Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ilka myślę że pewnie by się najadała jakby chciała jeśc, wstaje co 2 godziny i je tylko troszkę po czym zasypia przy cycku, więc staram się ją obudzic żeby więcej zjadła ale to na nic, a cycek zostaje napełniony 🙂
Jeszcze trochę wytrzymam, a jak do pracy wrócę to i tak już będziemy więcej jadły, to może nocki będą lepsze, albo będę niewyspana w pracy 🙂

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Uuuuffff
Jakoś to poszło 🙂 Właściwie to było lepiej niż myślałam 😆
Dziękuję za kciukasy 😘 😘
Posiedziałam z nim 15 minut, popatrzyłam, porozmawiałam z Panią, a jak widziałam że się zajął zabawkami to mu tylko krzyknęłam że nie długo przyjadę to powiedział ok,papa i wyszłam 🙂 wróciłam po dwóch godzinach

ale mi stasiek ryczy uciekam

• Mamusie
Oklask dla Franka 🙂 i dla Kornelci 🙂

Monkado jaką kupiłaś kaszkę z tym glutenem? Ja się wkurzyłam, bo pojechałam do leclerka a tam były te z glutenem od 6 mies. no ale w końcu wzięłam, bo nie mam siły tłuc się po całym mieście i szukać od 5. Wzięłam mannę zwykłą, owocowa i jedną jakąś zbożową (7 zbóż owocową) wszystkie BoboVity. I będę mu takie dawała. Kupiłam też z 10 różnych słoiczków i mam na jakiś czas zakupy Jasia z głowy. Wybrałam też butelke firmy MAM. 30zł kosztowała, ale podobną sa bardzo dobre, a smoczek wygląda jak sutek to mam nadzieję że się sprawdzi.

Ania to ja nie wiedziałam, ze z Kamilki jest taki Leniuszek i zamiast się najeść to ona zasypia. U mnie głodny Jaś nie zaśnie, czasami na noc musi 2 cyce wydoić dopiero zasypia.

• Mamusie
No Tośka narobiłaś ochoty na frytki 😁
Ja już też jadłam, ale tak tylko troszkę bo jeszcze sie bałam.

Ja chyba w nast tygodniu zaryzykuję i zjem coś z kapustą kiszoną. Chociaż niewielkie ilości, bo w końcu wigilia się zbliża i chciałabym spróbować np pierogów 🙂 😜 A nie chcę ryzykować w święta i mieć w Boże Narodzenie koncert Jasia 😁

• Mamusie
buziak dla >Kornelki 😘Monkado a jak tam pakowanie 🙂bo u mnie w lesie zamierzam jutro to zrobic ale jestem zla caly czas byla ladna pogoda a jak mam wyjwzdzac to sniezca.a wiecie co u mnie dzis na obiad karkowka z grila 🤪 moj zamierza grilowac a snieg pada ciekawe o z tego wyjdzie 😁 😁 😁 😁
co do kapusty to tez jeszcze nie jadlam ale frytki juz tak 🙂

• Mamusie
Hej 😉
Buziaki dla Jasia I Kornelki 😉
Tosia ja Tez dzis jadlam frytki 😉 kapuste kiszona juz jadlam 😉
Karola super ze Franek zostal bez problemu, a ja ide na impreze z pracy coroku jest wyjscie przed swietami 😉
Ania Wspolczuje nocki :*
u nas mala spi od wczoraj u nas w pokoju, Bo u niej okno sie zepsulo I niechce sie dobrze zamknac i zimno przez to jest, ale maja przyjsc w przyszlym tyg i zrobic
Domi ja mam tylko 1 chrzesnice i kupuje jej wozek dla lalek

• Mamusie
No jestem 🙂
Powiem Wam, że jestem niesamowicie dumna z tego mojego dorastającego syna 🙂 Cieszę się niezmiernie, że pójdzie do dzieci, nauczy się ładnie mówić, bawić,rysować,wycinać...
Pani mówiła, że biegał od jednej sali do drugiej i przebywał ze swoimi rówieśnikami i ze starszakami 😜 Ciekawe czy jutro też chętnie zostanie. A 6 grudnia ma być Mikołaj i rozdawać paczki 🤪 szkoda tylko że za wszystko trzeba płacić 😮

Ania ja też myślałam czy Frankowi nie kupić tej maty wodnej-fajna sprawa 🙂 ale chyba kupię mu takiego interaktywnego zwierzaczka, którym trzeba się opiekować, karmić itd.
Sto lat dla Kornelci 😘 😘

Boże Staśko znowu płacze, on chyba ma jakiś czujnik.... jak zaczynam pisać to on się budzi i płacze.

• Mamusie
Kornelka dziękuje wszystkim Ciociom 🙂 😘 😘 😘

Ja tez juz frytki spokojnie jem ale kapuchę próbowałam tak odrobinkę że Mała nawet nie poczuła a tez chciałabym zjesc pierogi z kapustą na wigilię ale pewnie zjem ze 2-3 żeby nie ryzykować płaczącego Bożego Narodzenia 🙂

Domi też jeszcze nie zaczęłam z tym pakowaniem i im jest później tym bardziej jestem przerażona ogromem tego co muszę wziąć i tym bardziej sie nie mogę zmobilizować do pakowania 😮 ☺️ 😁 dziś sprzątam a jutro pakowanie na maxa no i może jeszcze fryzjera uda mi sie wcisnąć?

Ilka w sumie zaskoczyłaś mnie tym pytaniem 🤔 ja myślałam że kupię taką zwykłą manną ugotuję łyżeczkę na wodzie, odcedzę i dodam do obiadku 😮 raczej jestem nieprzekonana do tych bobovity bo słyszałam że ona dużo cukru mają.. sama już nie wiem 🤨
a dzięki za info o butelce bo też jestem na kupnie to zwrócę uwagę na tą MAM 🙂

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Ja dopiero teraz bo dzisiaj robili Nam przyłącz wody.. masakra! W domu syf bo ciągle chodzili do pom. gospodarczego, na podwórku jedno wielkie błoto 😮 A na dodatek jestem do jutra bez wody, ogrzewania i kanalizacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziaki dla Kornelki z okazji 5mcy!! 😘

Karola no widzisz nie było tak źle 😉 Brawo dla Frania!! 😘

Rosi nie pomogę Ci z tą temp. Zojeczki.. Może zadzwoń do lekarki

Co do moich mdłości to bez przesady.. czasem można gorzej się czuć a nie musi być to ciąża od razu 😁 Wyplujcie te słowa!! 😁 😁

Domi Nikoś zawsze dostaje prezenty tylko na Mikołaja, ja nie mam chrześniaków

Dziękujemy za życzenia 🙂 😘