Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ewcia napisał(a):
a dla siebie po co?? masz jakies problemy z oczami??
ja myslałam ze ty dla niej pytasz, ale oczy u malucha, tak bez konsultacji. o czym ja myslałam.

nie no, pisałam,ze jak się pogorszy to lekarz 😉
Ewcia, ja mam często zapalenie spojówek, już od dzieciaka. i łzawią mi tak rano,ze masakra.

A, jeszcze z terazniejszych czasów, Słoń, proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=bd2KONUmtVE
Która wytrzymała do końca? Ja po pierwszym przesłuchaniu byłam wstrząśnięta 😁

• Mamusie
astraaa napisał(a):
ewcia napisał(a):
a dla siebie po co?? masz jakies problemy z oczami??
ja myslałam ze ty dla niej pytasz, ale oczy u malucha, tak bez konsultacji. o czym ja myslałam.

nie no, pisałam,ze jak się pogorszy to lekarz 😉
Ewcia, ja mam często zapalenie spojówek, już od dzieciaka. i łzawią mi tak rano,ze masakra.

A, jeszcze z terazniejszych czasów, Słoń, proszę:
http://www.youtube.com/watch?v=bd2KONUmtVE
Która wytrzymała do końca? Ja po pierwszym przesłuchaniu byłam wstrząśnięta 😁

nie posłucham do konca, igusia wstała. lece sie miziac, za 3 tyg do pracy 😞 buuu

sztunia napisał(a):
kurwa astra dojebalas tym sloniem, sluchalam do konca bo pole ubierałam, dla mnie za grubo
idziemy szukac dalej dla mnie bransoletki

dla mnie Słoń jest obleśny. My słuchaliśmy czegoś całkiem innego, teraz - jak widać... 🙃 ale o gustach się nie mówi hehe

astraaa napisał(a):
sztunia napisał(a):
kurwa astra dojebalas tym sloniem, sluchalam do konca bo pole ubierałam, dla mnie za grubo
idziemy szukac dalej dla mnie bransoletki

dla mnie Słoń jest obleśny. My słuchaliśmy czegoś całkiem innego, teraz - jak widać... 🙃 ale o gustach się nie mówi hehe

jaki sloń ja nie w temacie;/

• Mamusie
Ale się rozgadały 😮

Dzięki za odpowiedzi, tak se myśle że chyba dam 400 zł i tanie wino :P Kurwa, ja mam dziecko i w chuj wydatków a to że oni akurat teraz MUSZĄ się hajtać to już nie mój problem :P W październiku następne wesele ale na nie ide sama to dam 200 zł albo się ugadam ze znajomkami.

Kalibra/Paktofoniki nie słuchałam tak namiętnie jak Wy i się nie wczuwałam (niedojebem byłam ogólnie), oczywiście jakieś tam kawałki znam i wspominam z sentymentem no ale film chętnie obejrze bo zwyczajnie lubie takie 🙂

Jasior ma taka kulke co jak się ją puści na podłogę to ona tak lata po całym pokoju i ten myśli, że ją dogoni 😁 Niech ćwiczy łażenie.

A co do oka - Astra nie kombinuj lepiej, zobacz najpierw jak po rumianku/świetliku będzie. Ja mam uczulenie na oczy bo Jan cały czas budzi się z jednym zaklejonym. No i zrobiliśmy posiew i wyszła bakteria jelitowa, ktorej w oku być nie powinno. No. Pojutrze do okulisty, zobaczymy. Coś czuje że i tak skończy się na przepychaniu kanalika.

fikumiku napisał(a):

A co do oka - Astra nie kombinuj lepiej, zobacz najpierw jak po rumianku/świetliku będzie. Ja mam uczulenie na oczy bo Jan cały czas budzi się z jednym zaklejonym. No i zrobiliśmy posiew i wyszła bakteria jelitowa, ktorej w oku być nie powinno. No. Pojutrze do okulisty, zobaczymy. Coś czuje że i tak skończy się na przepychaniu kanalika.

Nie zamierzam fiku kombinować, juz trzeci czy czwarty raz piszę,że DLA WIKI RUMIANEK I ŚWIETLIK, A JAK NIE BĘDZIE POPRAWY TO LEKARZ 😁 😁 🙃

Ale co, wstała moja maleńka i opuchlizna zeszła i mi się wydyma,że mogło jej coś tam wpaść, bo już nie łzawi, oko zaczerwienione co prawda, ropy trochę było, ale już tak groźnie to nie wygląda.

• Mamusie
sztunia napisał(a):
ciotki pijemy druga jedynka

gratki dla polusi, u nas dalej nic.

dałam małej troche kaszki z jabłuszkami tymi co robiłam. ciekjawee co bedszie. jadła ale jakos sie ksztusiła.
astra jakie robisz proporcje? ile wodi ile łyzek kaszki??
ja na 50ml dała 1,5 łyzki i gesta jak cholera, i staje w gardle jej. za duzo??

fikumiku napisał(a):
A słoń jak słoń 😁
Mnie nie rusza zbyt, ale jak mówiłam - ja się nie umiem tak wczuć 🥴

Mnie ruszył tylko po pierwszym przesłuchaniu love forever, które mi brat puścił kiedyś... nie mogę dziada rozkminić, cóż za przekaz 😁 hehe nie no, wolę zdecydowanie inną tematykę 😁

• Mamusie
astraaa napisał(a):
fikumiku napisał(a):

Nie zamierzam fiku kombinować, juz trzeci czy czwarty raz piszę,że DLA WIKI RUMIANEK I ŚWIETLIK, A JAK NIE BĘDZIE POPRAWY TO LEKARZ 😁 😁 🙃

Ale co, wstała moja maleńka i opuchlizna zeszła i mi się wydyma,że mogło jej coś tam wpaść, bo już nie łzawi, oko zaczerwienione co prawda, ropy trochę było, ale już tak groźnie to nie wygląda.

No i widzisz jaka nie ogarnięta jestem ☺️

Kasia, u nas na starym lapku podkładka chłodząca dała radę 🙂

Teściówka byla na kawie, Wiki zjadła jabłuszko z suszoną śliwką i szczęśliwa walnęła kupsko nie z tej ziemi 😁

Wstydź się, fiku, wstydź hahaha 😁 🙃

Kasia, ja to nie lubię za bardzo ciast ani tego typu słodyczy, musi mnie najść zebym zjadła z kawałek, jedynie sernika nie odmawiam 🙃