Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nareszcie moj ssak usna, nie wiem co mu dzisiaj bylo bo marudny i ciagle na cycu.szafa uporzadkowana wszystkiego nie wywalilam bo musze miec motywacje zeby schudnac 🙂 🙂 🙂 🙂ale moja kuzynka sie ucieszy bo duzo fajnych ciuchow jej odlozylam.
powiem wam ze ostatnio coraz ciezej mi dogadac sie z moim partnerem a szczegolnie jestem zla jak on ma sie chwile zajac malym ....to ciagle slysze placz dziecka a on udaje ze jest na to gluchy denerwuje mne to ze nie moze sie nim porzadnie zajac a nie tylko polozyc i czekac az zasnie ze zmeczenia jestem troche rozczarowana jego postawa myslalam ze bedzie sie troche lepiej sprawdzal 😞szkoda.
spokojnej nocki
Tosie mi sie podoba ta szara 🙂
Kinia fotki z wycieczki super widac ze wypad sie udal. 🙂

• Mamusie
Tosia polecamspacrówki Maclarena są pożąde naprawde!!! albo Inglesia też są dobre tyle ze to typowe spacerówki oczywiście rokładane na płsko.

Monkado współczuje diety... ja wczoraj jadłam praktycznie wszystko i dzisiaj małej nic nie jest ani jednego płaczka żadnej wysypki a jadłam tiramisu, tora na bitej śmietanie z białą czekoladą i wisniai, skubnełam ciasta orzechowego, gyros, saatka jarzynowa mogła bym wyieniać ale wikszego smaka nie będę robić... zawsze możesz odciągnąć mleczka na 1 dzień a ja przechowam porację dla Ciebie 😜

Maclarena chciałam już jako spacerówkę dla starszaka, bo narazie będę potrzebować takiej sztywniejszej spacerówki 🥴
Pewnie i tak do przyszłego roku nic nie wybiorę 😁 A Quinny Moodd waży 15 kg 🤪 za dużo!

Ja też, uciekam do wanny, bo Księciunio wstanie za jakieś 2,3 godzinki 😘
DOBRANOCKA! 😘

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂wlasnie mialm nadzieje ze maly poje i bedzie spal alemoja nadzieje wlasnie umarla bo slysze juz jak kwika...a tak ladnie spal przy cycku 😠przegryze cos i na tyle spokoju....a wiedzie co my tak jemy te kurczaki a mojej kolerzance lekarz zabronil jesc kurczaka bo podobno dzieci jakies pryszcycy dostaja i jej mala wlasnie takie krosty miala na buzi 🥴 🥴juz sama nie wiem....a monako ja tez na takiej diecie jak ty tylko kartofle szynka, jablko i banan choc czasami pozwole sobie na kawe z mlekiem 🙂oj teraz to ju krzyk

• Mamusie
Hej 🙂

U nas nocka ładnie przespana, o 22 zasnął i pobudki o 3.30 i o 6. A teraz zasnął ale wiem że długo nie pośpi bo ma taki niespokojny sen.

Tosia twoja babcia to jak u mnie teściowa 😠 😠

Kasia super że Kaja takim Aniołeczkiem się stała i oklask dla niej że bardzo grzeczna była 🙂

Kinia ale przystojni Twoi mężczyźni 😉

Kasia to ładnie Twoja Emilka waży, mój Jaś ma 5500 ale on ma już 2,5 mies.

i coś jeszcze miałam napisać...i zapomniałam ☺️

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Jak tam zdrówko? Tosia ale masz cyrk z tą babcią, z resztą ania Tobie też teściowej nie zazdroszczę. Ja się właśnie bije z myślami czy jechać do teściów dziś na ochotnika czy nie 😉 obiecałam, że w tygodniu przyjadę...
Kasia to Emilka konkretna kluseczka co? Moja Zojka ważyła 5880 na 3 miesiące 🙂

Ja teraz walczę bo mała śpi mi tylko na brzuszku i już jej się główka płaska robi po bokach i ją odzwyczajam, dziś 3cią noc spała na pleckach i nie było najgorzej, bo pierwszej to nie spała do 1.30 😮

Idziemy na spacerek.

Kinia super zdjęcia z wycieczki.

Aha u nas brzuszek się uspokoił i już nie daje esputiconu tylko kupiłam Bio Gaia, jedyny udowodniony w badaniach środek na kolki. Ale to jest probiotyk i może go brać każdy.

Dzień dobry 😘
My dziś pospaliśmy hohoho 🙂 Mój Łaskawca zasnął o 20 30, a wstał o 2 30 🤪 Gdyby nie to, że sama miałam głęboki sen to pomyślałabym, że coś mu się stało 🙂 Później odstawiał do do 4 30 🙂 Na koniec już przysypiał na rękach i strzelił mega kupę, ja go przebieram na mojej części łóźka, a ten sruuuuuuu i wielka kupa, na to polał fontannę siurków i takim sposobem rozbudził się na dobre, bo wylądował na huśtawce 🙂 Wstał jeszcze na cycusia o 6 i teraz o 9 30 i dalej śpi 🙂
Kasia niezła ta Twoja Kluseczka 🙂 🙂 Ja dowiem się ile mój waży w czwartek 🤪

Dziewczyny co z Karolą? Bo coś się dawno nie odzywa 🤨