Skocz do zawartości

Ulewanie | Forum dla mam

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
Coś mało dzieci ulewa 😁 a na necie jest napisane, że ok. 50 % dzieci ma z tym problem hehe 🙂

Bo jak dzieci są już starsze i przestają to szybko się o tym zapomina. 😉 Przy tym wątku właśnie starałam sobie przypomnieć kiedy Wić przestał ulewać... i nie pamiętam. 😜

mojemu synkowi sie ulewalo do siudmego miesiaca
lekarze kazali czekac do szostego miesiaca czy mu samo ustanie ale nie minelo i zaczelismy podawac mleko przeciw ulewaniu przez miesiac potem odstawilismy bo maly mial zatwardezenie i ulewanie rowniez ustalo

sweety napisał(a):
mojemu synkowi sie ulewalo do siudmego miesiaca
lekarze kazali czekac do szostego miesiaca czy mu samo ustanie ale nie minelo i zaczelismy podawac mleko przeciw ulewaniu przez miesiac potem odstawilismy bo maly mial zatwardezenie i ulewanie rowniez ustalo

Moja też miała zatwardzenie po Bebilonie AR 😞 dlatego nie chcę nigdy wracać do żadnego mleka AR

• 3 tygodnie później...
Nam ulewa się praktycznie od samego urodzenia. Mały jest na Bebilonie Pepti miało niby przejść a tu nic. Przeszliśmy już przez Nan Pro HA były zaparcia, Nutramigen chlustał nie ulewał teraz jest Pepti i dalej chlusta a teraz przy ząbkowaniu podwójnie.