Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kacha napisał(a):
skoreczka napisał(a):
Kacha i ja dołączam się do zyczeń dla Natalki 😘 Przyznam że pamietalam ale tak mało piszemy na forum ze jak zagladam to zapominam napisać 🤢 ☺️ Chyba się odzwyczajamy od forum. Kiedyś fajnie dialogi sie prowadziło a teraz to juz nie ma komu 🙃 😎

Mój mały znęca się nad psem Pluto - Mikołaj jak był mały oderwał jedno ucho a Błażejek próbuje oderwać drugie 😁

hahaha 😁 współpraca braciszków jeden zaczął to co drugi musi skończyć 😁
Skoreczko ja akurat nie mam do nikogo pretensji, że się nie pamiętam o miesięcznicy. A już o obrażaniu się mowy nie ma 😆 Dlatego czasem mnie irytuje, gdy ktoś się "obraża", że ktoś inny nie pamięta....

Kacha a ja myślę że nie ma obrażania, tylko wymiana poglądów, bo jakbyśmy sie obrazały to juz nikogo by tu nie było 😁 🙃 😁

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nikusia widze ze robisz szablony na koszulkach włanie dostaliśmy dostawe zabawek i przyszły nam mazaki do bawełny lub do dzisu zostawiasz na 72h i potem pierzesz i prasujesz jest syuper
Skóreczka o tej samej porze miałyśmy pobudkę

Kacha odemnie też sto lata dla Natalki. Ja muszę doniej napisać czy jest mozliwość w kolorze zieleni bo chciałam do dwóch pokoi

Jak baby co powieta buhahhahahah

Ja poszłam myc okna wieszac firany a tu proszę dwie strony

• Mamusie
Kacha skad mozesz wiedziec kiedy ktos sie obrazi skoro nie widzisz go a on Ci o tym nie napisze? 😜
I rozumiem, że to co piszesz to piszesz do mnie 😜 Jednak tak nie jest bo jak ja się obrazam to juz na zawsze 😉
Ja to skończe na myciu włosów bo pada deszcz i okien nie ma sensu myc 🙃 😁

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
Kacha skad mozesz wiedziec kiedy ktos sie obrazi skoro nie widzisz go a on Ci o tym nie napisze? 😜
I rozumiem, że to co piszesz to piszesz do mnie 😜 Jednak tak nie jest bo jak ja się obrazam to juz na zawsze 😉
Ja to skończe na myciu włosów bo pada deszcz i okien nie ma sensu myc 🙃 😁

😮 😮 😮
No to teraz wypaliłaś... Akurat o Tobie nie myślałam 😮 w sumie to o nikim szczególnym nie pomyślałam 😮
aż mi się teraz odechciało pisać w ogóle 😮
To teraz oficjalnie napiszę, że się właśnie obraziłam.

• Mamusie
Cześć 🙂
Przepraszam, nie przeczytałam tego co ostatnio pisałyście, weszłam na chwilkę napisać, że niedługo zmykamy na wesele 🙂
Przeczytam Was być może w niedzielę 😜

Ale widzę ostatnie posty o obrażaniu się... 🙃 Z tym obrażaniem się to jest tak, że można obrazić się na amen, tak że się do tej drugiej osoby nie odzywasz wcale, albo jesteś obrażona w sensie urażona.
Kacha myśli o innym obrażaniu, a Skoreczka o innym i w końcu żeby się dogadać obie się obraziły 😁
Kochane, po co takie kombinacje i domysły nie wiadomo jakie - przecież się lubicie, więc dajcie sobie pyska, oklaski i znów będzie gitara 🙂
Ode mnie łapcie po oklasku i już do normalności wrócić, już! 😜 😘

Wyszła Aleksowi górna dwójeczka przez co noc była tragiczna 😉

Buziaki 😘

• Mamusie
Beata to Aleks już nie kasownik 😁 😁 😁, współczuję nocy bo wiem jak takie tragiczne wyglądają.
Wielka ja ten szablon namalowałam na kartce, potem obrysowałam w którym miejscu chcę wyciąć, Podłożyłam przeźroczystą, twardą folię, wycięłam nożykiem do tapet. I potem farby, pomieszana czarna akrylowa z medium do tkanin, wyschło i teraz muszę przeprasować przed ok 3 min, żeby utwardzić przed praniem. Mam jeszcze kota, ale to szablon to nie moje dzieło, ja tylko skorzystałam. Wstawię na fb wieczorem. Tak jak Skoreczka napisała na fb - rękodzieło. 😉
Kacha ja myję okna jak mi w nie nie świeci słońce, a TY? 😁 😁
Kacha Skoreczka to się też się obrażę, tak dla towarzystwa 🤪 Boskie jesteście, łapcie po oklasku.
Muszę poczekać bo jesteście zablokowane. 😜
A my byliśmy w centrum handlowym i kupiłam sobie kilka rzeczy, czyli lakier akrylowy, wodny papier ścierny i klej vicol 😁 😁 😁 i jestem zadowolona 😁 😁 😁

• Mamusie
Czesc ja po pracy koszmarny weekaed sie konczy w piatek byłam 17 godzin w pracy w sobote 14,5 a dzis 7...

teraz was nadrobie ;/

Skoreczka to fakt ze u nas zw rodzinie chyba ja jestem ta bardziej zaradna a raczej napewno...

Kinga jak dzis Niki???

Niki gratki dla ciebie
A ja przegapiłam 9 miesiecy Kiniusi ☺️

Kacha i ucałowania dla Natalci

Nio i przeczytałam jakos mało było./...

A u mnie dzieci zdrowe ja od piztku mam taka chrype ze wczoraj to wieczorem nie moglam nic powiedziec dobrze ze mielismy mała imprezke i wszystcy wiedzieli co maja robic bo naewtet opierniczyc bym ich nie mogął 😉 😉 😉 czułam sie jak bym cały dzin kogos obgadywała bo szeptałam 🙃 🙃 🙃

Ide sze umyc i do taty na imieniny nie chce mi sie no ale cóz....

• Mamusie
Anabel tak sie tumacz chrypą ty tam dobrze szwszystkich obgadałaś 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Nikusia aj nei spałam bo chłopaki skączyły swoja impreze czyli ja moj M i jego kolega heheh ale wesoło było

dzisiaj cały dzien w domu Fabi jest w 7 niebie bo mamusia cały czas znim kolana az mnie bolą bo cąły dzien sie bawiliśmy i moj M z nami fajny dzień
Teraz usiadłam wypić kawkę mały zasnoł dopiero od rana chociaż zbytnio nie chciał 😲 😲 😲 😲