Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tak to była zara, tylko za prawie 200 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-W2012/269210/989015/KOMBINEZON%20Z%20BASKINK%C4%84

• Mamusie
hej ale naskrobałyście 🙂
Rosi te kombinezony super, ardzo mi sie podobaja ciekawe jak bym w takim wyglądała 🥴
Ania Twoja corka ma piękne oczy pewnie po mamusi 🙂
buziak dla Sebusia z okazi 5 m-cy i w nozki zeby nocka byla przespana 😘
oczywiscie trzymam tez kciukasy za Jasia u laryngologa 🙂
co do kroliczkow to ja tez za nimi nie przepadam ale zarowno zywymi jak i w zupce 🥴
u nas dzis dzien kapieli teraz celebruje te chwile bo my tylko 2 razy w tyg sie kapiemy ale musze przyznac ze skora lepsza odparzenie pod szyjka tez zeszlo teraz tylko szukam czegos lagodnego do kapieli bo emolium u nas sie nie sprawdzilo.
dziewczyny co z tymi kupami nie powinien miec juz po 3 dniach marchewki taka bardziej gesta bo u nas 4 kupy rzadkie 🤢

• Mamusie
Kasiala napisał(a):
u Nas kupa twarda i pomarańczowa i Kajka ma problem z jej wyparciem 😞 i muszę jej pomagać i nie iwem czy dobrze robię 😞

Kasiala a dajesz jej coś do picia? moze spróbuj dać jej wody - mineralnej przegotowanej, albo sok jabłkowy, czy herbatkę to sie te kupy powinny rozluźnic. ale nie wiecej niz 50 ml tak pisza w tych schematach rozszerzania diety..
Mały co jakis czas steka, ale na razie spi 🙂

• Mamusie
wiecie a ja dalej walczę z Kajką i jej spaniem 😞 usnęła i spała 30 minut i sie obudziła i jest hardcore minuta na minutę podchodzę do niej uspokajam ją odchodzę i wrzask i znowu za minutę podchodzę i tak w kółkmo no masakra ale skoro już godiznę a nwet więcej wytrzymałam to juz się nie poddam!!!

• Mamusie
Kasiala twarda jesteś to i córa nie miękka 😉

Tosia dzięki za kombinezon bo na allegro go widziałam za chyba 269! Ale tam za dużo miejsca na dyduchy nie ma 😞 a ja mam 75E. Przymierzę, zobaczę.

Ania Kamilka przepiękna! Chyba tylko moja Zojcia nie miała marchewkowej foty 😞 poszukam może się coś znajdzie bo robiłam kiedyś jak tatuś karmił 🙂

Ilka ja też dziś 3 razy usypiałam ją i raz mąż i narazie śpi ale krzyknęła raz przez sen i straszne podkówki strzela, chyba ma zły sen moja Perełka kochana.

Idę spać bo jutro na 9.00 kontrola w patologii.

Dobrej nocy dziewczyny i słodkich snów dzieciaczki 😘 😘 😘