Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

Kasia, byłam u koleżanki wieczorem (na rowerze 🤪 żeby kalorie z pizzy spalić haha) i ona też trzy dni cierpi, łeb rozsadza i wymioty i nie ma siły bidok się z wyra dźwignąć.
Ja już dawno migreny nie miałam, tfu tfu
ale jak mam to masakra, na to nic nie pomoże, trzeba odleżeć w ciszy i półmroku najlepiej.
Wsadź Manię w pudło i przyślij do mnie na parę dni 🙂 odpoczniesz to Ci odeślę 😁 zahipnotyzowaną jak moja 😁

Sztunia
właśnie ja myślałam,ze ta fotka u mnie taka jasna 😁 czyli widocznie taka jest. Ale tu chyba chodziło o te oczyska ich śliczne 🙂 mam do wywołania prawie 5000zdjęć i to jeszcze są nie wszystkie 🤢

Wikuś wtrąbił kubek kaszki i śpiuchna. Tak, Ewcia, nadal ciumka tego kciuka, aż paznokieć jej się rozmiękł totalnie 🙃

Fiku, dawaj więcej zdjęć!! 🤪

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie strasz sztunia, tylko nie jelitówka 🙃
u mnie też ekran ledowy
ja w ogóle długo się nie mogłam przyzwyczaić jak kupiliśmy
bo tamten lapek był sporo mniejszy i staaaary złom 😁
a stacjonarny za dużo nerwów mnie kosztuje jak go odpalam, bo tez stary złom i nadaje się na Bartkowe gry albo rysowanie w paincie 😁 potrzebuje ok. 10 minut by załadować ustawienia, a nic na nic nie ma takiego, a jak głośno pracuje haha prawie jak mój odkurzacz...ech, no cóż, 12 lat już ma, należy mu się 😁

• Mamusie
Hejooo 🙂

No ta fota celowo taka jasna :P Karol tez powiedział, że az za ale mi się strasznie taka jasność podoba ☺️
A co do obiektywu to ja tez bym juz chciała nowy ale nie wydam teraz piniadzorow bo mnie luby zajebie 😜 Moze za rok 😮

Jeszcze Alaniątko 🙂 Musze te foty wysłac Izie. Izuuu jak to było, izunia czy iza w mailu? :P Karol mówi, że izunia ale nie chce strzelić gafy :P

A co do chrupów to ja nie daje 😮 Za wcześnie jak dla mnie, mam stracha 🙂

Ej ale moja tych chrupek nie je 😁 ona sobie szoruje tylko o dziąsła a jak jej zmięknie to już nie chce 😁 ciumka jak twarde a jak już je obślini to się złości 😁

Alaniątko cudne, ale mam niedosyt haha 🤪

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
Fiku a Tobie na aparacie od razu takie foty wychodzą, czy przerabiasz je na kompie? Ja się wczoraj bawiłam swoją lustrzanką ale jak na razie nie potrafię opanować jej 🙂

Nieeee no jasne że przerabiam troche 🙂 Zdjęcie to tylko część sukcesu. I tak nie są dobre tak po prawdzie, nie wiem czy kiedyś uda mi się dojść do perfekcji ale dzielnie się uczę 😁 Poza tym strasznie droga pasja 🙃

Kurcze Jasia coś wysypało na polikach 😞 Ma czerwone i chropowate. Jak przy skazie ale to raczej nie skaza 😮 Wczoraj pierwszy raz zjadł kaszkę z owocami lesnymi ale wcześniej jadł taki deserek i nie wiem już.
Poza tym tez się dziś w nocy budził i skamlał. Zaczyna łajza mieć parcie na smoka w czasie snu 🙃

• Mamusie
Jeżu coraz gorzej z tymi naszymi dzieciorami. Ja muszę się podkolegować do znajomej która kupiła sobie cały osprzęt do fotografii 🙂 obiecała, że będziemy jej pierwszymy modelkami. Więc muszę się jej przypomnieć 🙂 marzę o takiej seszyn 🙂)
Fiku a jaki masz program do przeróbki zdjęć?
Od poniedziałku będę się bawić w fotografa : 🙂

Ja tez mam gimpa, polską wersję, kocham go, czasami zjebie jakies zdjęcie, ale jest do uratowania dzięki gimpowi 😁
ps też sobie ściągnęłam kiedyś triala, ale za dużo czasu bym na niego straciła 😁

Żesz kurwa włosy mi schną trzy godziny i jeszcze mam mokre 🙃
nie używam suszarki, jak pewnie wiecie, tylko gdy mi się śpieszy, a tak to jej unikam i teraz mam hehe 😁 zimno mi przez ten łeb

Pewnie pojedziemy do mojej mamy, ale na 100% nie jestem pewna, mąż coś wspominał, zobaczymy jak wróci z pracy.

• Mamusie
A ja popisałam się za to inteligĘcją, wsadziłam do prania takie włochato-wełniane coś razem z ciuszkami mej młodziezy i teraz mam wszystko w kłakach 🤢 Wytrzepałam, zobaczymy.
A winowajca chyba pójdzie do kosza bo już nie jest takie ładne i milutkie jak było ;]

Dziś mamy gości 🙃 Będzie żarcie, wódka a potem sex hahahahaha 😁
Podobno 😮

ale mi piękny stojący biszkopt wyszedł boziu ale się cieszyłam jo zajrzałam do hubiegobo grasuje w łóżeczku wchodzę do kuchni a ta franca mi opadła i zrobił się cieniutki he he super foty
ja to daleko mieszkam bo aż w kuj-pomorskim na krańcu świata 🤪 🤪 🤪 🤪

mulant napisał(a):
ale mi piękny stojący biszkopt wyszedł boziu ale się cieszyłam jo zajrzałam do hubiegobo grasuje w łóżeczku wchodzę do kuchni a ta franca mi opadła i zrobił się cieniutki he he super foty
ja to daleko mieszkam bo aż w kuj-pomorskim na krańcu świata 🤪 🤪 🤪 🤪

Kasia w Szczecinie, a Ewcia to już całkiem daleko od nas 🙂 nic nie szkodzi hehe może kiedyś damy radę się spotkać.

Idę się odprostować.

Jaszminka napisał(a):
Hej 🙂 Ksawery sprawil ze mam mega humor 🙂 moj synek kochany raczkuje !. 🙂 przeklada nozki i raczki pupka mu sie troszke chwieje ale to taki cudny widok ze nie moge sie nim nacieszyc 🙂

superancko