Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Zosia jadła przed 7,ale później na chwilkę się zdrzemnęła więc o to jesteśmy 🙂

Nikusia moja siostra też miała komplet z eko skóry i powiedziała,że nigdy więcej bo straszniej jej popękał,ale udała jej się na szczęście go pozbyć

Kacha a ty co zawartość mieszkania sprzedajesz

• Mamusie
Kinga mój Fabian na początku jadł ładnie a teraz pluje tak że chyba pokuj będę musiała malować

Skóreczka wczorajszego dnia miałam dosyc a popołudniu oczywiście sprzeczka z M ale ona zaczyna namnie pierwszy krzyczec a jak to zadziora nie daje za wygrana i tak go przegadam i tak hehehehhe

Kacha brawo dla Natalki

Nikusia może po prostu Natalka to próżniaczek i nie lubi sac a prubowałaś jej dawc mleko łyżeczką

Kacha Premii co pisała kiedyś ze chyba nie będzie miała neta do 1,6 o zmiane mieszkania

Nikusia bo ja zaczełam klaskać ale ty mnie uprzedziłaś

a ja szybko sie teraz zbieram bo musze zawieś M chrześniaka do pzreczkola potem przyjerzdzam do domu musze sie ogarnać na maksa bo jade do ksiedza i do Elity o chrzciny bo jestem szefowa(byłą) umówiona na 17

• Mamusie
😁
Nikusia dzięki za sprowadzenie mnie na ziemię w związku z tym allegro 🙃 😁
Mój brat miał cały wypoczynek ze skóry... i kota 🙃 a kot szybko się zaopiekował tym wypoczynkiem 😁
Kruszyna co Ty taka bojowa od rana 🙃 A jakiś czas temu sprzedałam komodę 😜 Mam mnóstwo rzeczy po dziadkach, które nikomu się nie przydadzą z nas, w tym również moim dziadkom. A jak mają się komuś przydać, a ja mam mieć z tego 3 grosze to warto 😆 W przyszłym tygodniu zaczynamy remont poddasza a tammmm różne cuda i cudeńka są 🙃 😁 łącznie z antyczną maszyną do szycia, która wciąż szyje 😎
Faktycznie dzięki Wielka za przypomnienie odnośnie Pamii 😆 a byłam pewna, że już mnóstwo czasu minęło i powinna się już zameldować na mamuśkach 🙃

• Mamusie
Coś w tym stylu mam, Łucznik 😜 tylko moja ładniejsza. Ale coś takiego:
[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/37/540x405maszynadoszycial.jpg/][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/9808/540x405maszynadoszycial.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]
[/url]

Czad co?? 🤪 😁

• Mamusie
a mi się nic nie chce. W domu mam czysto, tylko podłogę bym musiała przetrzeć, ale to Emilka musiałaby zasnąć.
Iść mi się też nigdzie nie chce. Powinnam naszykować i porobić biżuterię bo 18.06 jest u Kuby w szkole festyn charytatywny i jego wychowawczyni wyprosiła, żebym stoisko z biżuterią zrobiła. Tylko to też potrzeb więcej czasu.

• Mamusie
Kruszyna dotarło do mnie 🙃 nawet bardzo 🙃 😁
Nikusia to rewelacjaaaaaaaaaa 🤪 🤪 Trzymam kciuki 🙂 🙂 🙂 Nikusia zmiażdżysz ich wszystkich 🙂 🙂 🙂
A ja miałam rozmowę z kiero 🙂 i to, że nie było mnie sporo w pracy nie oznacza, że jestem gorszym pracownikiem i dostałam premię 🤪

• Mamusie
Nikusia sorki przecierz pamiętam imiona ale taka to jest jak Fabian robi awanture
to trzymam kciuki

KAcha Kruszyna ci dała dobrze do zrozumienia 😁 😁 😁 😁 😁 😁

ja juz wróciłam z przeczkola Fabian leży w łóżeczku a ja sie biore za szybkie sprzątanie bo wszystko po rozwalane noi po kalskałam

• Mamusie
Czesc
Kinga Jakub teraz nie był 3 tygodnie w przedszkolu az sie boje co u nas teraz panuje bo w poniedziałek pojdzie 😉
Dobrze ze szmery na serduszku nie sa grozne 😉

Nikusia z glutenem to ja wybralam najłatwiejszy sposób 😉 przed podaniem zupki jak ja podgrzeje dodaje jedna łyzke mlecznej kaszki manny z bobovity( pisze na niej od 6 miesiaca ale jelsi jest to ekspozycja a nie dawanie całej porcji to jest ok ) ) bo w przeliczeniu to wychodzi ze jest w niej te 2-3 gramy glutenu 😉 jak dostałas ten poradnik z Bobovity to tam w radach zyweniowych jest przelicznik mozna wybrac rózne kaszki wydaje mie sie ze to najłatwiejszy sposób bo jak sobie pomysle osobno gotowac kaszke osobno zupke i niedługo osobno miesko to duzo kombinacji 😉

Kasiulka ciezki okres u ciebie trzymam kciuki zeby szybko sie poprawiło...

Co do body to ja myslałam ze te co kupiłam bede zakładac dopiero w sierpniu i co pomyliłam sie i to o jakies 3 miesiace bo wczoraj załozyłam ( oczywiscie urwałam jeden zaczask 🤢 🤢 🤢) ale i tak mi sie podoba 😁

Nikusia u nas w lidlu ubranka powybierane juz ale czekam bo chyba od poniedziałku mja byc koszulki na Jakubka chce mu kup[ic bo juz powyrastał a przydaja sie na wakacje i pózniej do przedszkola 😉

Kacha u nas Kinia spi w bodziaku na krutki rekaw przykryta kocykiem

Skoreczka no to trzymamy kciuki zebys po tym weekendzie nie padła ze zmeczenia 😉

Kinga a moze potówki???

Nikusia no to Emilka sie obłowiła 😉

Ja mam zdjecie Kiniusia jak lezy na moim brzuchu pare minutek po wyjsciu z brzuszka 😉 jeszcze taka fioletowa 😉 Za to Jakuba mam dopiero w inkubatorze bo zabrali mi go jak sie urodził ...

U nas ostatnio mała tez czesciej budzi sie w nocy chyba jeszcze ta choroba nie do konca przeszła

Kacha no to super postepy moja Kinia z obracaniem to pare razy jej sie udało a teraz leniwa albo poprostu znalazła swoje stópki i to ja bardziej interesowało 😉

• Mamusie
Anabel napisał(a):
Zawsze o tejk godzinie sa pustki pewnie wszystie spacerujecie 😉

Ja nie spaceruję bo u mnie pada 🤨

Anabel ja się zastanawiałam czy Natala nie może spać w bodziaczku ale mi się wydaje, że za zimno jej będzie 🤨 zwłaszcza, że się wykopuje. Krótki rękaw mówisz? Ja od czasu, gdy Natala była chora to wolę okna mieć pootwierane, nawet wtedy gdy chłodniej. Ale może bodziaczek z długim rękawem wystarczy?

• Mamusie
Kacha ja mam okno uchylone bo mam hopla na tym punkcie zeby było swieze powietrze jakis czas mała spała w spiworku ale sie wierciła w nocy chyba było jej za ciepło teraz spi pod kocykiem i mniej sie wierci no ale musze zagladac czy sie nie wykopała choc ona to jak juz zasnie głeboko to raczej odkopuje sie dopiero jak sie budzi na jedzenie .No i ja spie na krutki rekaz maz i Jakub i nam nie jest zimno wiec mysle ze jej tez nie no i nie ma problemu z katarkiem ani nic takiego;0 Ale to decyzja Twoja bo Twoje malensto dodam ze tez na pocztku miałam opory ale teraz widze ze jej dobrze 😉