Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Buziaczki dla Sebusia 😘 😘 😘 żeby zdrowy był 😘

I tak z tych nudów bo Kamilka dzisiaj non stop śpi wróciłam na brzuszek 🙂
i tak sobie siedzę i czytam co tam skrobałyśmy 🙂
oj ale mi tego brakuje 😁 i za moim brzucholem też tęsknię
zdjęcia naszych brzuszków też oglądałam
ale byłyśmy piękne 🙂
Uśmiałam się, bo pisałyście : ciekawe co u Ani, może rodzi a ja w tym czasie faktycznie wyciskałam małą 😁 aż mi się łezka zakręciła

To dziewczyny kiedy wracamy na brzuszek? 😁 Trzeba by się jakoś zgrac, co by w jednym miesiącu rodzic 😁

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
witam wieczorkiem...

ja padam już w łóżku jestem bo byłam 3,5h z Kajką na spacerze i chyba z 10km zrobiłyśmy... nogi miwychodzą z dupska chcą uciec... a mąz mi położył Kajcie w bujaczku nałóżko bomówię żeby mi łóżko rozbierał bo chcę sać z Kajcą to mi ją tak położył 😁 🤨

Morskooka trzymam mocno kciuki za Sebusia żebyjąderko się nalazło i było wszystko dobrze!!!

Ilka jak tam jasiuniek mój kochany?

Tośka Nas zaniedbuje 😠 chyba chustowanie ją porwało na całego 😁 może teraz babcie nosi? 😁 😁 😁

Ania ja też całkiem niedawno byłam na brzuszku ic zytałam posty z okresu porodowego jak czekałyśmy z niecierpliwością na nasze maluszki... jak się pisało co na USG na KTG i oglądałąm wszystkie zdjecia brzuszkowe 🙂 jej to były czasy... nono ja jestem całkiem za co by się zgadać na następne dzieci na wspólny miesiąc 😜 ja myślę tak za dwa lata zacząć staranka 🙂 tak dziecko między marcem a sierpniem 😜

właśnei zjadłam budyń waniliowy bo otworzyłąm szafkę i wypadł na mnie więc uznałąm ze to znak zeby go zjeść i się nie myliłąm bo data mu się powoli kończyła bo do grudnia 😜

Ja bez kresu i mam nadzieję ze długo tak pozostanie 😜

Domi mi lekarz móił ze tabletkę pierwsza przyjać w dniu spółżycia ale ja bym wzięła tabletki i ze 3 dni odczekałą na wszelkie W 😜 co by surprajsa nie było 😁

• Mamusie
oj ja też za brzuszkiem tęsknię i chyba już nawet za rok o tej porze mogłabym znowu "zaciążyć" 😁 😁 Poród w czerwcu uważam za udany i drugie dziecko też chciałabym w lecie, no ewentualnie wiosną 😁

Kasia dziękujemy za troskę, Jaś ucałowuje Teściową 😘 😘 Popołudnie marudne, z nosa się leje albo zapchany na przemian ale wieczór i zasypianie lepsze niż wczoraj. Także mam nadzieję że jutro będzie jeszcze lepiej. Zasnął po 20 takze pewnie ok północy bedę miała pobudkę 🤨

Kolorowych 😘

• Mamusie
hej hej a ja mam bolk gardla co bralyscie na to??? pomocy !!!

ja zaczelam tabl mimo ze nie mialam okresu i nadal mam brac je bez przerwy na okres w trakcie karmienia, jeszce lekko plamie ale wyglada na to ze juz koncowka

uciekam spac apapa
a zaszalalm dzi sna zakupach 2 bluzki i zakiecikmmmm 😁

• Mamusie
jejku w końcu Kajucha zlazła ze mnie... b cały czas spała na mnie a jak próbowałam ją odłożyć to krzyki rozpaczy...

a może babcia opomyślała że to chusta na szyję i głowę i Tośce zachamęciła i ma teraz Jaśka na głowie 😁 jutro jadę z teściową do smyka bo ma 25% zniżki na ubrania to może jakiś ombiezon ładny będzie 🙂

• Mamusie
Monika ja na ból gardła brałam tantum verde i tabletki isla moss takie nawilżające

Ja od kąpieli i karmienia od 19.30 już 4 raz odłożyłam małą do łóżeczka i znowu płacze, a przy cycusiu śpimy
teraz też już płacze a ja nie mam na tyle siły żeby ją przetrzymac
no teraz to już się drze 😞

Heeeeeeeeeeeeej 😘
My nie robimy nic innego tylko spacer, spacer, spacer 😁 Jaś usypia w chucie zanim wyjdę z domu i mogę lazić z nim pół dnia 😁 chociaż odzywa się mój biedny kręgosłupo i biodra 😞 aaaa no i mam okres chyba 3 z kolei 🤨
Przepraszam, że się nie pokazywalam, ale miałam jeszcze mały sajgon, bo od wczoraj jestem sama z Jasiem i brakuje mi na wszystko czasu 😠 Obiecuję poprawę 😘
Sto lat dla Kajci i dzisiejszej Amelci 😘

• Mamusie
Cześć,

Tosia dobrze że jesteś, bo już się martwiłyśmy 🙂

Jasiek już zdrowszy, nocka w miarę przespana, poranek też nie najgorszy, a teraz sobie zasnął. Dobrze bo już gardło mnie zaczynało boleć od ściągania tych jego gilków. Mam aspirator canpola i średnio jestem zadowolona, muszę go zmienić.

Nic mi się nie chce, mam ochotę siąść i poczytać książkę (jakiś kryminał... ☺️ ). A tu trzeba obiad robić, posprzątać...

• Mamusie
monkado napisał(a):
sto lat dla Amelci!! 😘

Ilka ja własnie koncze druga czesc trylogii millenium Larsona- polecam 🙂 czytam po troszku od 23 jak Mala idzie spac do 24 dopóki sama nie zasne 😮 😁

Monkado ja poluje od dawna na Larsona, ale jakoś nie moge utrafić. Ostatnio w bibliotece była tylko 2 część a nie chce od niej zaczynać. Chyba w końcu nie wytrzymam i sobie kupię 😁

buziale dla Amelci 😘

• Mamusie
Dziekujemy ciocia za pamiec 🙂

Kasiu szybkiej i spokojnej przeprowadzki i zebys szybciutko do nas zajzala jak tylko bedziesz mogla 🙂

u nas zimno wieje i pada 😞 masakra normalnie w nocy tak lazelo ze ulica plywala i cos Amelia niemogla spac w nocy bo caly czas sie budzila za to teraz odsypia, ja zaraz ide do mamy bo moj bedzie ogladac mecze wiec niechce mi sie w domu siedziec. milego weekendu wszystkim 🙂

• Mamusie
hejka 🙂

buziaczki dla Amelki od Kajci i jej mamci 😜

Super ze mój Jasiul już zdrowszy 🙂

Tośka no no proszę się tu meldować bo jak nie to Ci chustę babcia ukradnie 🤪 😁 😁 😁

Dzisiaj byliśmy w smyku i babcia Nam kupiła kombinezon czapeczkę i rękawiczki na zimę 🤪 😎 i nie różowy tylko fioletowy 🙂 wiec super mam już z głowy 🙂

Kajcia leży w łóżeckzu i zajada rękę 😁 😁 😁

• Mamusie
oj wreszcie w domu co prawda tylko 2 godz bylismy na urodzinach chrzesniaka mojego M 😠 nie lubie tam chodzic tesciowa jak zwykle oj babunia cie kovhaq babiuna to bAbunia tamto blee az mdlo i co wymiekla hahahahaha 🤪 🤪tak go chciala i mowi (ale oczywiscie nie do mnie bo mi by go nie oddla tylko do synka- ze niby taki tatus z niego ze wow) wez go Rafciu bo mi reka zdretwiala-haah i dobrze sobie mysle ale patrzcie jaki cipa mnie jakby niebylo a wie ze maly najbardziej chce do mamy no bo dokogo 😁
jestem wsiekla bo oczywiscie moj sie nawet nie spytal czy mam cos przeciwko tylko juz tam wraca bo sie picies zykuje, tak wygladaja imprezy u mojego m w rodzinie urodziny 10 letniego dziecka, goscie przychodza o 18/20 i pija jego zdrowie- normalne bomba co nie 🤪 i imprezka doo rana juz mowialm mojemu nie waz sie wrocic o 7 rano - boon taki glupi ze umiaru niema

• Mamusie
oj i poszedl a zanim wyszedl pyta sie moge isc jaknie chcesz to nie pojde.... ja na to idz bo i takmam dzis nerwe jak cholera wiec wole byc sama.tylko jka wrocisz o 7 rano to masz w pape 😁 hhahaaha posluch musi byc.
nie mam nic przecowko wyjsciom ale jego powroty mnie o mdlosci przyprawiaja,bo pozniej cala niedziel do dupy.

mojsynek dzis oszalal wogole nie spal 2lub 3 drzemki po 20 min i tyle wykapany o 19 ,cyc , i spadl 😁 juz za 20 osma spal w lozeczku wiec ijazmykam zaraz bo korzystac trzeba 😁