Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No właśnie podobały mi się te siedzonka 🙂
Kupiłam raz te Sleep and Play'e i wydawały mi się sztywniejsze i nie mają uciągliwego tego przy rzepach 🙂 porównując do Active to wolę zdecydowanie Active'y.

• Mamusie
hellou 🙂

widać jakaś pełnia była albo cuś bo moje dziecko też w dupce miało spanie i w końcu o 23 położyłam ją do swojego łóżka 😠 i efekt taki ze wszyscy wyspani oczywiscie po za mną 😠 😠 😠 😞 Ilka u mnie też już w powietrzu kłótnia wisiała... a dzisiaj idziemy na imprezkę i zostawiamy Kajkę na dyżurze u babci bo mężul ma 30 urodziny 🤪 🤪 🤪 🤪

Tośka ale zajebiste "nocniki" oczywiście na początku tak pomyślałam ale jak się przyjrzałam to to są wspomagacze do siedzenia 🙂

Monkado cieszę się że u Korneluchy w końcu dobre wieści 🙂 ja idę we czwartek na szczepienie (mielismy mieć wczoraj ale odwołali bo pielęgniarki nie było 😠 ) i porozmawiam o główce Kajki i poproszę o skierowanie na morfologię no i zapytam o rozszerzenie diety 🙂

powiem Wam że czasem się zastanawiam czy by nie [rzejść na butle bo budzenie w nocy co 2-3 godziny jest mega męczące 😞

• Mamusie
no dobra walnęłam przed karmieniem pół fiolki walerinu forte 😜 🤪 😁 😁

a tak serio to coś jest na rzeczy bo Kornelka zjadła cycusia po 9 troszke sie pobawiła i ... poszła spać 😮 śpi do tej pory 😮

oj... coś śpiewa to znaczy że już nie śpi 😁

ok idę ją nakarmić bo i tak już nam jedno jedzenie wypadło...

Ilka buziak żebyście sie szybko pogodzili 😘

Kasiala nie dziwię Ci sie że sie tak zastanawiasz.. a może cały dzień cycuś a tylko na noc butla? żeby jednak Kajcia dostawała to dobre cycusiowe papu.. a może jak wprowadzisz słoiczki to będzie sie rzadziej budziła?

ok lece bo mi Dziecko głodem przymiera 😜

• Mamusie
Probowalam dzis zarejestrować Bartka do tego chirurga porazka... dzwonilam chyba z 20 razy nawet trafila mi sie jedna wybitnie wredna baba mowie " chcialabym zarejestrować syna do chirurga" a ona do mnie "TO NIE U MNIE!!!" i rzucila telefonem. Ale udalo mi sie umowic nas na 4.12 bo juz nas chcieli na przyszly rok...

• Mamusie
to Kajcię w grochy przedstawiam 🙂

[IMG]http://i48.tinypic.com/24grva8.jpg[/IMG]
[IMG]http://i48.tinypic.com/15qqjcg.jpg[/IMG]
tutaj sama siedzę tzn trzymam się i siedzę 🙂
[IMG]http://i48.tinypic.com/2uemkhd.jpg[/IMG]
moja telewidzka 😁 😁 😁 tak tak to jest zdjęcie koło 22:30 wczoraj
[IMG]http://i45.tinypic.com/1zb9ts5.jpg[/IMG]
tu troszkę jesiennie
[IMG]http://i50.tinypic.com/25unsio.jpg[/IMG]
a tu od lewej Kaja 4 msc Kornelia 3 msc i Maja 2 msc 🙂
[IMG]http://i46.tinypic.com/2hgfp7k.jpg[/IMG]

no to Was obsypałam zdjeciami 😆 😆 😆

• Mamusie
Hej mamusie, pospałyśmy dzisiaj do 11, bo od 4 Kamilka budziła się co godzinę i tak do 8.30,
więc jak znowu wtedy usnęła to ja też się położyłam, bo mi głowa pękała.
Kasia Kajusia śliczna, a ile groszków ma 🙂
Rosi i jak kupiłaś tą sukienkę, bo aukcja to się chyba wczoraj kończyła?
I całusek dla Zojeczki 😘 żeby katarek szybko minął 🙂
To u kogo to dzisiaj Kinia sprząta? 😁
Na spacerek nie idziemy, bo leje 😞 na 18 jadę do fryzjerki podciąc znowu włosy 😞
a na zakupy jutro, może w Mohito coś kupię, dzisiaj dostałam na maila kupon zniżkowy 30%, to nie wyjdę ze sklepu póki czegoś nie znajdę 🙂
Mąż wczoraj kupił huggiesy, uwaga rozmiar 3 🙂 nawet spoko są chociaż pampersów nie przebijają, jakieś takie sztywne są jak dla mnie
i nie wiem co jeszcze 🙂

• Mamusie
chyba mam problem z Jasiem, od kilku dni robi mi zielone kupy 😞 To nie jest normalne, prawda?? Co najdziwniejsze, to ja nie wprowadzałam mu ostatnio nic nowego. je marchewkę, ziemniaka, seler, jabłuszko. I teraz nie wiem czy to coś z tego mu szkodzi, czy może coś z mojego jedzenia, bo jem już w zasadzie wszystko...
Ula chyba Ty miałaś problem z kupkami Antosia, możesz mi coś doradzić??? 😞

• Mamusie
ilka u dzieci na cycku zielone kupy się chyba zdarzają. Zojka mi takie trzaskała w Londynie bo bratowa kupiła obiadek z groszkiem i kalafiorem 🤢

Ania nic nie mów o tej sukienusi, zagadałam się z bratem na skype i zapomniałam 🙃 ale kupiłam tę http://allegro.pl/next-cudowna-wizytowa-6-9m-i2798861668.html i nie daruję tej http://allegro.pl/mayoral-chic-sukienka-i2805349525.html 🙂

Uciekam bo gości mamy niedługo i muszę ciacho upitrasić.

Buziaki i pewnie do pon bo jutro do teściów a w nd jedziemy sprzedać i kupić nowe autko 🙂
Udanego weekendu.

A Zojeczka czuje się dobrze, dużo dziś spała i teraz jest pogodna ale katar jest.

• Mamusie
Ilka nie panikuj. Jak często dajesz jabłuszko bo p jabłuszku kupu są właśnie zielone jak popatrzysz na swoją kupkę jak pojesz jabłek to też będzie zielona i to mi położna powiedziała...

a co do kupy to mam gorszy problem 😞 mianowicie Kaja nie robiła 3 dni kupy i wczoraj zrobiła dwie tylko konsystencji smółki a koloru musztardowego i mega śmierdząca a ja nie daje jej jeszcze nic po za cycolem 😞 i dzisiaj znowu ta kupa i kurde nie wiem co robić jak jeszcze jutro taką zrobi to lecę w poniedziałek do lekarza 😞
no i dzisiaj z meżem chcemy wyjść i jest tragedia Kaja nie chce jeść z butli 😞 kurwa mać no przecież jadła już butle 😞 w sensie moje mleko z butli awanturuje się przy tym drze wrzeszczy piszczy no za cholere a cycola bierze od kopa 😞 😠 po raz pierwszy chcemy razem i nie mogę 😞 a już nie raz jadła butle przecież 😞 ryczeć mi się chce takie urodziny meżowi zapewniam o z chu... humorem ooooooooooo... 😞

Rosi tej drugiej sukienki nie mogę zobaczyć a ta pierwsza cudaśna 🤪 a Kombinezon jest Gorgie ale ja dostałam w spadku więc nie wiem gdzie kupiony 🙂 wiem ze szwagierka za używany zapłaciła 70zł bo jej się tak spodobał 🙂

Ania na pewno coś znajdziesz

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Melduję się dopiero teraz bo do południa umierałam na ból głowy 😞 Na szczęście trochę poleżałam i przeszło.

Agatka prześliczne te marynarki!!

Kasiala ja też myślałam że sukienka dla Ciebie i sprawdzałam dwa razy czy na pewno napisałaś sukienka bo coś krótka mi się wydawała 😁 😁
A Kajcia cudowna i te groszki.. super! 😘

Rosi zdrówka dla Zojeczki 😘 Jasiu miał katar po pierwszym szczepieniu.

Monkado wow, jaką piękną noc zafundowała Ci Kornelka 🤪 🤪

Ilka 😘

To teraz przypominać się, która chciała żebym jej wysprzątała?? 😁 😁

• Mamusie
A w ogóle jaką mieliśmy wczoraj niespodziankę.. 18.30 ktoś puka do drzwi, Mężul otwiera a tam Szwagier z Narzeczoną przylecieli ze Szkocji 🤪 Nic nie powiedzieli nawet że będą teraz, spodziewaliśmy się dopiero w styczniu.. no ale powód ich wizyty niezbyt przyjemny. Siostra Moniki (narzeczonej Szwagra) jest umierająca i brat zadzwonił do Moniki żeby lepiej się pospieszyła bo ta siostra chyba nie wytrzyma do stycznia 😞 Nie wnikam dokładnie ale wiem tylko że rak z przerzutami, miała wyciętą macicę, później jeszcze coś ale już nie mówili a My nie dopytywaliśmy. Dziewczyna ma 32lata a podobno wygląda jakby miała 60 😞

• Mamusie
Hej ja tylko tak na szybko Bo Zaraz lece na zakupy z mama Bo w lodowce echo sie odbija 😉
kasia Kaja sliczna a Jaka juz duza 😉 ile ona ma cm?
Kinia ja juz posprzatalam, ale mozesz wpasc wprzyszlym tyg 😉 szkoda tej dziewczyny ;( az smutno mi sie zrobilo.
Monkado Moja dzis Tez do 9 pospala ale od 23 😉

• Mamusie
łoł Kinia smutna wiadomość.. 😞

Ilka nam też sie zdarzają zielone kupy ale Kornelia cały czas jest jeszcze na żelazie i pediatra powiedziała że to z tego, a może u Jasia to jabłuszko daje znać albo seler?

Kasiala śliczna Kajusia! 😘 w każdym wydaniu- jesienna, groszkowa, sweterkowa, telemaniakowa, no każda! 🙂 a Kornelka.... ładne imię.. 😉 😁
kurcze nie wiem co poradzić z tą butlą, nie miałam nigdy takiego problemu, może daj jej smoczka a jak zacznie ssać to podmień na butle? 🤨