Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
bo przeszliśmy na nowy serwer i pisali ze mogą być problemy
Informujemy, że dnia 7 grudnia (piątek), o godzinie 19:45 nastąpiło przekierowanie serwisu Mamusie.Net na nowy serwer. W związku z powyższym mogą zdarzyć się czasowe problemy z dostępem do serwisu, brak możliwości wysyłania postów na forum lub inne chwilowe problemy.

Przepraszamy i dziękujemy za wyrozumiałość
Administracja serwisu Mamusie.Net

Cześć dziewczyny
faktycznie pustki 🙂
U nas już w miarę ok,Alek zdrowieje.
Ja z kolei mam młyn z nauką,nie wiem w co ręce wkładać. Mam do końca semestru napisać część teoretyczną pracy magisterskiej a nawet nie mam tematu jeszcze ! Nie mam bladego pojęcia za co się brać :| ehhh....
Może Ewka podrzucisz mi jakiś fajny temat,pomysł z zakresu psycholog-pedagog. Moja promotorka zajmuje się ogólnie dziećmi w wieku wczesnoszkolnym i szkolnym (więc mi pasuje jak najbardziej bo mam grupę badawczą) konfliktamiw rodzinie,szantażem emocjonalnym i problemami wychowawczymi. z góry dzięki ;-)

• Mamusie
Tynka jeśli chodzi o pracę i temat pomyśl z czym ty się najlepiej czujesz wtedy dużo łatwiej się pisze jak czujesz temat. Ja porównywalam programy profilaktyki w szkole wielkomiejskiej miejskiej i wiejskiej roboty było od groma ale pisałam z przyjemnością. W kolejnej pracy zajełam się odwiecznym problemem swietlic szkolnych i tez pisalo sie swietnie. Z 3 praca jestem w czarnej du... Jeszcze sie nie broniłam bo z praca stoje w miejscu i weny brak 😞 postanowiłam od stycznia się za to zabrać
U nas noc super 2 pobudki i spalam do 7 jak dla mnie to wypas 🙂

• Mamusie
musze isc umowe przedluzyc.. telefon mi sie jebie.. Ada zaleła mi glosnik slina i nic nie slysze prawie, aparat robi mi jakies dziwne krechy na fotach.. umwoe mam do konca lutego, moge juz przedluzac, mialam przejsc do orange bo play mnie wkruwia.. ale z tym telefonem do lutego nie wytrzmam!! a najgorzej, ze tego telefonu co ja chce tojuz nie ma 😞(( musze cos wykombinowac!

• Mamusie
Kamila u mnie juz poszly 2 telefony nie powiem gdzie 😉 bo dawalam Azizkowi jak chcoialam zeby cicho posiedzial 😉 teraz juz nie daje bo nie stac mnie na takie zabawki dla Azizka :P
zmiana diametralna, bardzo powaznie wygladasz, aczkolwiek podoba mi sie bardziej Twoja lagodniejsza wersja z jasnymi wlosami 😉