Skocz do zawartości

Lipcówko-Sierpniówki 2012 :) | Forum dla mam

czarnylok_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej
No cichutko tu ,cichutko...
Pampinka musisz popatrzeć po sklepach bo w niektórych wystarczy tylko dowód.
Jestem strasznie zła i rozgoryczona 😞 oczywiście moja matka znowu mi oznajmiła że jej nie będzie na chrzcinach 😞 (znowu ponieważ nie było jej też na pogrzebie małego) ma wymówkę że pracuje ale co z tego jak są przecież urlopy okolicznościowe i pewnie by taki dostała...
Mi się dosłownie tych chrzcin odechciało...

• Mamusie
Aniu - to smutno na maxa! Przeciez ta sa wyjatkowe okolicznosci..moze z nia jeszcze pogadaj?
Nirmalko - bo chyba z tym rota cos takiego jest...ale nie pamietam kiey ja dawalam jej pierwsza dawke:/
Pampinka - no niestety ale juz stare to i x rodzixami gorzej sie czlowiek dogaduje:P A co do maciezynskiego..to bedac na urlopie pobierasz zasilek wlasnie 🙂 A na pewno sa takie male kredyty bez zaswiadczen 🙂

My dopiero wracamy po sesji zdjeciowj z Helunia..padam na pysk! Hela nie chciala sie ani razu usmiechnac;( Ogolnie od 2 dni marudna..a najgoreze ze mi sie rzuca po nocy! A dzis tez zielonkawa, rzadkawa kupa..nie az taka barszo, ale jednak..ech:/

• Mamusie
4nula przykro z mama, faktycznie 😞 ale pomysl, ze chrzciny sa dla malego 😉

Pampinka Ty nie narzekaj bo ja to abi na zasilku ani. na urlopie i ani grosza nie mam :P
Ja sie ostatnio z malym wazylam i tez mi wyszlo 7,5kg... Ale musze isc do przychodni bo jednak tam duzo dokladniejsza waga 😉

Auto dopiero we wtorek naprawia...

ja juz mmalemu i kaszki, i sloiczki, soczki, kleiki daje 🙂 najada sie przynajmniej - i zachwyca smakami 😉

My siedzimy u moich rodzicow bo maz codziennue nadgodziny walil do 20 a w poniedzialek zbow leci w delegacje, tym razem do Newcastle :/

• Mamusie
Strzauka i fajnie ze u rodzicow bo co bedziecie sami siedziec. A maz sobie pozwiedza ze hoho 😉
Ja dzis pomrozilam marchewki z wlasnego ogrodka bo w grudniu ruszamy z nowymi smakami 😉 A jeszcze od babci mam sobie z ogrodu marchew wykopac wiec troche tego bedziemy miec.
Misiula dzis problemy z brzuszkiem ma, kupki nie robila i nawet przy odbijaniu sie meczyla az 2 razy sobie krzyknela z wysilku bidulka. Teraz spi w lozeczku ale sie kreci ciagle :/

• Mamusie
Rzeczywiście forum umiera odkąd tam piszemy.
4nula przykro, bo mama to Mama. Teściowa można przeżyć ale jak mamy nie ma to inaczej...
Strzałką fajnie że ma takie delegacje 🙂
Nirmala zapasy na zimę :d ja też gotowalam na początku, ale potem jak pomyślałam ile czasu i uwagi na to trzeba poświęcić to stwierdzilam że będę dawała sloiczki póki nie będą Mu mogła dawać takich prawdziwych zupek na mięsie- czyli jakoś za miesiąc 🙂
4nula i Gaja dawajcie na fb 🙂

• Mamusie
o kurcze, faktycznie forum padło jak przeszłyśmy na fb, szkoda 😞

my posiedzieliśmy w sumie 1,5 tygodnia u rodziców jak męża nie było.
odwiedziłam dziadka, pewnie ostatni raz, bo wygląda strasznie i tata nie chce żebym go takim oglądała, zwłaszcza, że i tak nie da się z nim pogadać... właściwie może umrzeć w każdej chwili i trochę dziwne, że nadal żyje... męczy się biedak niesamowicie... a jeszcze na naszym ślubie rok temu był nie ten facet!! eh, jakie to życie ulotne...

Pampinka mąż jest specjalistą ds jakości w firmie należącej do amerykanów i ma pod sobą 7 projektów, wszystkie od zagranicznych dostawców lub odbiorców i jak coś nie halo to jeździ lub lata do nich... szkoda, że mu za to porządnie nie płacą :P to wcale nie tak fajnie jak mnie na 4-5 dni zostawia 😉

nasz maluszek coraz boleśniej ząbkuje, żele i proszki na razie dają radę ale lekko nie jest, przebudza się z bólu w nocy, marudny bardziej jest 😞

• Mamusie
Wszyscy uciekli na facebooka a mi jakoś szkoda mam sentyment do tego forum tak samo jak szkoda mi było zostawiać brzuszka bo w końcu was tam poznałam 😉
Agadko zdjęcie cudne Saruni 😉
Kamilko - przykro mi z powodu dziadka...nie wiem co mam napisać zawsze w takich sytuacjach braknie mi słów ;**