Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
skoreczka napisał(a):

A ja tam o Was staram się duzo pamietać 🙂

ja też się staram, ale mam sklerozę. Emilka zapłaczę, odejdę od komputera i zapomnę, że coś jeszcze chciałam napisać.

Emilka już dawno się czołga, tylko nie umiałam jej nagrać 😁 😁 😁 Co ja z aparatem to ona się na mnie patrzyła. 🙃

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
Nikusia102 napisał(a):
skoreczka napisał(a):

A ja tam o Was staram się duzo pamietać 🙂

ja też się staram, ale mam sklerozę. Emilka zapłaczę, odejdę od komputera i zapomnę, że coś jeszcze chciałam napisać.

chodzi mi o wazne fakty

teraz jest nas tak mało, że raczej pamiętam, ale jak mnie nie ma i za dużo czytam na raz to mi się zdarza czegoś nie wyłapać. Z tym, że wtedy pytam lub wracam do starych postów i czytam. Dlaczego mieliście dziś badania o pamiętałam, ale o samym badaniu przeskoczyłam.

• Mamusie
Hej 🙂
Nikusia "dobranoc" o 18? 😁
Skoreczka ja też staram się dużo zapamiętywać i wydaje mi się, że raczej wszystko pamiętam co pisałyście 🙂 I o uszkach Błażejka też pamiętałam (dlaczego badanie) 🙂 Jedynie zapominam czasem odpisać komuś 🙃 A taka rada dla tych, które nie pamiętają, żeby nie pytać po raz setny 🙃 ----> jak wejdzie się w profil danej osoby, to są tam jej wszystkie wypowiedzi na forum i można sobie znaleźć 😎

W pracy było okej 🙂 Wszyscy bardzo miło mnie powitali i czas upłynął tak szybko, że nim zdążyłam się zorientować już była 15 i fruuu do domku 🤪
A po pracy z mężem się pokłóciłam jak zwykle o głupotę 😠 I się do niego nie odzywam. Czekam aż zacznie się przymilać 😜

Buziaki dla Emilki, Jasia i Fabianka!!! 😘 😘 😘

• Mamusie
Beata8811 napisał(a):
Nikusia dzięki za info o pampersach Dada, bo Aleksowi się już kończą i muszę z nr 4 już kupić, bo 3 zrobiły się za ciasne.

u mnie były też w rozm 4, ale nie wiem ile wtedy w paczce. Te pampersy są w kartonach. 😉
Fajnie, że Ci dziś szybko czas w pracy minął. A jak Aleks z dziadkiem?

• Mamusie
Hej wieczorowo 🙂 Wszystkiego najlepszego dla Fabisia, Emilki i Jasia! 😘 😘
SKoreczka gratulacje dla Błażejka z okazji 1 siadania 🙂 i ciesze się że z uszkami wszystko w porządku!To super że masz dzisiaj dobry dzień!

Nikusia to Emilka fajnie że załapała jak się pije z kubeczka,ja też mam ten obiadek z rybką ale zawsze go odkładam bo nie wiem czy by go polubił, muszę spróbować wkońcu

Anabel u mnie też Miłoszek super reaguje na Nikosia jest za nim bardzo i widać że bardzo go kocha 🙂 🙂 też rano do nas przychodzi i się wygłupia z Nikim,on na razie nie zabiera mu zabawek ale zobaczymy potem bo Niki będzie raczej bawił się jego zabawkami więc może być różnie 😉

Beata to fajnie że dzień miło w pracy minął a ile jeśli można spytać Cię nie było w pracy?bo ja w czerwcu minął rok więc mam takiego stracha bo to bardzo długa przerwa 🥴 ale pewnie jakoś to będzie,a z mężem to na pewno przyjdzie się przymilić i się pogodzicie 🙂

Kacha a o co pytałaś?muszę doczytać i odpiszę

My dzisiaj byliśmy na działce ostatni raz, bo jutro już przyszykowania do wyjazdu, pranie prasowanie, zakupy itp.Dobrej nocy pa

• Mamusie
Anabel napisał(a):
Hej ja juz tez meza wysłałam po Dady jak bym miała wiecej kasy to bym odrazu 4 kupiła ale kruchutko w tym miesiacu...

Nikusia no coś ty na Ciebie miał by sie ktoś obrazic... 😉

też pomyślałam, że jakbym stała lepiej z kasą to bym więcej kupiła. Opłaca się 😉
Dzięki, za to co napisałaś. Coś ostatnio nie wierzę w siebie ☺️ ☺️ ☺️. Łap oklaska.
Kinga też się ucieszyłam, bo jak jej dałam rano to gryzła tylko rurkę z kubeczka. A jak jej dał mąż to na koniec rurki zamoczył w soczku i zaraz zassała. 😉
To udanego wypoczynku jakbyś już nie zdążyła do nas zajrzeć. 😘

• Mamusie
Anabel co do Dady w biedronce na Zębcowskiej to wczoraj tam byłam wieczorem i nie widziałam promocji, pytałam w kasie i nie wiedziała, tylko była na 1 promocja za 13 z groszami.Ale może one stoją gdzieś indziej bo sąsiadka dzisiaj poszła na Mertki i kupiła 4 w promocji i one stały właśnie nie przy pieluchach tylko gdzie indziej, więc może na Zębcowie też tak było a baba w kasie nie wiedziała

• Mamusie
Kinga masz rację u mnie Dady też nie stały przy pampersach tylko na palecie. Dlatego napisałam, że są w kartonach. To promocja. 😉

Chciałam dodać film na fb, ale zdążyłam przekopiować kilka fotek z aparatu i padła mi bateria. Więc dodałam dwie fotki a film jak naładuję baterię 🙂

• Mamusie
Kinga no mój maz kupił własnie tu na zebcowie te pieluszka ale ja bylam rano to dokładali wiec moze wczoraj wieczorem nie było ;0
Miłego wyjazdu jak by Cie jutro nie było 😉

Skoreczka jeszcze chciałam pochwalic Twojego synka za siadanie i nas to Kinia jak siedzi to raczej sie podciaga do stania a o siadani to nie mysli 😉

Nikusia czy ja gratulowałam Emilce kubeczka i tego ze udało jej sie napic ??? 😉 jak nie to gratuluje 😉

Dobranoc dziewczynki 😉życze spokojnej nocki 😉

• Mamusie
Nikusia może Emilka musi się przyzwyczaić do czegoś nowego i obeznać się z tym.
Nikusia jestem bardzo zadowolona z fryzjerki bo ta wczoraj młodziutka ścinała mnie pierwszy raz bo moja fryzjerka jest w ciąży. Trochę strachu było,ale zrobiła dokładnie tak jak chciałam 🙂
Dzięki za informację o pampersach 🙂

kinga miłego pakowania i udanego urlopu życze 🙂

Beata fajnie,że pierwszy dzień w pracy zleciał w miłej atmosferze 🙂

Skoreczka dobrze,że badanie wyszło ok i nie musicie już jeździć 🙂
Skoreczka nie nudzisz 😁 😁 😁
Skoreczka buziaki dla Błażeja za udane siadanie 😘 😘 😘

Kacha ścinałam włosy z długośći bo mnie wkurzały i źle już sie je rozczesywało
Kacha pytaj 🙂 🙂 Każda ma dużo spraw na głowie i możemy nie pamiętać o czymś

• Mamusie
Czesc
Ciezka nocka i pobudka o 6 no cóz takie uroki za to usmiechy od rana niezastapione mam nadzieje ze tak bedzie przez cały dzien bo jak bedzie tak jak wczoraj to padne mala tak marudziła ze w koncu dostała czopka i troszke sie uspokoiła i pospala chyba to po tym szczepieniu i do tego zeby...

Ide zrobic kawke i czekam az Jakubek wstanie 😉