Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

Hejcia 😘
Ja tak szybko bo Królewicz mnie wzywa 😁
Wy o imprezach, a ja ciągle jestem sama z Siuśkiem i jak chcę coś napisać, to stwierdzam że spanie jest silniejsze 🥴
Wiecie, że rok temu stworzyłyśmy nasze Krasnoludki? 😁 Tęsknię za brzuszkiem!

Ania, pajace ja zamawiam na allegro z Nexta, bo narazie nic się nie umywało do nich, są REWELKA! Kosztują koło 8 dych za 3pak, trochę sporo, ale ja jak narazie to lokuję kasę z becikowego na ubranka 😁 aaa i na swoje buty, w końcu muszę mieć w czym wyjść z dzieckiem na spacer hahahaha 🙂

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Meldujemy się ochrzczeni 😉 😉 Cieszę że mamy to już za sobą 😜 W kościele Jasiu jak aniołek choć zjadł o 11, o 13 chciałam Mu dać cycka przed wyjściem ale wolał spać 😉 i tak zjadł dopiero po powrocie o 15.30!! Imprezka w domu też bardzo udana, miło, wesoło, Dzieci grzeczne, jedzonko pyszne 😉 Troszkę sprzątania było ale co tam.. 😉

• Mamusie
Jej dziewczyny Wy chyba macie jakieś środki nasenne w mleku 🙂
Kamilka to normalnie nic nie śpi, wczoraj po wielkich wojach usnęła o 23 a w nocy wstała 3 razy

Tosia mam z nexta teraz dwa pajace tylko w używanych kupiłam i fakt są super, wyglądają jak nowe.
My becikowe przeznaczymy na ekogroszek 😁 żeby małej było ciepło 😁

• Mamusie
my już po zakupach 🙂

Ania ja nie w mleku mam środki nasenne tylko w rękach 😁 😁 po ostatnim chwaleniu Kornelki dalej nie wróciła do swojego standardowego zasypiana z cumlem i niestety zasypia tylko i wyłącznie na rączkach.. także dziś w sklepie też miałam akcje pt rzucić zakupy w kąt, wózek zostawić między regałami i usypiać Małą na rękach biegając po całym sklepie 😮 🤢 🤔 na szczęście szybko zasnęła i tylko sobie pojęczała tak że nie było afery na cały sklep jak ostatnio 😁
kurcze daje jej ostatnią szanse ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała sie przerzucić na zakupy internetowe bo z tą terrorystą strach wychodzić z domu..

Kinia ślicznie wyglądaliście 😘 Jasiu odstrzelony ale Nikoś wcale nie odstawał 🙂

my z becikowego spłacamy kredyt- żeby Mała miała gdzie mieszkać 😉 😁 😁

a słyszałyście że od przyszłego roku - rok macierzyńskiego? 🤪

• Mamusie
cześć 🙂

W końcu się zebrałam...jakoś nie miałam wczoraj weny na pisanie. Jaś już prawie zdowy, czasmi jeszcze (szczególnie rano) oczyszczam mu nosek a tak to już ok. Wiecie, taka jestem z niego dumna - polubił leżenie na brzuszku i zrobił baardzo duże postępy w dźwiganiu głowki. Trzyma ją już bardzo długo jak na niego a dziś zauważyłam ze próbuje już przekręcić się sam z brzuszka na boczek 🙂 A jeszcze nie mielismy rehabilitacji 😉

Kinia śliczną masz rodzinkę! Oklask dla Was 🙂

Monkado rzeczywiście zakupy u Ciebie to nieziemska przeprawa. Ja chyba też na Twoim miejscu przerzuciłabym się na internet.

Karola ja podziwiam Ciebie i wszystkie Mamusie z wiecej niż 1 dzieckiem, jak dajecie sobie rade. Czasami nie mogę sobie wyobrazić co by było gdyby... 😉

Tak tak Tosia rok temu na brzuszku zaczynałyśmy znajomość 😁 Ja też o macierzyńskim na 1 rok słyszałam, ciekawe czy to przejdzie? Fajnie by było 😁 😁

• Mamusie
hej dziewczynki ja wczoraj na brzuszku siedzialam i czytalam dzien kiedy mialam skurcze i jak Kasia dawala relacje z porodowki hehe a tosia detektyw wysledzila na moim fb ze chyba rodze i tak mi sie lezka zakrecila i teskno za brzuszkiem 😞
a ja mam taki bol glowy przy schlaniu jakby mi ktos za przeproszeniem w leb przypierdolil :/ moj sie bawi z amelka a ja ide sie polozyc na godzinke tabletke wzielan zobaczymy czy przejdzie.
bylam dzis z amelka na szczepieniu i jestem bardzo dumna z niej bo tylko przykloci zaplakala a potem z pielegniarka weszla w gadke i zaczela sie smiac pozniej moje serduszko kochane 😉

• Mamusie
Nasza fasola to się poczęła chyba jakoś 18-19 października 🙂
Kinia super z Was rodzinka, fajnie że chrzest się udał i Jasiu był grzeczny. A ten tort to taki że aż ślinka leci!!!
Monkado wspołczuję Co tych ekscesów zakupowych z Kornelką! Musisz któregoś dnia tatusia zatrudnić żeby zajął się dzieckiem a Ty uderzysz wtedy na sklepy 😁

U nas z tym spaniem to różnie bywa, nieraz Staś wstaje o 3, a nieraz dopiero o 6.

Aha muszę Wam podziękować za kciukasy bo pomogły, ale trzymajcie proszę jeszcze jutro bo okazało się, że jutro jeszcze jedna część egzaminu 🥴 a myśleliśmy, że już będzie miał z głowy i będziemy świętować.
Stachu mi dzisiaj 3 dzień kupy nie robi.....
Masakra z tymi kupami u nas 😞 😞 😞

Karola trzymam kciuki za męża 🙂
Ja ostatnią @ miałam 5 października 2011, zawsze trwała tydzień więc pewnie Jasia Fasoli jeszcze nie było 😁
Kinia śliczni jesteście 😘
Monkado, pamiętaj-inni mają gorzej np. ja 😁

Idę biegiem do Auchan 🙂 🙂

• Mamusie
hej, my juz tez po chrzcie 😁 Diabelka bylo malo bo Kevin tylko odrobinke zagegal a caly dzien byl jak aniolek. imprezka tez byla w domu grzeczna i spokojna. i dostalismy ladne zbawki z fisher do wkladania klockow w otwory w wiaderko i kaske to kupimmy ubranka bo wyrasta ekspresem. W srode bylismy na szczepieniu i maly wazyl 7200g 🙂 a wczoraj otworzylam okno w dom zeby zamknac auto i owialo mnie i po imprezie mialam goraczke 38 na szczescie Kevinek zasnal sam bo widzial ze mama nie ma sily chodzic. juz drugi raz sie tak zalatwilam, a polozna mi mowila zeby uwazac z cyckami na wiatr 🤔

• Mamusie
Witam 🙂

Karola t trzymania kciuków ciąg dalszy %%%%% 🙂

Kinia śliczna rodzina 🙂 Jaś elegant a Nikoś Panicz 🙂

Ania moja też ostatnio w nocy kiepsko sypia a były już nocki cudaśne po 8h nawet spała coś jej się odwidziało a ostatni mi zachorowała na nową chorobę... nazywa się ŁÓŻECZKO mianowicie gdy śpi w łóżeczku dostaje apopleksji i jedyne lekarstwo działające to jest łóżko rodziców...

Karola współćzuję tematu kupa u Twoich dzieciaczków 😞 moja Kajcia tak 3 razy dziennie robi kupcie 😮

Monkado to chyba nie wina smoczka tylkowydaje mi się a raczej pewna jestem ze mleko mrożone ( już rozmrożone dla ścisłości 😜 ) ma inny, gorszy smak niz świeże bo jak dzisiaj odcągłam 50ml do butli żeby sprawdzić czy zje ( dlatego tak mało zeby w razie W cyckiem nakarmić) to zjadła wszystko z tego 1 smoczka a najlpsze jest to ze ona po zjedzeniu tego 50ml więcej już nie chciała i poszła spać... 🤨 bo hak jej dawałam yca to w panikę wpadała... u Na spacery róznie np dzisiaj jak wracsłąm to wpadła w taką histerię że myślałam że padne aż dzwoniłam do mojego M zeby zszedł na dół po wózek i ja darłam się na niego ☺️ bez powodu... a do sklepu lubi chodzić bo jest dużo nowych "lamp" do obejrzenia 😁

Rosi czekamy na opis 🙂

a ja dzsaj byłam po raz pierwszy na FITNESS i już czuję swoje zakwasy jutro i pojutrze 😁 😁 😁 🤨 ale w sumie pozytywnie się po nim czuje taka naładowana dobrą energią 🙂

• Mamusie
Oj a moje Dziecie coś dzisiaj "inne" jest, w ogóle jej nie czaje.. do tej pory w miarę udawało mi sie odgadnąć co jej jest jak marudzi czy chce spać czy jeść czy brzuszek boli a dziś to jakiś koszmar- płacze cały dzien daje jej cyca to nie chce jesc, próbuje uspac to nie chce spac a za chwile szuka cyca to przystawiam a ta zasypia to odkładam do łóżeczka to ryk że ona jednak chce jesc a teraz zjadła dosłowie chwilunie i odleciała to pewnie sie obudzi w nocy.. ehh myśle że to ta kupa co wyjść nie może jest winowajczynią 😞

Ania a jak sie Kamilce polepszyła morfologia to podajesz dalej żelazo? kurcze ja sie modle żeby jej dobrze wyszły badanka i żeby już odstawić to nieszczęsne żelazo..

Kasiala natchnęłaś mnie- zapiszę sie na fitness!!
znając mój słomiany zapał to jutro mi przejdzie ale miło bedzie dziś zasnąć z tą myślą 😜 😁

dobranoc 🙂

• Mamusie
Hej dopiero mam chwilę.
Ale się uWas działo 🙂 już połowę zapomniałam.

Kinia super zdjęcia, fajnie, że imprezka udana.

Karola współczuję naprawdę 😞 Nie dość, że Franio się męczy biedak to jeszcze Stasiu do tego.

Kasiala zazdroszczę fitnessu. Ja na studiach chodziłam i też czułam po tym mnóstwo energii. Teraz w mojej pipidówie nie ma nic takiego profesjonalnego.

U nas z kupką dziś urodzaj, ale też się martwię bo albo szło po trochu albo rozwolnienie miała 😞 bo chyba w 4 pampkach było ale w ostatnim to tak porządnie a wcześniej to takie lepsze kleksy, więc nie wiem zobaczymy jutro.

Na mężów się żaliłyście, ja też mogę swoje 5groszy dołożyć 🙂 Pierwsza nocka nad morzem była tragiczna. Mężul popił sobie z tym przedstawicielem co nam sponsorował wyjazd, a jak sobie popije to strasznie chrapie i ma niesamowicie mocny sen, więc położyliśmy się o 24 a ja zasnęłam o 4.00 😮 byłam tak wściekła, że następnego dnia chciałam jechać do domu no ale jakoś mnie udobruchał i ruszyliśmy wdychać jod i do rodziny do Wejherowa. Aha i w pt pogoda była cudowna i pojechaliśmy do Jastarni a w sob łaziliśmy po Jastrzębiej. No i oczywiście najfajniejsze w tym całym wyjeździe było to, że zapłaciliśmy tylko za autostradę i gofra dla mnie 🙂 A całe to królewskie jedzenie i nocleg za free. Więcej szczęścia niż rozumu 😉 A Zojeczka spała jak tylko poczuła fotelik także podróż też extra.

Zojka już 4 noce spała prawie do 8 rano a wczoraj znowu dwa razy o niej wstawałam 🤢
zobaczymy dziś bo zjadła jak na sen zimowy co najmniej.
Dobra czas na mnie.

Aaaaa Tośka co to za news na fb?? Engaged?? 🤪