Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
jak już ropne to niech to lepiej szybko zobaczy lekarz.Nikoś z tatusiem juz śpi a ja na necie 😉 HIHI Nikuś grzeczny jakoś przy tych zębolkach spał dziś mi popołudniu od 13 do 15:30 🙂 i rano tez pół godzinki 🙂był z babcia na spacerku a ja na rehabilitacji 🙂 mam jedna noge taka chudą mieśnie mi zanikły i trzeba je odbudować paare miechów rehabilitacji 😞 Nikoś zaczoł pokazywać jak cos mu sie nie podoba w złości krzyczy a jak nie chce ktoś z nim iść za reke tam gdzie on chce to napina się i ciągnie za wszelką cene tam gdzie chce,chyba pokazuje charakterek po mamusi 🙂

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ale cisza 🥴
wczoraj wysłałam zdjęcia do wywołania, 19gr za format 10x15
http://www.citeam.pl/oferty/cala-polska/50-lub-100-odbitek-cyfrowych-4?utm_source=citeam-newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-2012-11-20-cala-polska-14106&e=c&uid=3492314&nid=14106&t=626a416403f880821edff58aa8e4828b56b4fdd1&utm_term=Inne+oferty
oferta wazna jeszcze 2dni , może któraś jeszcze skorzysta 🙂

mamy już za sobą 10 miesięcy 🤪

• Mamusie
Malwina i Kamila dziękujemy 🙂 u nas tez tak jest jak Miś zobaczy laptop, wie nawet do czego jest myszka.
Dziś rano obudził się i śpiewał sobie lalalala, sama się pod nosem uśmiechałam, taki komiczny widok.
U mnie od niedzieli ma być śnieg 😞
ja wysłałam 100szt formatu 10x15 i 50szt 15x21 i już mam ramki i miejsce na ścianie żeby powiesić 🤪 nie moge sie doczekać kiedy będe mogła je układać, wstyd a dopiero 2lata po ślubie wywołuje zdjęcia z sesji plenerowej .

• Mamusie
Sto lat dla Misia!
Wczoraj wieczorem pojechalam do kolezanki z Azizkiem, bylo spoko, zawsze to jakas odskocznia :P
Wczoraj maz znalazl wieczorem strone na ktorej obejrzelismy najnowszy Zmierzch , film zajebisty!
http://full-stream.net/2025-twilight-chapitre-5-rvlation-2e-partie-vo.html tutaj macie linka tylko chyba trzeba sie zarejestrowac , milego ogladania 🙂

• Mamusie
Faktycznie ja też zaglądam i nic nie ma nowego.
Ja już prawie się nauczyłam z polskiego,jeszcze tylko WOS,geografia i technologia...
Jakoś nie wchodzi mi "ta mądrość" do głowy jak w tamtym semestrze.
Czy któraś z Was bierze CERAZETTE? Bo ja biorę i strasznie źle się po nich czułam,poszłam do gina po receptę i spytać czy mi je zmieni bo źle się po nich czuje a on polecił mi ASEQURELLE i faktycznie biorę ją 11 dni i jest o niebo lepiej,głowa nie boli,plamienia nie ma i czuję się lżejsza.

• Mamusie
Sto lat dla Misia!
Kurcze my dziś ciężka noc Hanię bolał brzusio i co chwila wstawała a teraz walczę z albumami bo każdemu robimy inny a nie chcę odwalić lipy. Dziś też biegałam w poszukiwaniu prezentów zostali już tylko dziadkowie 😆 ale jak zwykle dla nich pomysłu brak wszystko mają 🥴
Widziałyście jakie śliczne dady są świąteczne 😉

• Mamusie
Byłam dzis na ciuchach " 😁 upolawalam kilka fajnych rzeczy dla Ady 😁DD.
Lekarz nas dzis nie przyjal bo numerkow brak.. a sie zapytalam co zrobia jak ktos z dzieckiem chorym przydzie naprwde, a ta mi mowi, e wtedcy tylko pogotowie 😠 😠 zapisala nas na jutro 15:30 do droslych !!!! ale sie wkurwilam ! 😠 😠 😠 😠

Ja tez nie mama zadnego pomyslu.. zglupialam :/ dla Ady nie kupie jednak tego bujaka, i musze pokombinowac co kupic.. a tesciua jesr regarek, dla tesciowej pizdzama, dla mamy zestaw kosmetykow, dla babci i dziadka kupujemy posciel.

• Mamusie
Sto,lat dla Michałka
my jeszcze też nie święćiliśmy obrazków, które Emilka dostała na chrzest ☺️ sama nie wiem gdzie mam sie z tym udać, w kościele nie słyszałam o tym gdzie można święcić 🤨
dzięki temu linkowi do zdjęć, który podała Ania w końcu zabiorę się za wywoływanie 🙂
my mamy dwie pary ogrodniczek jedne z 5-10-15 a drugie z HM, te z HM cieplejsze 🙂 może coś znajdziesz dla Ady 🙂

• Mamusie
Ja też już mam pampki dady świąteczne śliczne sa prawda?? miałam w domu 4 paczki bo kupiłam wtedy co była promocja i były po22 zł a ostatnio pojechałam patrze świąteczne no i musiałam wziąć 😉Ten reniferek i ogonek z tyłu sa boskie 🙂 🙂 🙂
Ja tez chciałam ten kalendarz ale jakoś nie mam weny żeby go zaprojektować wolała bym żeby to zrobili za mnie bo ja nie mam oka artystycznego niestety :/
Ja prezenty na 6 grudnia już mam a reszta dostanie pod choinkę 🙂

• Mamusie
Witam kobietki 🙂
Ewa Twojej Hani ukochany wraca dopiero za 2 tygodnie 🙂Także cierpliwości 🙂
A my dzisiaj z Gabrysiem pospaliśmy do 9:30,dawno nie pamiętam kiedy tak długo ostatni raz spaliśmy 🙂
Dzisiaj sami jesteśmy bo rodzice z wujkiem pojechali do szpitala bo sam nie może kierować.

• Mamusie
buty super Ewa 😁D
my dzis tez pospalismy do 9 😁 ADa Adiego zobaczyla kolo 2, i do 4 na nim wisiala i sie przytulala :P zasnac nie chciala! nie pamietam kiedy ona sie w nocy budzila 😮

ja dla Ady etz szukam bucikow, ale juz takich do dreptania bo chodzi przy meblach, a pojecia nie mam jakie to maja byc buty! :/
help 🙂