Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejo 🙂
Bąbel wypił tak jak mówiłam koło 22 flachę, godzinę temu się obudziła, wypiła, zrobiła kupę i śpi dalej, a mamusia kawkę pije.
Bartek też jeszcze śpiuchna.

Lady, to nieciekawie masz z tym zalaniem, niestety takie są uroki mieszkania w bloku 😞 teraz weź się nie ubezpiecz...ech. Ludzie są psychiczni, ja jak gdzieś jadę czy wychodze to sto razy się wracam i sprawdzam czy woda zakręcona, czy gaz się pod czymś nie pali, czy żelazko wyłączyłam i takie tam.

Cierpię laski. Daylette daje się we znaki 😞 nie mogłam spac na żadnym boku ani na plecach, bo zależy na którym boku się kładłam, to napierdzielał mnie ten jajnik, jakby jakiś ucisk, a jak kładłam się na wznak, to oba. ale normalnie ból gorszy niż przy obkurczaniu macicy. No i zaczęłam plamić, nie mocno,ale śluz mam taki swędzący i brązowy...

Idę zaraz umyć sobie głowę i biorę się za prasowanie. Kilkudniowy wyjazd z dzieciorami to jest masakra jakaś...ile trzeba ze sobą zabrać, to jest niepojęte.

izunia u mnie jest już 28st w cieniu, aż strach się bać co będzie później...

widzę,że też walczycie z dzikami 😁 u nas też są z nimi niezle akcje, ludzie mają pola z ziemniakami pod lasem i teraz wesoło jest. Teść raz mial nauczkę i teraz ziemniaków już nie sadzi tam, gdzie te skurnole mogą przyleźć.

A ten szampon z musteli to jest ten w piance?

hej

mam dupny internet, ostatnio coś rozłącza i szlag mnie trafia 😠
u nas duszno, słońca nie ma i się chmurzy
Wiki przed chwilą zasnęła, obstawiam góra 10 minut spania
mamy podejrzenie skazy białkowej i w środę idziemy do alergologa

Jaszminka robiłaś kolejny test?

U nas coraz piękniejsze nocki, albo raczej coraz dłuższe poranki do spania, bo nocki od dawien dawna są super 🙂 Nunek zjadł o 6:15 i potem dopiero o 10 wszyscy wstaliśmy. Aż się zdziwiłam, bo zjadła wczoraj przed spaniem tylko 130ml. Tyle, że usnęła dopiero o 21:30, bo gdy ja ścigałam pijaczynę Łukasz został z bąblem i gdy mu płakała popełnił podstawowy błąd - wyciągnął ją z łóżeczka. Męczył się z usypianiem przez godzinę przez to.
U nas pogoda ładna póki co, więc zaraz zabieramy się na długi spacer. Trochę się zaczyna chmurzyć to trzeba się pospieszyć. W ogóle u mnie na osiedlu jest teraz kino letnie to może dziś wieczorem z Nunkiem pójdziemy. Tyle, że to zaczyna się o 21, bo musi być zupełnie ciemno by było coś widać na ekranie na dworze. Ciekawe czy Wercikus da radę tak pospać, ale myślę, że tak.

U mnie Izunia 35 w cieniu, ile jest na słońcu wolę nie wiedzieć. Wikusia śpiuchna znowu. Ja juz się podmalowałam, wyprostowałam włosy, wszystko poprasowałam i teraz tylko spakować. Mąż wraca z pracy po 14:00, zjemy coś i w drogę 🙂
coś się chmurzy, ale moim zdaniem deszczu z tego nie będzie 🤢

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Dziewczyny szampon z Musteli rewelacyjny..........drugie mycie glowki i czysta juz jest,a jakie wloski i skora mieciutkie sa......super,polecam.

a nie mówiłam że jest zajebisty
tak astra w piance 🙂

jaszminka jesteś masakra
ja bymsię chyba zesrała
2 na 2,dlamnie raczej te kreski mogącoś mówić
ja bym nie wysiedziałana dupie kompletnie
pierwsze co to waliła bymtesty poszła bymna badanie krwi i tona CITO 🙂

unas jest mega skwar
Majka usnęła my z Polą zabunkrowane na chacie
mój tata wynająłnam takiego chłopka-roztropka co am pieknie skosił trawe ipowyrywał chwastymiedzy iglakamiwiec mam pieknie 🙂

ja czuje żemam przykurcz na każdym miesniu boli mnie jak ch...

• Mamusie
Pola dzisiaj wymiata jest tak smieszna ze szok
no i chyba picie z butlimamy nauczone 🙂
własnie walneła na raz 100 herby noi od razu smoczek chwyciła
rano ja chyba brzuszek bolał bo popłakiwała
ale pomasowałam i kupsko walnela
matka sie czeresni i malin nazarła :P

ona normalnie mnie zaczepia
krzyczy namnie jak sie dokompa odwroce
maz wpadł na moment na obiad i troszke mnie zaatakował
i nagle słyszymy głos Mai " tato nie widze cie co robisz?"
wiec przełozylismy tona wieczor 🙂

• Mamusie
aaaaaaKaisa sniła mi się twoja Mania
była piekniusia ubrana coś w ala wdzianko od lady ażurkowe na chcrzest tzn czapeczka była i jakieś bolerko iona siedziała na tym zdjęciu
a ja cię opierdzieliłam że to już chyba przesada żeby takie malństwo sadzać
a ty mi mówiłaś na forum że ona jż siedzi i dziwiłaśsię że nasze dzieci jeszcze nie 🙂

i lady przypominało mi się że wercia boi się atty
Majka bardzo bała się naszego znajomego
chodizlsmy razemna basen ion wogóle nie mógł do niej podchodzićbo zaraz był przeraźliwy płacz
podejrzewalismy z michałem że to pzrez jego bardzo szeroki uśmiech 🙂 hahah i włosy, niby ktrótkie ale takie stojące
a w pewnymmoencie łuki stał się jej ulubionym wujkiem
wiecmoze wąsa nie trzeba golićtylko troche poczekać 🙂

Jezu to powietrze jest dziś jak kisiel. W domu super przyjemnie, a na dworze masakra.
Wercikusowi pojawiło się sporo włosków na czubku ale są tak jasne blond, że prawie białe. Zamówiłam jej Emolium żel na ciemieniuchę i kupię ten szampon skoro chwalicie.
Sztunia ale będzie z Ciebie lacha po tym aerobiku. Już masz super figurę, to co to będzie potem 🙂
Kieckę mam do odebrania w poniedziałek. Z trudem ubłagałam krawca by to zrobił, bo zaczyna urlop od wtorku do 22 lipca właśnie. Trochę potrzepotałam rzęsami i dało radę na poniedziałek, bo chciał 23 proponować 😮 Namówił mnie na krótszą niż planowałam 🙃