam kciuki za Wasze wizyty lekarskie 😘

Nikusia współczuję stresu, że Emilka mogła się Kubie obudzić, ale dobrze, że tak nie było.

Kacha najlepsze życzenia, zdrówka i spełnienia marzeń 😘 🙂 Kończysz te 18, prawda? 😉

Pami trzymam kciuki, żeby wszystko było oki podczas Twojego czasu spędzonego w pracy - dasz radę 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🤪
Kasiulka, Kruszyna, Nikusia, Pamii, Beata ślicznie dziękuję 🤪 😘 😘 😘!!!!!

Ojjj Nikusia ale pech z autem 😞 Bez niego to jak bez nogi 🤨 Stres z rana działa jak mocna kawa 🤨 Oby później było spokojnie 🙂 No i wizyta udana 🙂
Pamii jak to do pracy??? Już 😮 Czy tak się umówiłaś, że wracasz, czy co???
Beata dokładnie 18 😁 🙃

A ja już prezent dostałam od męża 😁 Mój mąż taki śmieszny jest 😁
Głodna jestem ale poczekam jeszcze trochę, by Nati wsunąć butlę a potem spokojnie zajmę się śniadankiem.

• Mamusie
Jestem 🙂

Kacha sto lat, sto lat, niechaj zyje nam.................. 😘 😘 😘

A mój mąz opowiadał ze dziś i wczoraj jak rano wstał to Błażej lezał, oczy już wielkie i gadał i śpiewał i naciagał kołderkę i ogladał ją 🙂 🙂 🙂

Kruszyna to wesoła noc 🙂
Nikusia wierze ze to stres 😮

Miłego dna 🙂

• Mamusie
Skoreczko dziękuję ☺️ 😘 Ładnie śpiewasz 😆
Kruszyna tak dokładnie kosiarka 🙃 i to nie byle jaka 🙃 I zrobił z czerwonej taśmy klejącej kwiatuszka 🙃
Zła trochę jestem bo kupę kasy kosztowała 🤢 No ale to prezent, więc cieszę się 😁 zwłaszcza, że chciałam ją 😁 Bo ja chcę się zajmować swoim ogródkiem, pielęgnować i cieszyć się z posiadania swojej trawki i kwiatuszków 🙃 😁 A ostatnio teściu przyjechał trawę skosić ☺️ ale siara ☺️ No ale my sprzętu nie mieliśmy. Śmiesznie tak z tą kosiarką 😁 no ale ja na prawdę szczerze się cieszę 😆 Mój mąż nienawidzi babrać się w ogródku i jak widzi trawę to koszenia to ucieka gdzie pieprz rośnie 😁 On może robić panele, gładzie, płytki byle z dala od ogródka 😎 A mi się marzy,że dziadek w końcu do mnie zechce przyjechać i będzie się cieszył, że dbam o ten ogródek 😆
Beata to chyba Twój Maluszek przekręcał się w łóżeczku? Dobrze pamiętam? Dalej tak wędruje, czy już nie ma tyle miejsca? Bo ja zauważyłam, że Natalka zaczyna wędrować 🙃