Skocz do zawartości

kleszcze i proznia | Forum dla mam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
To jak narazie jestem druga,zaraz po Madzi.Ale ta to teraz taki chuderlak jest,ze sie nie liczy.Z reszta w te 20kg tez nie wierze 😉No chyba,ze podala wage Oskarka,ale teraz 😉

Monia - masz racje, chuderlak ze mnie, ale przysigam, ze 20 kg bylo. Bo jak zaszlam w ciaze wazylam 48 a pod koniec 68, wiec rachunek prosty 🙂 A Oskarus wazyl 3660 jak sie urodzil. Ja tyle przytylam, ae musze przyznac,ze sie w ogole nie oszczedzalam z jedzeniem w ciazy. Pozeralam doslownie to na co mialam ochote (tzn zdrowo, wiadomo) - a apetyt mi naprawde dopisywal. I slodycze tez mi baaardzo smakowaly 😉

• Mamusie
Ja to sie nie moge nadziwic jak dziewczyny tyle w ciazy nie przybieraja. Ja myslalam ,ze moje 20kg to normalka, a sie okazuje, ze dziewczyny jakos mniej przybieraly. Tak sie zastanawiam, moze ja za duzo jednak jadlam? 🤢 No, ale chlopczyk zdrowy i silny, a to najwazniejsze nie? 🙂

• Mamusie
jadlam normalnie. Choc przyznam ze przez piewrsze dwa tygodnie po porodzie wmuszalam w siebie jedzenie - wogole nie chcialo mi sie jesc... a teraz jem kebaby, zapiekanki, pizze...od poniedzialku mam zamiar isc na diete bialkowa - 6 kg w 13 dni. Dwa lata temu po porodzie moja siostra ja stosowala i dzis wazy chyba niecale 50 kg... i nosi rozmiar 34/36....i mam przez nia kompleksy 😁

jak ktos chetny moge wyslac na maila na czym to polega i co mozna jesc

• Mamusie
wszytskie kobiety mowia ze ciaza to najpiekniejszy okres w zyciu (po tym okresie z dzieckiem) - ja wole o ciazy zapomniec bo wygladalam jak hipopotam 😜 slodyczy nie jem a w ciazy jadlam sloiczek nutelli dziennie - mama sie smiala ze lepiej mnie ubierac niz zywic

• Mamusie
monic87 napisał(a):
jadlam normalnie. Choc przyznam ze przez piewrsze dwa tygodnie po porodzie wmuszalam w siebie jedzenie - wogole nie chcialo mi sie jesc... a teraz jem kebaby, zapiekanki, pizze...od poniedzialku mam zamiar isc na diete bialkowa - 6 kg w 13 dni. Dwa lata temu po porodzie moja siostra ja stosowala i dzis wazy chyba niecale 50 kg... i nosi rozmiar 34/36....i mam przez nia kompleksy 😁

A mi się wydaje, że rozmiar 34-36 u dorosłej osoby to troszkę przesada... Nastolatki 13-14 lat takie noszą... Kobieta powinna być zaokrąglona leciutko... Jak dla mnie rozmiar 38 to ideał 😉 😉
A 50 kg to ważyłam w 4 klasie podstawówki... hahahaa, a normalnie ważyłam ok 70 kg i byłam szczupła 🙂 Jak nie wierzycie mogę wstawić fotkę :P:P:P

• Mamusie
Samanto widzialam cie chudzielcu.Ja 50 tez juz nie chcialabym wazyc,ale 65 bym nie pogardzila 😉Mam nadzieje,ze Monic mi ta dietke podesle,bo moja dwukanapkowa juz mnie dobija 😞Dzis dla odmiany caly dzionek sliwki sobie zajadam 😁 A P.jak jadl pulpety w sosie pomidorowo-koperkowym to az mi slinka na podloge kapala 😁 😁 Ale czego sie nie robi,zeby jakos wygladac ☺️

• Mamusie
samantka napisał(a):
monic87 napisał(a):

A mi się wydaje, że rozmiar 34-36 u dorosłej osoby to troszkę przesada... Nastolatki 13-14 lat takie noszą... Kobieta powinna być zaokrąglona leciutko... Jak dla mnie rozmiar 38 to ideał 😉 😉
A 50 kg to ważyłam w 4 klasie podstawówki... hahahaa, a normalnie ważyłam ok 70 kg i byłam szczupła 🙂 Jak nie wierzycie mogę wstawić fotkę :P:P:P

Ja nie umiem przytyc a jem normalnie i zawsze tak mialam. Zawsze latwiej gubilam wage (np stres, czy jak sie czyms zamartwialam), to od razu. Z tyciem znow, wcale nie taka latwa sprawa ☺️ Ale dupe mam i u gory plaska tez nie jestem 😜 😉 Jak zaszlam w ciaze to mi lekarka powiedziala (jak sie spytalam czy mam niedowage), ze wprawdzie BMI mam nieco za niskie, ale nie widac, ze jestem drobnokoscista i nie mam sie czym przejmowac. No to sie nie przejmowalam 😜 😉

• Mamusie
No mi bardziej chodzi o dziewczyny, które są płaskie, wychudzone itp... Znam kilka takich i wyglądają tragicznie... jak to się mówi.. nie ma za co złapać 😉 Bo tak jak mówiłam, kobietka powinna mieć te kształty 🙂 🙂 Kawałek tyłka i piersi... no i gra 🙂 A jak z przodu deska i z tyłu deska, no to tak trochę, nie bardzo 🙂