Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale spryciula!!!!!!!!! 🤪 BRAWO DLA ZOJKI 😘
Na szczęście Jaś też był niewyspany i ''zdrzemneliśmy się" 2 godzinki 🤪
Stronka jest super, tylko mają strasznie drogie przesyłki 😠 I widzę, że przedłużyli promocje o następne godziny 🤪
Rosi, mi się męska Lacoste'a spodobała za 3 stówy ale innych nie otwierałam 😁 Ona w bestsellerach się wyświetla 🙂

• Mamusie
ula-la napisał(a):
ale ty ja sadzasz tak na pół leżąco i sie podniosła, czy jak? jak ona to zrobiła?

Wczoraj leżała na poduszce, czyli tak półleżąco i się prawie podnosiła aż męża wołałam, ale nic. Dziś posadziłam ją sobie na kolanach i w pewnym momencie patrze a ona sama siedzi w ogóle się o mnie nie opierając i sama się zdziwiłam. Posadziłam ją na kanapie a ona SIEDZI 🤪
A teraz już z pół godz szaleje na macie i już jej dużo do przekręcenia z plecków na brzuch nie brakuje, jak dam jej palca i lekko leciutko pociągnę to już jest na brzuchu ale w druga stronę to nie ma mowy.
Mam nadzieję, ż eto dlatego taka strasznie marudna była ostatnio, bo jak nie to się wykończę 🙂

Tosia też patrzyłam na tą Lacoste ale muszę wymierzyć bo mój M to ma 190cm i ok 100kg także jest postawny facet.

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Ale mam dzisiaj śpiący dzień, wstaliśmy o 7, Jasiu dzisiaj budził się co 2h no i jeszcze ta pogoda.. szaro i pada 🤢

Tosia kurtka super i jaka przecena 🤪 🤪
I brawo dla Jasia za nową umiejętność! 😘

Rosi wow.. siedząca Zojeczka!!! 🤪 🤪

Ania trzymaj się dzielnie na wizycie teściowej 😁 😘

• Mamusie
Zaraz poczytam Was 🙂 wczoraj dalam Bartkowi zupke sama robilam a dzis zrobil mi taka gesta kupke ze taka kula sama odpadla od pupy. Teraz zasnal w koncu bo od 4 godziny jeczal piszczal przez zeby zasnal kolo 7 a o 8 sasiedzi zaczeli walic mlotkiem w sciane i sie obudzil... padam normalnie. Dostalam prezent od meza 😁 kupuje mi samochod 😁

• Mamusie
No i przyjechała, teraz jest z małą na spacerze, na szczęście siostra zadzwoniła że z Adasiem przyjedzie to może sobie teściowa pójdzie 🙂
No niezły pożeracz czasu ta stronka co Tosia wrzuciła, ja jeszcze przeglądam też limango i złote wyprzedaże, ale tam to aż takich wyprzedaży nie ma 🙂

Rosi brawo dla Zojeczki, zdolna dziewczynka 🙂

Wiecie wiem że zanudzam z teściową ale właśnie dzwoniła moja mama i teraz mi mówi że na chrzcinach jak małą jej dałam na ręce i poszłam do wc to Kamilka zaczęła marudzic a teściowa podeszła do mojej mamy i bez słowa wzięła od niej małą, mówiąc chodź do babci 😞
i znowu chce mi się ryczec

• Mamusie
Cześć,

normalnie od rana nie mam kiedy do was napisać, ciągle coś mam do zrobienia a Jasiek też dziś jakiś markotny.

Tosia ale dałaś nam do myślenia tą stroną 😁 A ile płaci się za przesyłkę, bo nawet nie sprawdziłam.

Kurcze, teraz jak położę Jaśka na macie, to od razu jest fik na brzuszek ale wrócić już nie umie i zaraz muszę podchodzić i go ratowac 😁

Daria super prezent 🤪

Ania ja bym nie wytrzymała i najpierw stanowczo powiedziała mężowi co mnie boli w zachowaniu jego matki a jesli on nic z tym nie zrobi to powiedziałabym to jej samej. Trudno, obraziłaby się, pokłócilibyśmy się pewnie przez nią (chociaż u nas to standard) ale przynajmniej poznałaby swoje miejsce w szeregu! Babsztyl jeden 😠 😠

Dostałyście od BoboVity prezent z tej ankiety, która wypełniało się w szpitalu? Nam wczoraj przyslali poradnik żywienia i zupkę w słoiczku 😜 😁

• Mamusie
halo 🙂

Brawo dla Jasiula za przewracanko!! 😘
I dla Zojeczki za siedzenie!! 😘

hehe Rosi u nas tak samo Mała jak miała 2 miesiące to na brzuszku ją nie mogłam utrzymać bo fik i już jest na pleckach a teraz jak sie przewróci na brzuszek to tylko jeden dzień miała taki że fikała wte i wewte a tak to zaczyna sie niecierpliwić i muszę ją mocno mobilizować i pomagać jej żeby sie na plecki odwróciła.. 🙂

Tosia stronka super aż kusi 🙂

Ania kurcze pogadaj z Mężem niech zwróci uwagę swojej mamusi żeby sie nie wtrącała a jak nie przyniesie to skutku to sama zwróć uwagę chociaż pewnie skończy sie awanturą ale przynejmniej będziesz miała spokój na jakiś czas..

Rosi a jaka jest min temp u dziecka? bo u małych dzieci to są jakieś inne normy.. 🤨

a u nas nocka super Mała przespała całą do 9 rano z tym że ja sie budziłam żeby sprawdzić czy wszystko ok i czy nie trzeba jej katarku ściągnąć ale obeszło sie bez 🙂 katarek dużo mniejszy ale jeszcze jest..
a na rozprawie nie było tak źle 🙂 po prostu mówiłam że nie pamiętam 😜

Chciałam się pochwalić moją Pchłą, która w każdym momencie przewraca się na brzuch i jest podekscytowany nową umiejętnością 🤪
U mamusi na łóżku się kręcę 🙂
[IMG]http://i45.tinypic.com/ng51xh.jpg[/IMG]

I w swoim łóżeczku, chociaż ledwo się mieszczę 🙂
[IMG]http://i50.tinypic.com/34qp5jt.jpg[/IMG]

Poznałem także nową dzidzię i bardzo mi się podobała 😁 😁
[IMG]http://i47.tinypic.com/21kb1j6.jpg[/IMG]