Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

My ululani od 20 30 🙂 Ja wykąpana, wybalsamowana, brakuje pierogów 😁
Trzymam kciuki za Franko 😘 Jutro Wasz wielki dzień 😘 Nie wyobrażam sobie, że oddam Jasienia do przedszkola czy gdzieś. Serce mi pęknie 😁
Porodówkę oglądałam już po porodzie i teraz to śmieszne takie dla mnie się wydaje. Bo one leżą sobie, tv włączone, żarciki kręcą, niezły ubaw 🙂 I mój ulubiony moment. OOOOO MA PANI PEŁNE ROZWARCIE! Paniusia z nienaruszoną tapetą: ooooo naprawdę? 😁
Ja z seriali oglądam Julię i Lekarzy 🙂
Ania mi mata też tak średnio 🙂 za tą cenę kupiłabym dinusia na Allegro 🙂
Gratulacje dla Januszka numer 3 😘 i Kinia helouuuuu jakie mdłości? 🤪
Dziękuję oczywiście za wszystkie miłe słowa pod adresem mojego Słoniczka 🙂 Rosi, mój Grubson tylko cycowy 😁
A krzesełko fajne bardzo, sama się zastanowię czy nie zamówić takiego niedługo, ale to będę się przypominać, bo pewnie zapomnę nazwy 😁
Agatka czytałam, że można chodzić na solarkę 🙂 Sama chyba pójdę raz, bo nie lubię siebie takiej białej 😠

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kamilka usnęła, a ja zaliczyłam kąpiel przed nią, bo teraz to już by mi się nie chciało
Karola trzymam kciuki za Frania jutro 🙂
Przypomniało mi się dzisiaj jak to mi w ciąży przez 3 miesiące wszystko śmierdziało 🙂
umówiliśmy się ze znajomymi do Pizzy Hut, ależ tam śmierdziało 😁
a kurczak gotowany 🤪 masakra i płyn do mycia szyb 🙂
Co do maty to mnie się podoba ale kupowac nie będę, zastanawiałam się nad nią bo pomyślałam że może Kamilka więcej zaczęłaby obracac się, na razie to tylko na boczki i to pod warunkiem że telewizor włączę to wtedy chce popatrzec 😁 a tak to tylko leży, i to też nie za długo bo się wkurza szybko.
Dzisiaj o 14.40 bratu ciotecznemu urodził się syn: Adrian waga 3660, dł. 51 cm, fajna kluseczka 🙂
Zmykam spac, mam nadzieję że jutro niezapowiedzianych gości nie będę miała.
Kolorowych 😘

• Mamusie
hej D Jasiu buziazki :* 😘 😘ale ten czas leci

my pobudka o 2.30 , o 6 i o 7.30 i teraz od 8 spi 😁 pewni enie dluogjuz hehe

a ktoras pytala czy dziwila sie ze sadzam Oliego w krzeselku , wiec tak nie sadzam 😁 bo krzeselko jest wychylone ma 3 poziomy wychylu do tylu i on jest na pol lezaco jak w lezaczku a mega wygodnie sie go karmi bo w lezaczku nie mam jak bo sie u nas tej raczki na zabawki nie sciaga.

a na siedzaco bedzie dopiero jak sam usiadzie 😁

Oli wczoraj zjadl marchewke z ziemniaczkiem i baardz o smakowalo 😁 prawie pol sloiczka poszlo 🙂
a dzis takakupe zrobil ze szok 🤪 🤪

• Mamusie
dzień dobry!!!
Kurcze dzieciaczki moje kochane obudziły mnie przed 7 już....
Za godzinkę jedziemy zawieźć Francola, Boże nawet nie wiecie jakiego mam stresa, aż mnie brzuch boli... Wątpię,żeby chciał zostać.

Agatka ja jak karmiłam Franka to byłam parę razy na solarium i nic się nie działo.
A co to za impreza na którą idziesz? 😜

Buziaki dla Jasia 😘 😘 😘

Aaaa Tosia zapomniałam pochwalić Twojego Jasiulca jaki on słodki szczególnie na tym zdjęciu z lustrem 😁 😁 😁 😁 😁 wycałowałabym te pyzoleczki 😁 😁 😁 uwielbiam u dzieci takie pucie 😁 😁

• Mamusie
hejka
Jasiu nr 3 😘 😘 😘 😘 😘jeszcze nam tylko kamilka zostala i mozemy miesiac zakonczyc i nowy rozpoczac 🙂
Co co solki ja tez tak niesmialo myslalm czy aby mozna bo tez nie lubie siebie takiej bladej 🤢 🤢naprawde mozna a mleko mi sie nie zagotuje 🥴 🥴 🥴
Powodzenia dla Frania 😘mam nadzieje ze mu sie spodoba.
ja porodowke ogladam bo ta tutaj to naprawde taka realistyczna nie m lasek w pelnym makijazu i pilujacych paznokcjie miedzy bolami 😉 😉 😉i ja naszczescie mam dobre wspomnienia bo czulam sie jak "ksiezniczka" na porodowce jestem im za to bardzo wdzieczna.
o moje dziecie usypia 🤪 🤪 🤪 🤪chwila spokoju

• Mamusie
http://www.ebay.de/itm/CHICCO-Kinderhochstuhl-Hochstuhl-POLLY-MAGIC-inkl-Spielbogen-Tobacco-/140885949358?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D3797394644211973307%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D5%26sd%3D140728461803%26#ht_3361wt_1271
ja mam takie krzeselko i uzywam go praktycznie od urodzenia Filipa bo ma taka specjalna wkladke.

Dzięki Monia ☺️ 😘
Kurde u Ciebie to dużo darów było 😁 U mnie tylko słój i kacha 😁
Domi, a Ty chyba jako jedyna z nas ze znieczuleniem rodziłaś nie? Kurde, ale co tu porównywać nasze szpitale do Waszych 😁
Mi mój gin taką wypas porodową załatwił, a jedyna jej wada to taka, że była na końcu korytarza (ogólnie była płata, bo była tam wanna, a on mnie tam wcisnął bez kasy 😁 ). No i jak czułam, że idą parte to mówię "siku mi się chce" a mama do położnej leci i pyta gdzie mogę lulnąć se. A ona, że NA KOŃCU KORYTARZA MAM IŚĆ (!!!) HAHAHAHAHA 😁

• Mamusie
Franio na pewno polubi to miejsce, bez obaw!!

co do porodowki ogladalam ale wiedzialam ze one sa na znieczuleniu wiec o jakich bolach my mowimy ,nie wiem jak wy ale ja bez znieczulenia rodzilam baardzo ciezko bylo a mimo to wspominam to bardzo milo, maz mi sie dziwi on mowi ze cche pamietac i tylko to pamieta jak maly przyszedl na swiat, lezka mu sie zakrecila i to najwsapnialszy moment a mojega darcia i cierpienia nie chce pamietac i zapomnial 😁 ja jakbym miala rodzic jeszc raz i wiedziec jak bedzie i tak bym to zrobila bo Oli wynagradza mi wszystko swoja miloscia i usmiechem, tym,ze poprostu jest ze mna 😁

U mnie sala wyposażona luxio. Worki, drabinka jakaś, materace, srace, wanna, ale kibla nie było 😁 No i to łóżko do rodzenia, ale to tylko musiałam na nie kicnąć żeby sprawdziły jak centymetry 😁
Ale ja i tak najlepsza, zamiast korzystać z tego wszystkiego, to dostałam gaz w butli i siedziałam na krzesełku dla osoby towarzyszącej 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 cały poród przesiedziałam tam 😁

A przy drugim bym chciała znieczulenie, a jeśli by nie było opcji to cesarka. Rozumiem Karolę, bo u mnie poród wspominam tragicznie, a jedyne co mi się podobało to to jak wyjęli Jasia, chociaż jak mi za pępowinę wyciągali łożysko to jakbym drugie miala urodzić 😠
Nigdy więcej bym nie dała rady, złe doświadczenia by mnie zabiły przed skurczami 😁