Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czesc 🙂 Nusia zajebisty link heheheh ja bym poszla ,mnie nie straszni 😁
A odnosnie jezyczka na moje oko to ona go sobie przygryza po prostu bo ciaaaagle nim memla i sama wiem,ze jak palec wlozy do buzi to od raz go przygryza...a zebow ni ma codziennie sprawdzam...

taaak w nocy baaardzo wialo, baaardzo!!! w dzien juz lepiej , nawet slonce wyszlo.
Kasia to kuruj sie biedactwo!!!! i mala od raz ze soba .
Znacie jakis dobry sposob na chrapanie? bo ja go udusze!!!!!!!!!!!!!! taki plyny wstrzykiwane do nosa dzialaja tylko na pol godziny 😠

Ciekawe jak tam Gocha?
Kurde grzeje w domu ciagle ,a i tak jakos chlodno przez ten wiatr ...
Zuziek sie chyba budzi bo slysze kopanie z gory 😁 Wow dostalam wlasnie tel,kolezanka zdala testy na prawko to zacznie teraz nauke jazdy. Ja juz chyba niedlugo egzamin bo mam zadko jazdy z kolei bo typ ma duzo osob ...ehhh 😜

• Mamusie
u nas ostatnio ogrzewanie bylo non stop wlaczone- dzien i noc i mieszkanie chyba na tyle sie rozgrzalo, ze tej nocy wstawalam, zeby wylaczyc, bo bylo za goraco. ale oczywiscie rano trzeba bylo znowu wlaczyc 🙃
jak mamy tak non sto wlaczone, to wychodzi nas ok 4 f dziennie, zeby ogrzac caly dom, ale trudno, grzac trzeba 😉

ja tez tak mowie bo Michal czasem wylacza, ja wole np jak siedzimy ciagle w salonie zakrecic wszedzie grzejniki ,a w salonie zostawiam i jest ok, w lazience przed kapiela grzeje ,no i w sypialni na 3ke ustawiam bo tam sie szybko chlodzi ,a Zuzia drzemkuje w lozeczku. Nie wiem jaki bedzie rachunek ale zdrowie malej jest najwazniejsze i JUZ 🙂

mi sie wydaje ze z ogrzewaniem to najlepiej nagrzac mieszkanie a potem niech ogrzewanie chodzi na malutkich obrotach zeby ciepelko utrzymac. bo jak sie wychlodzi to znowu trzeba na maxa grzac zeby bylo cieplo

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
mi sie wydaje ze z ogrzewaniem to najlepiej nagrzac mieszkanie a potem niech ogrzewanie chodzi na malutkich obrotach zeby ciepelko utrzymac. bo jak sie wychlodzi to znowu trzeba na maxa grzac zeby bylo cieplo

ja mam piecyk caly czas nastawiony na 1 . na grzejnikach nie mam mozliwosci regulacji i jak bym tak miala latac po calym mieszkaniu i wlaczac i wylaczac 🙃 🙃 🙃, wole miec jedna temperature w calym domu. ja mam ogrzewanie i prad na karte, wiec na biezaco wiem ile wydaje 🙂