Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
O Matko! A tu co się dzieje! Karola 😘 i uspokój się, na pewno wszystko jest dobrze. Zrób tak jak piszą dziewczyny, kup ten test i rano będziesz już wiedziała bo tak to zwariujesz od tych myśli.

Kinia Kochana jesteś 🙂 Wiedziałam że można na Ciebie liczyć 😉

Ile pięknych sukienek, ech...marzy mi się córcia 😁

Tośka a Ty to chyba teraz Jasia wystroisz w kieckę, tyle wyszukałaś że pewnie cos zamówiłaś 😁 😉

• Mamusie
dziewczyny zabiję Was! a miałam już Kornelce nie kupować więcej sukienuś bo ma dużo a teraz nie mogę sie oprzeć... 🙂

my po wizycie, najważniejsza wiadomość- Kornelce nie wykrzywiają sie żebra!! jest prościusieńka więc wczorajsza pani pseudo-doktor niech jebnie sie w łeb z całej siły!! 😠
generalnie pani wydała opinie podobną do tej z poniedziałku czyli nie jest to krzywica i nie jest to niewchłanianie vitD, niestety jesteśmy na prostej drodze do krzywicy więc w dalszym ciągu zakaz ćwiczeń zwłaszcza unoszenia, dźwigania główki bo to właśnie powoduje wywijanie sie żeber, podajemy duuuużo vit D i czekamy, po Świętach kontrola..
mam nadzieje że wtedy już główka będzie twardziutka i będziemy mogły wrócić do fikołków i wygibasów na macie..

• Mamusie
a teraz po kolei

Monikas STO LATEK DLA OLIVIERKA!!!! 😘 😘 😘

Kinia to ja jestem trzecia w kolejce do tego sprzątania 😉 też zupełnie nie wiem jak Ty to ogarniasz, ja dziś przy jednym dziecku zrobiłam co prawda obiad i posprzątałam ale kibelek i łazienkę zostawiłam sobie na jutro 🙂 muszę sobie rozkładać tak jak Ula 😁
a zdjęcia wrzucaj w dużych ilościach bo cudownych masz tych chłopaków 😘

Ilka oj wiem o czym piszesz, ja też jestem niskociśnieniowcem i czasami sie czuję półżywa.. 😮 a kawy nie pijam tylko inkę póki co...

Rosi cóż za imponująca waga Zojeczki!! brawo dla niej że taka dzielna dziś była 🙂 a foch no cóż musi być, w końcu to kobieta! 😁

Kasia śliczne buciki 🙂

Karola kurcze nie pamiętam dokładnie ale bete jakoś szybko można robić po zapłodnieniu, parę dni, więc idź zrób albo test ale z porannego moczu bo sie wykończysz przez te parę dni!

Ania sukienusia sylwestrowa bomba! pozostałe zresztą też 🙂

Daria mnie też sie podoba ta sukienka i myśle że jak założysz żakiet bo może być na Chrzest 🙂

a! i ja też rozdaję po oklasku 🙂