Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tak na szybko
Iza piękne chłopaki i ty też.Niko do Ciebie podobny bardzo.
Fiku Boże przenajświętszy szczęście, że nic się nie stało. Ja też trzymałammałą jedną ręką nie raz.
Wera mówi teraz ciągle mama i już nie amamama tylko normalnie mama, ale do Lukasza też mowi mama 🙃
Spadamy szykować się na obiad.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
moja królewna o 10 miała iść spać, no i usnleła na cycu ale jak ja odkładałam do łózeczka to sie obudziła i zaczeła tak wariowac ,że myslałam ze padne, krzyki, smiechy piski, wytrzymała tak 30 minut i potem musiałam sie nia zajac, ale udało nam sie troche posprzatac i obrac i wstawic jabłka, królewna usneła a ja jabłka zblendowałam i do słoiczków wsadziłam, dziewczyny to mój pierwszy przetwór w zyciu wiec jestem dumna i blada 🙂
ok umyje podłoge z podniecenia hahaha

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
No i nic nie wygraliśmy, dwójka i dwie jedynki chlip chlip 😞

Janiątko dalej czerwone na polikach ale jakby mniej . Cały czas gada to swoje tata więc mam wymówkę przy Karolu - w końcu to Ciebie woła sesese :P

Dzień dobry 🙂

hihi to ja chyba tez tak swojego bede molestowac 🙂 dobre fiku, dobre

ja wstałam ok 10, prawie wyspana bo bym musiała chyba cały dzien spac zeby odespac to wsyztsko. zawsze byłam spiochem 🙂
potem byłam w kosciele, były 3 chrzty malenstw. dziewczynka była jedna taka cudna, malusia, jakby miesieczna, cudnie ubrana i nadali jej imie "MARIA ANNA" - az sie zamysliłam, ze iga juz taka duza. i jeszcez była chrzczona Paulina i Milena. zatrzesienie bab teraz chyba, bo i jak Ige chrzcilismy była Iga i 2 Aleksandry.
teraz robimy pizze, raczej tatus z zuzia dla mnie robia niespodzianke. a na 16 jade se zobaczyc z kolezanka z pracy i druga, bo one sie nie znaja, a obie maja dzieci autystyczne i jedna sie chce drugiej poradzic w kilku sprawach. ale przy okazji sie rozerwe troche, a tatus zostanie z dziewczynkami. mzoe polatam po galerii troche w poszukiwaniu płaszczyka i butków jakichs jesiennych 🙂 i sciagne na noc. mała teraz spi, potem dam cyca i zostaje tatus w dwoma słoiczkami, owoce+zupka. ale mysle ze tak długo mi nie zejdzie, hehe

• Mamusie
sztunia napisał(a):
hej
poszli na basern a my z pola w domu bo dalej katar i bawimy sie balonem
młoda na sniadanie zjadła pol banana 🙂
ja pije kawe
jest słónce mam ochote cos zrobic szalonego :P

Sztunia a Twoja Maja zasmarkana w pzredszkolu?? moze Polcia od niej załapała, bo u nas zuzia ma katar i iga tez, raz na jakis czas cos jej z tego małego nosa wypływa. ale to tylko katar, zbadano.
ale ogolnie ja jestem dumna ze zuzia juz 3 tyg w pzredszkolu przezyła bez choroby, ponoc katar to nie choroba.
u ans w bloku jest chyba z 10 dzieci w zuzi wieku i 5 osób chorych lezy juz w domku, tylko juz z goraczką. wiec nieciekawie. tym bardziej ejstem dumna ze nasza narazie sie trzyma. hehe a katar to norma w pzredszkolu i tyle.

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
A ja trafiłam 3 w lotka 🙂 24 zika wygrałam 🙂
Jak zobaczyłam dwie pierwsze cyfry, że się zgadzają to się podjarałam, ale dalej już nie było nic, prócz 28 🙂

gratki Kasia, 🙂
ale domu to ty chyba za to nie kupisz, hehe
dobre i tyle nie??
my w lotka rzadko gramy, kiedys w multilotka gralismy wieksze szanse były. ale najwiecej chyba 70zł wygralismy. zawsze cos.

• Mamusie
leliva napisał(a):
Goście się wdczoraj zasiedzieli, poszłam spać o 1.00. Zombie jestem dzisiaj, ale na szczęście nic nie muszę dzis robić, posprzątane jest, na obiad zostaliśmy zaproszeni, potem wygonię męża na spacer z Ulą, a ja może sobie odeśpię 🤪

Ja na mojego męża złego słowa powiedzieć nie mogę - wszystko wokół małej porobi i jeszcze mi w obowiązkach domowych pomoże. Wszystkim się po równo dzielimy 🙂

super Leliva, ze masz wsparcie.
ja w swoim tez mam, ale z Igusia sobie przypomni jak to tzreba działac dopiero po 15.10 jak zostanie sam z nia w domku. wtedy ja pzrejmuje zuzie i gonie do roboty, a oni zostaja i sie beda integrowac. teraz czasami nakarmi mała ale to sporadycznie, anwet go nie gonie, wolę sama 🙂 hehe

• Mamusie
sztunia napisał(a):
moja królewna o 10 miała iść spać, no i usnleła na cycu ale jak ja odkładałam do łózeczka to sie obudziła i zaczeła tak wariowac ,że myslałam ze padne, krzyki, smiechy piski, wytrzymała tak 30 minut i potem musiałam sie nia zajac, ale udało nam sie troche posprzatac i obrac i wstawic jabłka, królewna usneła a ja jabłka zblendowałam i do słoiczków wsadziłam, dziewczyny to mój pierwszy przetwór w zyciu wiec jestem dumna i blada 🙂

dla polci jabłka czy takie ogolne dzemiki??
w sumie ja tez nigdy pzretworów nie robiłam, robiłam takie jabłka przy zuzi tez, dla niej, ale ona jadła. a Iga mam wrazenie ze sie dławi, bo to nie jets taka mega papka, i troche sie boje, poczekaja a jak nie to do nalesników jako dzem zużyjemy. 🙂

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
obiad sie szykuje

Alan moze pospi troche

pozniej chcemy isc do lasu na spacerek

a mi moje sloiki nie zlapaly 😠
bede jablka robic na nowo 😠i na bank je zagotuje,bo szkoda mojej roboty

a w czym izu robiłas??
ja chyba wam pisałam ze moje słoiczki z bobocvity tak załapały ze ja miałam całe rece czerwone jak próbowałam je otworzyc. dopiero mąż dał rade.

• Mamusie
dziewczyny, moze mozecie polecic jakis dobry odplamiacz?? bo ja do teraz uzywałam zawsze Vanish, ale odkad Zuzia jest w pzredszkolu juz pzrestaje dawac rade 😞 przewróciła se w błoto i legginsy czarne na kolanach i nie moge odeprac 😞 buuu do wywalenia, a były od takiego fajnego kompleciku co juz niedługo mogłaby nosic, bo on grubszy, tunika fajna bombka, w fajne wzorki. dobiore mzoe inne rózowe, ale tych mi szkoda.
koelzanka polecała mi BIO SHOUT, ale nigdzie nie moge dostac. ona kupiła w auchanie, ale teraz juz nie ma go od dłuzszego czasu.

czego wy uzywacie??

• Mamusie
ewcia napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
obiad sie szykuje

Alan moze pospi troche

pozniej chcemy isc do lasu na spacerek

a mi moje sloiki nie zlapaly 😠
bede jablka robic na nowo 😠i na bank je zagotuje,bo szkoda mojej roboty

a w czym izu robiłas??
ja chyba wam pisałam ze moje słoiczki z bobocvity tak załapały ze ja miałam całe rece czerwone jak próbowałam je otworzyc. dopiero mąż dał rade.

kupilam male sloiczki
zrobilam tak jak dzemy i dupa blada 😠

• Mamusie
ewcia napisał(a):
dziewczyny, moze mozecie polecic jakis dobry odplamiacz?? bo ja do teraz uzywałam zawsze Vanish, ale odkad Zuzia jest w pzredszkolu juz pzrestaje dawac rade 😞 przewróciła se w błoto i legginsy czarne na kolanach i nie moge odeprac 😞 buuu do wywalenia, a były od takiego fajnego kompleciku co juz niedługo mogłaby nosic, bo on grubszy, tunika fajna bombka, w fajne wzorki. dobiore mzoe inne rózowe, ale tych mi szkoda.
koelzanka polecała mi BIO SHOUT, ale nigdzie nie moge dostac. ona kupiła w auchanie, ale teraz juz nie ma go od dłuzszego czasu.

czego wy uzywacie??

ja mam z Niemiec jakies rozne
zawsze wujek ,albo Dawid mi przywozi jak sa w promocji

• Mamusie
ewcia napisał(a):
sztunia napisał(a):
hej
poszli na basern a my z pola w domu bo dalej katar i bawimy sie balonem
młoda na sniadanie zjadła pol banana 🙂
ja pije kawe
jest słónce mam ochote cos zrobic szalonego :P

Sztunia a Twoja Maja zasmarkana w pzredszkolu?? moze Polcia od niej załapała, bo u nas zuzia ma katar i iga tez, raz na jakis czas cos jej z tego małego nosa wypływa. ale to tylko katar, zbadano.
ale ogolnie ja jestem dumna ze zuzia juz 3 tyg w pzredszkolu przezyła bez choroby, ponoc katar to nie choroba.
u ans w bloku jest chyba z 10 dzieci w zuzi wieku i 5 osób chorych lezy juz w domku, tylko juz z goraczką. wiec nieciekawie. tym bardziej ejstem dumna ze nasza narazie sie trzyma. hehe a katar to norma w pzredszkolu i tyle.

nie Majka kataru nie ma, poki co jest okazem zdrowia tfu tfu tfu

• Mamusie
ewcia napisał(a):
sztunia napisał(a):

dla polci jabłka czy takie ogolne dzemiki??
w sumie ja tez nigdy pzretworów nie robiłam, robiłam takie jabłka przy zuzi tez, dla niej, ale ona jadła. a Iga mam wrazenie ze sie dławi, bo to nie jets taka mega papka, i troche sie boje, poczekaja a jak nie to do nalesników jako dzem zużyjemy. 🙂

odplamiacz vanish, zostawiłam na noc i zeszło ale spiochy sie potargały hahha
ja zapieram szarym mydłem i na kilka dni czasem zostawiam i tylko zapieram co chwile
poki co schodzi
dla polci 🙂 właśnie zjadła z nimi kszke są pyszne, tylko jak sprawdzic mam czy słoiki chwyciły ?

• Mamusie
pola spaa 4h na dworze, ciekawe czy usnie bo obudziła sie o 19, najpierw spacer po takim minizoo
a potem w knajpie parku piwo ze znajomymi, ale zimno było juz konkret
no i tam obok jest stadnina i majka poszła konie ogladac, i przywiezli jakiegos wypasa z jakis zawodów, co on na tym padoku wyprawiał to byłam mega podjarana, fikał sam oczywiscie ale cudmnie 🙂

mamy tone pysznego ciasta, czekamy az dzieci pojda sopac, i chcemy ogladac film, podobno jakis zajebisty ma moj maz dla mnie

no i ogolnie mam podjarke na film jestes bogiem, wkoncu suchałam tego i nadal słucham :P recenzje słysze poki co same pochlebne zobaczymy, w tygodniu chcemy skoczyc jak Majka w przedskzolu bedzie moze 🙂

• Mamusie
sztunia napisał(a):
pola spaa 4h na dworze, ciekawe czy usnie bo obudziła sie o 19, najpierw spacer po takim minizoo
a potem w knajpie parku piwo ze znajomymi, ale zimno było juz konkret
no i tam obok jest stadnina i majka poszła konie ogladac, i przywiezli jakiegos wypasa z jakis zawodów, co on na tym padoku wyprawiał to byłam mega podjarana, fikał sam oczywiscie ale cudmnie 🙂

mamy tone pysznego ciasta, czekamy az dzieci pojda sopac, i chcemy ogladac film, podobno jakis zajebisty ma moj maz dla mnie

no i ogolnie mam podjarke na film jestes bogiem, wkoncu suchałam tego i nadal słucham :P recenzje słysze poki co same pochlebne zobaczymy, w tygodniu chcemy skoczyc jak Majka w przedskzolu bedzie moze 🙂

ja ide na film jak bede z mezem w Opolu
on z dziecmi na spacerek pojdzie,a matka do kina 😉
mysle,ze czwartek lub piatek