Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no i od babci i dziadka Kaja dostanie na mikołaja hule kulę do raczkowania o taką http://allegro.pl/vtech-migoczaca-hula-kula-do-raczkowania-i2801129327.html superaśna jest 🙂 w ogóle w realu jest promocja że przy zakupie zabawek za minimum 100zł jest bon na zakupy wartosći 30% ceny zabawek do wykorzystania od 26:-30 listopada 🙂 więc ja mam bon na 98,07zł bo 326 wydałam na zabawki ale z tego siorka mi odda 111 zł bo kupowałam im zabawkę dla dziecka 🙂

• Mamusie
hej mojOli powariowal budzi sie co 2 godz jak noworodek 😠 🤪 🤪
ale coz skoroo glodny...
teraz ma dzremke. potem idziemy rodzinnie na budowe, zrobili nam podbitke i chce zobaczyc, bedzie podswietlony domek w podbitce 🙂 ,potem pewnie Oli zostanie z babcia i pojedziemy na zakupy, musze kupic cos dzieciom na mikolaja, Oli juz od nas dostal 😁 t a kierownice. (mialo byc na gwiazdke alke jednak zdecydowalismy na mikolaja)

a i dzis moj Oli kochany dostanie pierwsza marchewke 😁 😁 😜 😁 jestem ciekawa ak bedzie.

grysik dostaje po lyzeczce i nawet mu smakuje tylko ze on taki zdolnyze sam chce jesc 😁
a wpycha lyuzeczke gleboko wiec musimy go obserwowac.]pogadalam zM bardzo powaznie powiedzxialam mu ze ostatnio mam wszytskiego dosc i wysluchal powiedzial ze jest mu przykro ze mi nie pomagal, i stwierdzil ze po tym co mowie(spac nie moge w nocy , placze ciagle) to on by mnei najchetniej wyslal do spychologa bo moze mam depresje a poco mam sie meczyc skoro ktos moze mi pomoc... jestem sceptycna bo ciagle mi sie wydaje ze mi przejdzie a to juz tak od porodu sie ciagnie... sama nie wiem...

• Mamusie
hej witam sie i ja o poranku 🙂a z tym zebem to bylo tak wczoraj rano nic nie widzialam a pojechalismy na zakupy i on sie tak usmiechal ja patrze a tam cos bialego wystaje 😁 😁 😁
kasia kula super tez musze podrzucic pomysl na prezent. bo moj to powiedzial ze nie musimy nic filipowi kupowac bo on i tak nie rozumie aa dostanie od rodziny 🥴 🥴ale ja i tak cos kupie 😜 😜 😜 😜 za tydziej jade do rodzicow super i zostaje do swiat 🤪 🤪 🤪tak wiec sprzatanie w domu mnie ominie bo jak moj zostanie to i tak balagan zrobi musze tylko dekoracje wyciagnac 🙂 🙂 🙂 🙂
Tosia kiedy dajemy malucha cos do jedzenia..bo ja to sie nie zam i czekamna twoj sygnal 🙂