Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
no a my właśnie sobie drina pijemy z mężusiem 😜 a tak ogólnie to nie karmię piersią od tygodnia. W sumie dlatego, że miałam dość, bo młody tylko cysia..z butli nic ani mleka, ani soczku, NIC! I mama się zawzięła i syneczek je butlą już tylko i wyłącznie, ściągałam swoje, a od 3dni tylkko modyfikowane..po mamy ostatnim przepiciu 😜
Monia daj znać jak tam imprezka u siostry.. 😜 🙂

i tak długo karmiłas i mialaś mleko w cycuchach 🙂

znowu mnie a wspominki wzielo 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/254/p1050195m.jpg/][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/2995/p1050195m.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Sylwia pipo o tobie nie piszemy,bo ty juz tu bylas 😁 😁 My z imprezy u siostry po 20 wyszlismy.Nawet spoko bylo,bo zachowaywala sie bardzo milo.No,ale glosno bylo,wiec sie szybko ulotnilismy 😁 Teraz pije sobie zimne EB z mezulkiem a jeczydupa marudzi mi pod nogami 🤪 🤪Nusia ale ty mialas fajne brzusio 😁 Chyba trzeba Marylce rodzenstwo splodzic 😁 Gosia witamy 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉Maja napierdol mezulkowi,co sie w koncu nauczy,ze kobiet sie nie wnerwia 😁
Aaaa i musze wam sie pochwalic.Jak wracalismy,to mezulek zjechal na stacje,bo chcial kase z bankomatu wyplacic.A jak wrocil do auta to dostalam od niego winko i duzy bukiet roz 😁 😁 Normalnie,z tego szczescia chyba mu dzis dam hahha.Chyba,ze jak zwykle zasne

• Mamusie
no ja myśle 🙃
Monia jaka radość normalnie!!! hehehe no coś czuję ,że tej nocy nie zasneła 😜
Pamietacie ,że zmiane czasu mieliśmy? 😉 Niestety syn się obudził starym czasem czyli na nowy to 5... 🤢 ale chyba si e tez przestawi ,nie? 😉
Ja juz mniej wiecej ogarnelam wszystko,ale kuuuupe rzeczy w garazu mam ,jakies kartony,worki z rzecami skad sie tyle tego nazbierało! 😲
No i mamy znowu niedziele... Wam tez tak szybko czas ucieka???No tydzien za tygodniem ,szok!!!
Oby dzisiaj słonko ladnie swiecilo.bo wczoraj paskudnie bylo!

no i widzisz Monisia.. cieszę się, że nie było tak źle jak się wydawało, że będzie 🙂 no to mąż się postarał i co dostał w nagrodę? 😜
Nusia super brzusio miałaś 🙂
Maja a co ten Twój wymyślił?
aaa i na marcówkach rozpętałam małą wojnę 😜 hahahahaha ... już tam nie piszę, pierdole.

Dziendoberek ,pamietacie,ze dzis zmiana czasu??
Moj gluputki maz po alkoholu mnie wkurwia, czasem sie fajnie gada ,a czasem taki szyderczy sie robi, wtedy mam ochote mu glowe urwac, wczoraj prawie mu kopa w jaja sprzedalam ale sie zaslonil 🤪 a potem lezal i smierdzial fuuuuj i chuchal na mnie tym wyziewem, a nie wypil wcale duzo bo troche whisky jakiejs smierdzacej .....
Sylwus ja o Tobie nie zapomnialam przeciez wiem,ze Ty to przyjdziesz z nami bo sama niedawno to proponowalas!!!!
Tuska nie krepuj sie 🙂 my juz kiedys pisalysmy ale chyba to na czacie bylo,pamietasz? obie mialysmy brzuszki 🙂
Monia ......eh pozazdroscic tych spontanow....my to jak jestesmy w sainsberym czy w asdzie to Michal mnie pyta - kupic Ci kwiatki? i huj mnie strzela wtedy bo moze mam sobie jeszcze wybrac i nie patrzec na cene ,a potem zaplacic bo ja mam zawsze karte przy sobie i to ja place przewaznie za zakupy 😠 ehhhhh .
Zuzia wlasnie zahipnotyzowana lezy po buczeniu czyli zaraz zasnie, zapatrzyla sie na drzewo za oknem 🙂
Dziewczyny polecam Wam komedie przezajebista -"Zamiana cial" rozwalila mnie heh

• Mamusie
CZesc dziewczyny 😁
Maluch moj juz druga noc z rzedu grzecznie przespal,tak wiec jestem bardzo z niego dumna 😆
Wczoraj wieczorem mialam szlaban na nasze forum bo....weszlam na ten temat o durnych rodzicach i tam byly zdjecia i filmiki, i sie poplakalam ze zdenerwowania jak obejrzalam filmik jak matka karze swemu 4-letniemu synkowi za kare pic sos chilli i wklada go pod zimny prysznic 😠 Moj T to zobaczyl i stwierdzil ze sama sie nakrecam ogladajac glupoty i mi normalnie neta odlaczyl 😮
Ale co wam powiem to wam powiem 🙂 Ciesze sie ze jestem z wami na tym forum i dobrze ze jestescie normalnie 😜

• Mamusie
Doberek 🙂Nudatko ja tez sie bardzo ciesze,ze z nami piszesz.A co do wczorajszego wieczora,to maz nic nie dostal,hahaha.Nasza mala glaja byla tak podekscytowana ta impreza,ze o 23 na chama ja uspilam..i to dlatego,ze sama na stojaco zasypialam 😁 Piotrek odlozyl ja do lozeczka,a potem mnie do spania wygonil.Kochany jest no 🙂 🙂Winko sobie dzis wypijemy 😁 A moje dziecko,mimo,ze poszlo tak pozno spac,to o 5(czyli dawnej 6)wstalo na mleczko i chcialo sie bawic,ale po 40minutach ja uspilam i pospalismy do 7:40 🤪 🤪 Maja funciak powinien byc juz o 11 otwarty.A co do tego zapachu alkoholu,to ja tak w ciazy mialam.Piotrek 1 piwo wypil,a mnie strasznie razilo.

ehhh, a ja bylam o 10tej otwieraja na szzescie 🙂 kupilam co trzeba , i co........ pozostalo mi sprzatac samej bo Michal poszedl do pracy.Oby Zolza pospala troche, a i kupilam jej baloniki 🙂))))) i dalej szukam tych baniek mydlanych.....

no ja pamiętam jak Monia i jeszcze jedna marcówka nadawały na swoich jak wypili piwo i stwierdziły, że więcej nie będą pić.. a teraz to dwa największe smakosze piwska 😁
a tak ogólnie to ja też nie pamiętam kiedy kwiaty dostałam 🤢 no cóż chyba muszę czekać na jakieś urodziny albo dzień kobiet.. a jak mój wypije to też często mnie drażni swoją gadką i zachowaniem..no ale nie zawsze.

ADMINIE CZEMU MOGE POKLASKAC TYLKO JEDNEJ OSOBIE ,A POZNIEJ KIEDY PROBUJE KOLEJNYM WYSWIETLA SIE KOMUNIKAT ,ZE NIE MINAL CZAS COS TAM COS TAM.....PRZECIEZ PROBUJE KILKU INNYM OSOBOM ZAKLASKAC, A NIE SOBIE ANI CIAGLE TEJ SAMEJ..... 😮