Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pierdziu, zepsuł mi włacznik do mojego laptopa a miałam tam zapisaną pracę semestralną :/ fuck ! miałam ją teraz oddać.Cholera nie chce mi sie pisac nowej,bo miałam bardzo duzo i chyba pierwszy raz bede musiala przedłuzyc sesję.... 😮 🤢

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aniag070 napisał(a):
Tynka nie masz możliwości inaczej odpalić laptop? dla jednej pracy będziesz przedłużać sesje? szkoda

dzisiaj oddaję do naprawy,mam nadzieję,że to zrobią. a prace mają mi nagrac na płytkę,więc oddam szybko ;-)
Mój Alek właśnie przewraca się z pleców na brzuch i odwrotnie,jak mu się udaje to zaciesz nie z tej ziemi 😆 Położyłam go na dywanie na macie,wracam z kuchni a on już pół metra dalej na parkiecie 😆 zdolniacha. już zaczyna pełzać. Zaraz idziemy an spacer,niby słonecznie ale chłodno i ten wiatr brrr

• Mamusie
Ale jestem zadowolona.Wróciła moja koleżanka i Gabinkowa dziewczyna 🙂
No i Dominika przyniosła mi po małej matę edukacyjną i średnio mnie to interesuję,że jest różowa,Gabrysiowi wpadła w oko i ładnie się na niej bawi...Ja miałam mu matę kupić na początku ale mi była nie potrzebna...No i jutro mam do niej zajść i ma jakiś bujak z Fishera i chcę mi go sprezentować 🙂Oby był dobry....My na weekend jedziemy do babci i zostajemy tam aż do kolejnego weekendu...

• Mamusie
Ania tzreba było wybrać jakiś kosmetyk i coś tam o nim napisać i jakoś się udało 🙂 Ten link co wam wkleiłam to tez dają darmowe próbki do testowania tylko trzeba zaprosić znajomych 🙂

O prosze Malwina to też masz troszeczkę paczuszek do odebrania 🙂 GRATULUJĘ!!! 🙂
Aha no i dziękujemy razem z Amelką za życzenia 🙂

• Mamusie
Sto lat dla Amelki!'
Nabil wlasnie pojechal odwiezc brata na dworzec, nie to zebym sie cieszyla ale... 🙃 🙃 🙃 mialam juz dosc.

obkupil mnie dzisiaj maz,chociaz i tak nie rozmawiamy bo robilismy zakupy dla jego siostry wiec i dla mnie automatycznie tez musialy byc 😉
rano bylismy u dermatologa z Azizkiem, powiedziala ze to nic groznego, po prostu brak pigmentu w tym miejscu, ot takie znamie i tyle. mamy sie nie martwic i nie chce nas wiecej widziec 😉 co nas bardzo ucieszyla, wiecej w sumie sie bawila z Azizkiem niz ogladala, pamietala nas ze szpitala jak sie Azuniek urodzil, fajna babeczka. najwazniejsze ze sprawa zakonczona z tym znamieniem.
kurwa sory ze przeklinam ale ja po porodzie nie bylam taka tlusta swinia jak jestem teraz, w przymierzalni sie zobaczylam to zaczelam ryczec, co zrobilam ze swoim ladnym cialem. tylko teraz chyba dozre cisteczka jakie mam tylko w domu i koniec, embargo na slodycze, bo z jedzenia nie zrezygnuje, zawsze jak mniej zjadlam to i pokarmu mialam niewiele. Normalnie upasiona maciora. kupilam dzisiaj tunike roziar ... L. no porazka. fuj

monia nic nie mów.....:/ ja wygladam jak Boczek 😞
wszedzie tłuszcz bleee....mamy 5 wesel w tym roku a ja wygladam jak hipcio.
Nogi grube,co zawsze mogłam sie pochwalic zgrabnymi... brzuch bez komentarza nawet i ramiona fuuuj. biust sflaczały. całe ciało do wymiany !
od kilkunastu dni przeczesuję neta w poszukiwaniu sukienki idealnej,która by zatuszowała to i owo. Nikt nie mówił,że będzie letko 😆 ciężko jak cholera 😠 wiem,wiem mierzyć i mierzyć...
ta wyglądała fajnie w sklepie,ale nie miałam odwagi jej zmierzyć 😁 tylko pewnie ramiona grubo wyglądają

a i dla AMELKI 100 lat- umknęło mi jakos wczesniej 😘

aniu ten sklep jest u mnie w mieście, jeśli chodzi o materiał i krój to wszystko jest super, ale ja sukienki przed kupnem normalnie przymierzyłam, bo kupowałam na miejscu

Tusiek bardzo fajne sukienki.Podoba mi się ta z tą ozdobną górą,ale jest pewnie dopasowana. Z kolei bardziej potrzebny mi krój taki jak ta druga z tą zakładką,bo nie ma co u mnie podkreślać. Ale już widzę jak ta zakładka mi się rozciąga na moim cielsku... 🤢

Super foto Ninki 🙂 Mamy takie samo body,ale kurde już ciasne bo było na 62.

ta z ozdobną górą jest tak pod biustem odcinana i ciut luźniejsza na dole, ale sama sukienka jest dopasowana, tą luźniejszą kupiłam sobie na chrzciny i świetnie się w niej czułam, miałam do niej taki długi zdobiony naszyjnik, w luźniejszej sukience to wiadomo jest swobodniej, nawet jak się nażre jak chora krowa to nie będzie widać 🙂

to body jest na 68 ale już się za małe robi na długości, na Ninę już 74 kupuję

a i na wesele chce sobie nabyć takie majtki wyszczuplające, super sprawa kiedyś już takie miałam i nawet jak jest jakaś fałdka to te majtki ją ładnie układają

Tusiek napisał(a):

to body jest na 68 ale już się za małe robi na długości, na Ninę już 74 kupuję

my to body dostaliśmy już dawno temu 😉 Też nosimy 68/74 wszystko zależy od ciuszka.

a i na wesele chce sobie nabyć takie majtki wyszczuplające, super sprawa kiedyś już takie miałam i nawet jak jest jakaś fałdka to te majtki ją ładnie układają

jakąś konkretną firmę polecisz?
myślałam o triumphie,ale chyyba drogo

wiesz co, gdybym chciała to nosić na codzień to bym kupiła z triumpha albo te majtki albo taką wyszczuplającą "sukienkę", ale że założę to z 3 razy to chyba kupie na allegro

Nina tez to body dostała w prezencie 🙂

hahah przypomniało mi się, mam takie gacie aż na uda i pod biust, zakładam je chyba z 5 minut 😜 ale wyszczuplają mega mocno tyle,że na wesele to mi za gorąco w tym będzie

Tynka u mnie na FB w albumie "różne różności" jest fota z wesela kuzyna i tam mam sukienkę tą

• Mamusie
ja pierdziu ale mialam akcje z Mlodym, no te zebole na maxa teraz ida, normalnie az mi go szkoda bylo, bo ryczal, ratowl sie jak mogl, nawet paluch mojego mu juz dalam do gryzienia, co zawsze pomagalo a tu dupa, chwila i znowu ryk. jak to ma tak kurwa wygladac to ja wymiekam ale juz widac mocno te dolne uparte jedyneczki, jak gryzie to czuc juz te zebole. 2 h histerii pdnieta jestem jak nigdy 🤢 kolki chyba u nas tak dlugo nie trwaly 😮 szkoda mi Babelka mojego
na szczescie juz pozniej dalam ponownie cyca i zasnal.
Tusiek mi sie najbardziej ta bezowa kieca podoba, rewelka !
ps gatek wyszczuplajacych nigdy nie nosilam, ale teraz sie chyba zaopatrze, bo inaczej wygladam masakrycznie.

• Mamusie
Ja ostatnio marudziłam mamuśce że gruba krowa jestem chociaż u mnie już 55 kg waga pokazuję ale brzuszek jednak został co mnie wpędza w kompleksy i kupiła mi majtki wyszczuplające i powiem Wam,że mam zamiar założyć je na chrzciny żeby nie wyglądać jak boczek...No i przeglądając ostatnio swoją bieliznę zobaczyłam,że już jedne wyszczuplające mam majtki oprócz tych kupionych ostatnio...No ale mamuśka zamiast wydać na cukierki i ciastka to zrobiła dobry uczynek i chociaż tyłek jej nie urośnie...No i śmiać mi się chciało ostatnio bo chodziłam z ciocią po rynku i tam facet ją zaczepił i sprzedawał ciastka a moja ciotka jak zwykle od cholery spytała go czy ciastka idą w cycki czy boczki,powiedział,że w boczki a moja ciotka na to gdyby szły w cycki to byśmy ze 100 kg kupiły...A ja mało co się nie tarzałam ze śmiechu jak zobaczyłam minę tego gościa...
Jak myślicie jeśli mój mały ma katar to iść z nim w piątek do lekarza bo mamy mieć szczepienie??

Monia współczuję bardzo, Nina ciamka swoje paluchy strasznie, robię żelem i po jakimś czasie przechodzi, ale ogólnie to maskara te zęby, oby Azizkowi szybko wyszły już, żeby się tak nie męczył

Malwina wiesz co, ja z katarem nie chodzę do lekarza, psikam woda morską, smaruję maścią majerankową i cały czas ściągam i przechodzi

• Mamusie
wieasz co Malwina, lepiej idz, chociaz Aziz mial mega katar i kaszelek, poszlismy przed szczepieniem do lekarza i kazal szczepic, bo nie goraczkowal, ot zwykle przeziebienie i plucka mial czyste. To samo powiedziala padiatra i zaszczepila Azizka, tutaj normalnie szczepia jesli dziecko niema goraczki lub zawalonych plucek. Ale slyszalam ze w Pl jest inaczej, pamietam ze Karina miala przelozone szzepienie z Bartusiem, bo podziebiony byl. wlasnie ciekawe o u niej, na brzuszku jutro postaram sie wygrzebac jej nr tel i moze napisze smska czy wsio ok

• Mamusie
tusiek bardzo ładne sukieneczki 🙂 a modelka na tych zdjęciach to istny anorektyk 🙂 🙂 🙂 Ninka ślicznie sie uśmiecha 🙂 słodziak 🙂

Biedny Aziz oby sie mu reszcie te ząbki wybiły. Monia wiesz przypomniało mi się o tych czopkach przeciwbólowych na kolki, ząbkowanie itp dla niemowlaków mi powiedziała o nich pediatra Amelki i kupiłam ale jeszcze na szczęście nie musiałam używać więc nie wiem czy działają ale może są też w Holandii ich nazwa to Viburcol możesz wypróbować jeśli je dostaniesz.

a mi dzisiaj minął super dzień najpierw byłam u sąsiadki a tym były dwie koleżanki jedna z dzieckiem 8miesięcy a druga z dwójką 12miesiecy i 3 latka ubaw był jak nic i Amelce też się bardzo spodobało 🙂 Szkoda tylko że jedna z nich mieszka w Krakowie a druga w Anglii:/ bo można by było częściej takie spotkania robić 🙂 A później mieliśmy gości na obydwu meczach więc dzień mi zleciał miło i szybciutko 🙂 A teraz pędzę sie myć i spać 🙂
Dobranoc!!!!